Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7531
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lmmarti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146774 Üzenet linkje2010-07-31 10:00:30  Re:

Pinga írta:
lmmarti írta:
Pinga,
köszönöm a gyors választ, megnyugodtam !

Mi akkor nyugszunk meg , amikor hazajössz és elmeséled hogy hulla csend volt , jo pihenéssel

Köszönöm, mindenképpen megteszem. És remélem, hogy nem a benzinhiány miatt lesz hulla csend icon_sad.gif
Kicsit izgat még, hogy lesz-e kenyér a boltban, elviszik-e a szemetet, de optimista vagyok. Addig van még 5 nap, azalatt minden megoldódhat.
Nem létezik, hogy ne legyen jó ! Olyan még nem volt Nei Poriban !

# 7532
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146768 Üzenet linkje2010-07-31 08:40:56  Re:

lmmarti írta:
Pinga,

Mi akkor nyugszunk meg , amikor hazajössz és elmeséled hogy hulla csend volt , jo pihenéssel

# 7533
Lmmarti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146767 Üzenet linkje2010-07-31 07:44:01  Válasz a #146766. hsz-ra Előzmény #146766

Pinga,

# 7534
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146766 Üzenet linkje2010-07-31 07:14:54  Re:

lmmarti írta:
Kedves Pinga !
Pár hsz-szel előbb azt írtad, hogy a Kalliope-ban voltatok. Mi a Fotisz-ba készülünk csütörtökön, és nagyon nem bírom a zajt (ezért választottuk a legcsendesebbnek hitt házat). Most megrémítettél. Végül is melyikben voltatok, mert itt a Fotisz-t említed.
Köszi!

Szia

Az idén a Kalliopéban laktunk.
Kétszer laktunk már máskor a fotiszban, elöször a bejárat felett,majd a sarki szobában amelyiknek nagy erkélye van, az nagyon szuper. Az a ház az utolso utcában van a hegyek felé,korábban este 10 ig ott motoroztak a gyerekek,majd csend lett Az idén természetesen elnéztünk arra felé is, ott nem volt épitkezés eddig.Ha szerencsétek lesz, jol fogtok pihenni.Ha kifogtok egy olyan magyar családot amelyik naponta 5 ször elveri a kisgyereket, akkor ráfáztatok.Nekünk már ilyen is volt ,pont a fotiszban.

# 7535
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146765 Üzenet linkje2010-07-31 07:08:46 

Kovács Sándor írta:
Sziasztok!
Most vagyok itt először és jó hogy találtam egy ilyen oldalt.
Kellene egy kis segitség.
Párommal augusztus végén megyünk Nei Poriba autóval.
Szállás ügyben tudtok segiteni???Esetleg hol mennyiért van.
Utközbeni dolgokról jöhet infó rendesen.
Előre is köszönöm nektek.

Sanyi§Gyöngyi

Szia

Mi igaz föidényben voltunk N.Poriban és érkeztek hozzánk ismerösök egy hétre, napi 40 euroért sikerült szállást szerezni. Következö a helyzet, a helyiek figyelembe veszik a görögök fizetését és ennek megfelelöen 50-60 euroért adják nekik a szobákat, nekünk ez drága. Ha van ismerettség utazási irodával akkor esetleg az ügyintézö talál a magyaroknak megfelelö árért szobát. Itt most kereslet és kinálati helyzet van. Ott létünk alatt, nagyon sok görög auto érkezett és szobákat kerestek. Felkapott lett N.Pori a görögök körében is. A helyiek kezdenek igazodni a jol fizetö vendégekhez, az utazási irodák hamarosan nehéz helyzetben lesznek akik elöszerzödéssel bérlik a szobákat. Aki tud épit.
Mindezt onnan tudom, hogy nekünk egy magyar utazási iroda képviselöje mesélte el.

# 7536
Lmmarti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146764 Üzenet linkje2010-07-31 07:03:38  Re:

Pinga írta:
jamasz írta:
hello. Azt a hazat Anettek epitik. Husvetkor kezdtek, es jo gyorsan fel is huztak.

Az aranyház már évek ota áll, régota lehet oda nyaralni menni, csak mi inkább a fotiszt választottuk

Pinga,
bocs, nem vagyok nagyon gyakorlott fórumozó. Szóval itt említetted a Fotisz-t icon_smile.gif

# 7537
Lmmarti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146763 Üzenet linkje2010-07-31 07:00:44  Válasz a #146603. hsz-ra Előzmény #146603

Kedves Pinga !
Pár hsz-szel előbb azt írtad, hogy a Kalliope-ban voltatok. Mi a Fotisz-ba készülünk csütörtökön, és nagyon nem bírom a zajt (ezért választottuk a legcsendesebbnek hitt házat). Most megrémítettél. Végül is melyikben voltatok, mert itt a Fotisz-t említed.
Köszi!

