Szombaton értünk ki, szakadó esőben. Szombatra az maradt is, vasárnap, és ma, egy-egy átfutó reggeli zápor mellett pecsenyére égtünk. Most, itt este 11, megnéztem az elérhető össz. időjárás honlapot a következő napokra. Mit is mondjak, vegyes. Találtam egy nagyon profi WWW-t, radarképpel. Azt mutatta, az egész sziget sűrű felhőben. Bár fekszem az ágyban, vettem a fáradságot, kimentem a teraszra, felnéztem az égre, és mindenütt körben tök csillag. Hát ennyit a modern kor tudományáról. A legmegbízhatóbb tanácsom , néz ki, ha süt, napozz vagy sétálj, ha cseppek esnek a kezedre, a) esik, maradj otthon, és élvezd azt amiről a nyaralás, üdülés szól: pihenj!
b): nézz fel: lehet hogy csak a feletted levő erkélyen csepeg a légkondi, esetleg valami más, elképzelhetetlen szörnyűség okozza a csöpögést,ekkor újra: nézz ki, és ha süt........stb.
Mi, most, igyekszünk, sőt ígérem: jól fogjuk érezni magunkat és egymást!
Sziasztok!
Jelentkezem, itt vagyok újra, egy kefaloniai nyaralással gazdagabban.
Tegnap érkeztünk haza, egyelőre csak annyit, hogy jól éreztük magunkat. Lesznek képek (gyanítom, hogy csak hétvége környékén), illetve később majd valamilyen beszámolót is tervezek, de egyelőre képbe kellene kerülni itthon, felvenni minden fronton az elveszített fonalat. Nem könnyű.
#1525122010-09-27 09:41:55 Válasz a #152485. hsz-ra
Azért babar se essen ki a szórásból, a 2009-es albumait (Milos és társai) pártucatszor én is átnyálaztam
Ha ez itt OFF is, ő is megy még Kefalóniára hosszabb időre, és akkor majd annak kapcsán megint 'találkozunk' itt
#1524992010-09-26 20:00:06 Válasz a #152485. hsz-ra
Kónyu, Babar,
Köszönöm az elismerő szavakat! Jó érzés, hogy mások is örömüket lelik a képeimben, nemcsak én, aki szinte az egész nyaralása alatt mániákusan kattintgat...
#1524852010-09-26 11:33:01 Válasz a #152440. hsz-ra
Döme és Kónyu képeiből szerintem képeslapok tucatjait lehetne készíteni!!!
Egyszerűen eszméletlen szépek.Szeretnék még gratulálni balázsbea képeihez is.
#1524422010-09-24 18:09:39 Válasz a #152368. hsz-ra
Aki profi az profi:) le a kalappal super kép....na persze szerencsés is vagy de ezt te tudod jól Nagyon tetszik szép lovacska ...tehát nem csak legenda!!!!
#1523982010-09-23 19:32:26 Válasz a #152334. hsz-ra
Gyönyörűek! Nekem is ez a fenti panoráma volt a kedvencem, de nem álltunk meg az autóval azokon az utakon. Inkább videóztam . Így aztán videón van meg ez a látkép-már amennyre látszik.