Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7561
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168329 Üzenet linkje2011-07-03 19:21:15 

pévi írta:

Szia Tina!
Köszi a sok-sok infót, amivel ellátsz bennünket! icon_smile.gif
Csodálkozom, hogy Lefkada "nem jött át" neked, illetve ha csak Lefkada városban jártál, akkor meg talán nincs is mit csodálkozni.
Bár én még nem jártam Lefkada-n, de olyan barátaim és ismerőseim, akiknek sokat adok a véleményére, és sok helyen jártak már Görögországban, azt mondták, hogy az eddigi legszebb hely, ahol jártak.
Persze ők sem Lefkada várost dícsérték, hanem a csodálatos öblöket, partokat, a fantasztikusan, hihetelenül szép, már-már giccsesen kék és zöld tengert.
Szóval valószínüleg Lefkada nem Korfu, ahol a "főváros" szépsége is elvarázsolhatja az embert. Ott tovább kell menni, és meg sem állni Porto Katziki-ig, vagy Egremni-ig. icon_smile.gif
Egyébként Korfu-ra mikor indultatok el Pargából? Hány órás komppal mentetek át, és mikor indult vissza a komp?

Tényleg nem sokat láttunk belőle, csupán a kikötőt. Sajnos annyi program volt betervezve, hogy nem sok időnk maradt. 10 napig voltunk Pargán, özön programot gyűjtöttem innen a fórumról, nem győztünk menni. Az első két nap voltunk egész nap tengerparton, utána az öblök közül választottunk és fürödtünk a tengerben.

Mivel gyerkőccel voltunk, ezért későn indultunk, hagytuk aludni, kb. 11 óra magasságában indultunk el Pargáról, Igoumenitsaba kb. egy óra alatt értünk le, ott még parkolót találtunk eltelt egy kis idő, utána körbe néztünk a város kikötő menti részén, majd 13.30 órakor indult a komp. Egy óra alatt ért át Korfura. Vissza a 18.30 órás komppal jöttünk.

# 7562
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168330 Üzenet linkje2011-07-03 19:23:52 

Nos akkor sikerült a fényképeket felpakolnom:

http://www.hellasz.hu/fotoalbum/dtina

itt feltettem a Villa Maria 4-es szobájáról a képeket, az útról képeket, a kirándulásainkról, etc.

# 7563
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168346 Üzenet linkje2011-07-03 21:11:59 

Na az előző hsz-emet törölném, ha lehetne, megoldottam.

Mivel dilettáns vagyok az számítástechnikához, azért még van kérdésem: tettem fel még képeket, hogy tudom csatolni most a már meglévő képeimhez? Vagy újat kell nyitnom?

# 7564
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168347 Üzenet linkje2011-07-03 21:15:06  Válasz a #168330. hsz-ra Előzmény #168330

Nagyon szépek a fotóid!
Milyen gépetek van, mert főleg az esti, és a speciális fényviszonyoknál nagyon szépek a felvételek.

# 7565
Tunder01
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168349 Üzenet linkje2011-07-03 21:22:14 

Köszönöm a gyors leírásokat. Majd ha hazaértünk én is fogok írni a tapasztalataimról próbálok segíteni,
# 7566
Dtina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168351 Üzenet linkje2011-07-03 21:28:29  Re:

pévi írta:
Nagyon szépek a fotóid!
Milyen gépetek van, mert főleg az esti, és a speciális fényviszonyoknál nagyon szépek a felvételek.

Nikon D50-es gépünk van, igaz már matuzsálemnek számít a mai gépek között, de még mindig jó képeket lehet vele készíteni.

# 7567
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168360 Üzenet linkje2011-07-03 22:04:29 

Háááát, még ha matuzsálem is, de nagyon komoly kis gépnek tűnik, nem a "filléres" kategória! icon_smile.gif
Minden esetre köszönjük a ritka szép esti fotókat!

# 7568
Szepi64
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168361 Üzenet linkje2011-07-03 22:08:24 

dtina köszi hogy megosztottad velünk a képeidet nagyon jók!Holnap reggel Mi is elindulunk és élöben is megcsodálhatjuk ezt a szép helyet!!!
# 7569
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168368 Üzenet linkje2011-07-03 22:49:47 

szepi64 írta:
dtina köszi hogy megosztottad velünk a képeidet nagyon jók!Holnap reggel Mi is elindulunk és élöben is megcsodálhatjuk ezt a szép helyet!!!