# 7538
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146756 Üzenet linkje2010-07-30 22:28:37  Válasz a #146751. hsz-ra Előzmény #146751

Szia! Üdv. a Fórumon! icon_smile.gif
Mi már sokat jártunk Görögo-ban, de tavaly mentünk előszőr saját autóval. Az első hetet Zakinthoson töltöttük, ott volt szállásunk foglalva, de utána mindenhol helyben kerestünk szállást. (Még 4 helyen voltunk.) Véleményem szerint sokkal olcsóbban kaptok így, mintha előre foglalnátok és minden esetben alkudni is lehet! Az utolsó, tranzit szállásunk nem volt tengerre néző, de a többi mint az volt, és TV-vel, klímával felszerelt.

Mi most szintén Neoi Poriba szeretnénk menni, de szept. legelején. Biztos vagyok benne, találunk megfelelőt.

# 7539
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146755 Üzenet linkje2010-07-30 22:12:46 

Sziasztok! Köszi a gyors választ! Persze a Dias-al is szeretnénk fakultatívra menni csak gondoltam előtte nem árt tudni, hogy akik már voltak Nei Poriban mit mondanak. Tessalonikibe van valamelyik irodának fakultatív? Valaki nem tudna bővebb infót írni vagy képet mutatni a Bessy nevű apartmanról?
# 7540
Kovács Sándor
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146751 Üzenet linkje2010-07-30 21:45:24 

Sziasztok!
Most vagyok itt először és jó hogy találtam egy ilyen oldalt.
Kellene egy kis segitség.
Párommal augusztus végén megyünk Nei Poriba autóval.
Szállás ügyben tudtok segiteni???Esetleg hol mennyiért van.
Utközbeni dolgokról jöhet infó rendesen.
Előre is köszönöm nektek.

Sanyi§Gyöngyi

# 7541
Badicseva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146736 Üzenet linkje2010-07-30 19:54:20 

Sziasztok!

Tegnap hajnalban értünk haza Neoi Poriból. Az Ezüst házban laktunk és többnyire Athos-ban ettünk. Ha kérdésetek van szóljatok, ha tudok válaszolok. A Platonban is ettünk, ott is van egy magyarul beszélő pincér srác.

# 7542
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146735 Üzenet linkje2010-07-30 19:51:33  Re:

vscotina írta:
Szervusz Pinga!

És az a nagyhajú szőkésbarna hajú srác ott van még, tavaly nagyon sokat nevettünk miközben törtük egymás nyelvét. Ja, és a lényeg, nekünk is az Athos jött be a legjobban. Pedi első évben végigjártuk a partmenti éttermeket.

Mi négy éve hozzájuk járunk, elsö sorban Jeny miatt volt, mert mindent ugy intézett ahogy kértük, ha puhábbra vagy sültebbre vagy csipösebbre kértünk valamit akkor elintézte. Most sajnos ez nem sikerült, egyszerüen nem tudtam megdumálni az uj kiscsajjal hogy több csipös szoszt tegyenek rá vagy inkább hozza ki edényben,pedig magyar.Na igen Jeny tudott görögül ez a csaj meg csak angolul.

# 7543
Vscotina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
223 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146733 Üzenet linkje2010-07-30 19:43:35  Válasz a #146708. hsz-ra Előzmény #146708

Szervusz Pinga!

És az a nagyhajú szőkésbarna hajú srác ott van még, tavaly nagyon sokat nevettünk miközben törtük egymás nyelvét. Ja, és a lényeg, nekünk is az Athos jött be a legjobban. Pedi első évben végigjártuk a partmenti éttermeket.

# 7544
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146723 Üzenet linkje2010-07-30 18:38:18  Re:

mylo00 írta:
Köszönöm szépen a gyors választ!!!
Terv ezünk egy napos túrát és ez nagyon szép helynek ígérkezik!!!!
Már alig várom ,hogy menjünk!!!
Remélem addig lecsendesedik az építkezés is!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Ha tehetitek menjetek le Paleopyrgos hoz is a csigaházhoz és onnan le a folyotorkolathoz, csak kicsit van délebbre N.Poritol mégis ott a tenger melegebb valami miatt,már délelött is. Horgászni is lehet mégpedig egy kis fényes fém halat kell venni ,azt kell bedobálni a ragadozok rámennek.

# 7545
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#146720 Üzenet linkje2010-07-30 18:21:26  Válasz a #146705. hsz-ra Előzmény #146705

Köszönöm szépen a gyors választ!!!
Terv ezünk egy napos túrát és ez nagyon szép helynek ígérkezik!!!!
Már alig várom ,hogy menjünk!!!
Remélem addig lecsendesedik az építkezés is!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu