#1657412011-06-16 11:40:23 Válasz a #165726. hsz-ra
Sziasztok!
Örülök nagyon, hogy mindenki szép élményekkel tért haza!
AniFeri leírnád nekem a Skiathos-i hajóutat? Hány helyen áll meg a hajó?
Várom a beszámolókat én is.
Az autó bérlésről tudtok mondani árat?
Vickycsibe:
Fakultatív programok:
Szerda: Olymposzi túra - 20 €/fő
Csütörtök: Meteorák - 30 €/fő
Péntek: Skiathos - 40 €/fő
Szombaton nem visznek sehová.
Vasárnap: Athén - 45 €/fő + 12€/fő a belépő az Akropoliszra
Hétfő: Vergina - 30 €/fő
Hétfő este: Görög est - 20 vagy 22 €/fő
Üdv Mindenkinek:
Anikó
Köszönöm én is. Megnéztem a Sartis képeteket. Jó volt nosztalgiázni, bár néha megrándult a gyomrom, hogy milyen régen is voltunk már ott. Az én kérdésem az lenne (nem csak Tőled, hanem a többi hazatért fórumozótól is), hogy üveg sakkot láttatok-e? Matrózós, sellős volt annak idején Sartin, csak nem tudtuk hogy hazahozni, és azóta bánom, hogy nem vettük meg
#1657432011-06-16 11:47:11 Válasz a #165190. hsz-ra
Szia!
A Dimitra ház Nei Pori központjában van, a tengerparti sétányon. A tengerre néző szobákból gyönyörű a kilátás! A ház aljában található egy pizzéria is, ahol wi-fi használatra is van lehetőség (pl. egy kávé rendelésének fejében ). A szobák a görög standardnek felenek meg és szép tiszták. Mindent meg lehet találni a közelben (éttermek, szupermarket, játszótér stb), és a tengerhez csak pár lépést kell sétálnod. Maga a ház nem túl nagy, de mivel magyarok a vendégei, barátkozni is lehet a szomszédokkal.
Ha programokra szeretnél jelentkezni (Meteora, Olymposz, Athén, Skiathos, Vergina, görög est stb), a kitelepitett idegenvezetőnél tudsz jelentkezni a házban is!
#1657442011-06-16 11:48:21 Válasz a #165725. hsz-ra
Szia Ági!
Mi aug. 8-án indulunk busszal Békéscsabáról. A GT irodánál foglaltunk, a Marianna apartmanban leszünk. Lehet, hogy beszéltük már a szinte azonos időpontot, de én már elfelejtettem, bocs. Jó lenne majd kint találkozni, esetleg közös programra elmenni. Mi már nagyon várjuk, hogy ott lehessünk.
Üdv: Saci
Mi is Békés megyeiek vagyunk, Békéscsabától kb. 40 km-re Nagybánhegyesen élünk.
Nem tudom, hogy sikerül-e majd legalább egy közös programot beiktatni, mert mi inkább saját magunknak szervezzük a kirándulásokat. A fakultatívból Skiatos érdekelne, de még hezitálunk rajta. A többit majd kint meglátjuk. Ti békéscsabaiak vagytok, vagy vidékiek? Mi is rettenetesen számoljuk már a napokat. Holnaptól már 50 alatt lesz.
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy miért van az, hogy Nei Poriból sokkal drágábbak a fakultativ programok, mint Paráliáról v. Olympic Beach-ről? Ezt még nem tudtam megfejteni. Tavaly ott voltunk és jó 10-12 euróval olcsób valamennyi.
#1657572011-06-16 12:43:55 Válasz a #165705. hsz-ra
Kedves kovácsgyula!
Olvastam ,hogy még majd írsz beszámolót a nyaralásról. Írnál pár sort az éttermi árakról. Bár mi Platamonba megyünk de gondolom ott sem rágábbak az éttermek. Előre is köszi
#1657582011-06-16 12:48:24 Válasz a #165756. hsz-ra
kedves Gudli!
Nem értek hozzá annyira de valószínű azért mert messzebb Neo-pori mindt paralia .Gondolom a benzin kölcsék miatt. Esteleg. Azért neo-pori és platamom közt 40 km van.
Olvasom itt a fórumot, de most már össze vagyok zavaradva, hogy milyen messze is van nei poritól platamon, mert vki nagyon keveset ír, a térkép szerint is alig pár km, vki megy 40 km-t ír. Most mi az igazság?
Hétfőn indulunk mi is és mostmár nagyon kiváncsi vagyok és mindent szeretnék megtudni amit még meglehet .
#1657702011-06-16 13:18:16 Válasz a #165767. hsz-ra
Nei Pori-Platamon valóban pár km. Lehet menni kis vonattal és olyat is hallottam, hogy gyalog tették meg az utat / szerintem az húzós / mi autóval mentünk. A várból csodás a kilátás ne hagyjátok ki!