Szepi!
Nagyon irígy vagyok! icon_cry.gif
De lassan lassan eljön a mi időnk is. icon_biggrin.gif
Érezzétek nagyon jól magatokat!

# 7570
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168380 Üzenet linkje2011-07-04 06:55:13 

Szia!

Mi egyénileg utaztunk tavaly, és igénybe kellett vennünk a magyar telepített idegenvezetőt orvosi ellátáshoz. Igazából csak annyit segített, hogy megmutatta. hogy merre van a doki. A társaságunkban volt aki tolmácsolt, ám ha nem lett volna, akkor abban is segített volna.
Máshoz nem is volt szükség magyar segítségre. Mi éppen azt élveztük, hogy nincs minden kiírva magyarul, nem beszélnek hozzánk minden sarkon magyarul, és nagyon kevés magyarral találkozunk.

Mindent meg tudtunk oldani a perfekt kezeslábas nyelvtudásunkkal. icon_biggrin.gif

Tunder01 írta:
Sziasztok! már nagyon lázba égek pénteken 8.-án indulunk Pargára. A fórumot minden nap böngészem már nagyon sok infót kigyűjtöttem,de nem nagyon találtam olyanra választ, hogy aki egyénileg utazik talál-e magyar segítséget vagy csak az utazási irodák idegenvezetői vannak.
amikor voltunk Parálián ott volt. Mi a Christina aprtmanban szállunk meg, nem nagyon írt senki róla, milyen a konyha felszereltsége, meg úgy általában milyen? Nagyon nagy segítség ez a fórum köszönöm nektek.

# 7571
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168381 Üzenet linkje2011-07-04 06:58:09 

Valamit benézhettetek, mert mi nem voltunk a Rinában.
Egyénileg utaztunk és ott kerestünk (és találtunk is 10 perc alatt) szállást. A Villa Niki-ben tanyáztunk 2 hétig.
Ezt nem értékesíti egy magyar vagy szlovák utazási iroda sem.

pévi írta:
scobbyka írta:
Na végeztem az idei hozzászólásokkal, holnap próbálkozom a tavalyiakkal. Próbáltam használni a keresőt is de a szállásról nem találtam semmit sem. Hiába írtam be a "rina" szót.
Így ha valaki volt, örömmel venném tájékoztatását.

Szia scoobbyka!
Próbáld meg felvenni cofffos-sal a kapcsolatot, mert ők a Rinában voltak!

# 7572
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168382 Üzenet linkje2011-07-04 06:59:58  Re:

Szia!

A privi nem érkezett meg, már ha nekem küldted. Kérdezz nyugodtan itt nyilvánosan, ha tudok, nagyon szívesen válaszolok. icon_smile.gif

scobbyka írta:
Most kikerestem az összes hozzászólását, mielőtt még írtam volna privátot neki. Így megleltem a kérdéseimre a válaszokat. Most már csak pár kép kellene esetleg ha van neki, így csak ennyit kérek priviben tőle!

# 7573
TGabcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168398 Üzenet linkje2011-07-04 10:35:31 

dtina írta:
Nos akkor sikerült a fényképeket felpakolnom:

https://www.hellasz.hu/fotoalbum/dtina

itt feltettem a Villa Maria 4-es szobájáról a képeket, az útról képeket, a kirándulásainkról, etc.

Köszönjük a képeket. Imádtam a hajósakat és nagyon hasznosak voltak a strandokról készült, pár szóval kiegészített fotóid számomra.

# 7574
Esztimano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168403 Üzenet linkje2011-07-04 11:34:57 

Sziasztok!
Ha valaki magának szeretne foglalni akkor itt egy kis segítség:

https://www.booking.com/search.....UR;pr_id=1

# 7575
Esztimano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168404 Üzenet linkje2011-07-04 11:38:04 

Szeretném megkérni azokat akik már voltak a margarita apartmanban, hogy írják le a tapasztalataikat és a véleményüket. Nagyon örülnék neki mert így könnyebb lenne dönteni. köszi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 504 505 506 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu