#2177562014-06-11 20:27:39 Válasz a #217276. hsz-ra
Szia Ágica!
Rendben lesz minden,ne aggódj.az előrejelzés szerint szuper időnk lesz
Kívánok nektek kellemes utazást,és nagyon jó nyaralást addig is,amíg mi is megérkezünk.Plagián találkozunk,ha lehetőséged engedi,írj pár sort hogy milyen is a hely,ahova megyünk nyaralni.
A régi stílus nem kerül vissza. Ha leírod mi a gondod vele, feltehetően javítható.
1. Mi a probléma, hibajelenség?
2. Milyen böngészőt használsz?
3. Milyen op.rendszert használsz?
Mozillát használok, de közbe megjavult, hogy miért ne kérdezd...
A probléma az volt, hogy amikor rámentem az oldalszámokra nem tudtam rákattintani a kívánt számra, mert eltűnt a számsor. Idáig kék volt, most már zöld.
Remélem ezután már nem lesz semmi probléma.....
Tombolások!
Én fizettem egy kizárást a múlt héten, mivel most már (az előzőkhöz képest) mást mondtak, azt, hogy minden szigetre ugyan annyi esély van, de a legesélyesebb Bulgária, mert van egy csomó apartmanjuk ott, és helyük is rengeteg még...szóval én nem kockáztattam, mivel mindenképp Görögbe mennénk
#2179382014-06-14 11:56:15 Válasz a #217935. hsz-ra
szia
köszi a tippet, mi az legelső időpontban szeretnénk majd menni ( nem most hanem jövőre , 06.15.-től repcsi plusz apartman) és itt a fórumon magdicával kisakkoztuk hogy az első charter gép bulgáriába csak 06.24.-től megy.
szerinted ez helytálló ?? egyet hogyan tudtál kizárni ?? úgy tudom 2 helyet lehet . ti mikor utaztok ??
Szerintem mindenhol mondanak ezt azt Amúgy Egerben.
Én Bulgáriát és Korfut zártam ki.
Olymposz és Halkidikire ritkán küldenek...azt mondták, úgyhogy azt ki sem zártuk. De úgy olvasgatom, hogy tapasztalatok alapján is inkább szigeteket osztanak.