Szia Tina!
Köszi a sok-sok infót, amivel ellátsz bennünket!
Csodálkozom, hogy Lefkada "nem jött át" neked, illetve ha csak Lefkada városban jártál, akkor meg talán nincs is mit csodálkozni.
Bár én még nem jártam Lefkada-n, de olyan barátaim és ismerőseim, akiknek sokat adok a véleményére, és sok helyen jártak már Görögországban, azt mondták, hogy az eddigi legszebb hely, ahol jártak.
Persze ők sem Lefkada várost dícsérték, hanem a csodálatos öblöket, partokat, a fantasztikusan, hihetelenül szép, már-már giccsesen kék és zöld tengert.
Szóval valószínüleg Lefkada nem Korfu, ahol a "főváros" szépsége is elvarázsolhatja az embert. Ott tovább kell menni, és meg sem állni Porto Katziki-ig, vagy Egremni-ig.
Egyébként Korfu-ra mikor indultatok el Pargából? Hány órás komppal mentetek át, és mikor indult vissza a komp?
Tényleg nem sokat láttunk belőle, csupán a kikötőt. Sajnos annyi program volt betervezve, hogy nem sok időnk maradt. 10 napig voltunk Pargán, özön programot gyűjtöttem innen a fórumról, nem győztünk menni. Az első két nap voltunk egész nap tengerparton, utána az öblök közül választottunk és fürödtünk a tengerben.
Mivel gyerkőccel voltunk, ezért későn indultunk, hagytuk aludni, kb. 11 óra magasságában indultunk el Pargáról, Igoumenitsaba kb. egy óra alatt értünk le, ott még parkolót találtunk eltelt egy kis idő, utána körbe néztünk a város kikötő menti részén, majd 13.30 órakor indult a komp. Egy óra alatt ért át Korfura. Vissza a 18.30 órás komppal jöttünk.
Na az előző hsz-emet törölném, ha lehetne, megoldottam.
Mivel dilettáns vagyok az számítástechnikához, azért még van kérdésem: tettem fel még képeket, hogy tudom csatolni most a már meglévő képeimhez? Vagy újat kell nyitnom?
Mi egyénileg utaztunk tavaly, és igénybe kellett vennünk a magyar telepített idegenvezetőt orvosi ellátáshoz. Igazából csak annyit segített, hogy megmutatta. hogy merre van a doki. A társaságunkban volt aki tolmácsolt, ám ha nem lett volna, akkor abban is segített volna.
Máshoz nem is volt szükség magyar segítségre. Mi éppen azt élveztük, hogy nincs minden kiírva magyarul, nem beszélnek hozzánk minden sarkon magyarul, és nagyon kevés magyarral találkozunk.
Mindent meg tudtunk oldani a perfekt kezeslábas nyelvtudásunkkal.
Tunder01 írta:
Sziasztok! már nagyon lázba égek pénteken 8.-án indulunk Pargára. A fórumot minden nap böngészem már nagyon sok infót kigyűjtöttem,de nem nagyon találtam olyanra választ, hogy aki egyénileg utazik talál-e magyar segítséget vagy csak az utazási irodák idegenvezetői vannak.
amikor voltunk Parálián ott volt. Mi a Christina aprtmanban szállunk meg, nem nagyon írt senki róla, milyen a konyha felszereltsége, meg úgy általában milyen? Nagyon nagy segítség ez a fórum köszönöm nektek.
Valamit benézhettetek, mert mi nem voltunk a Rinában.
Egyénileg utaztunk és ott kerestünk (és találtunk is 10 perc alatt) szállást. A Villa Niki-ben tanyáztunk 2 hétig.
Ezt nem értékesíti egy magyar vagy szlovák utazási iroda sem.
pévi írta:
scobbyka írta:
Na végeztem az idei hozzászólásokkal, holnap próbálkozom a tavalyiakkal. Próbáltam használni a keresőt is de a szállásról nem találtam semmit sem. Hiába írtam be a "rina" szót.
Így ha valaki volt, örömmel venném tájékoztatását.
Szia scoobbyka!
Próbáld meg felvenni cofffos-sal a kapcsolatot, mert ők a Rinában voltak!
A privi nem érkezett meg, már ha nekem küldted. Kérdezz nyugodtan itt nyilvánosan, ha tudok, nagyon szívesen válaszolok.
scobbyka írta:
Most kikerestem az összes hozzászólását, mielőtt még írtam volna privátot neki. Így megleltem a kérdéseimre a válaszokat. Most már csak pár kép kellene esetleg ha van neki, így csak ennyit kérek priviben tőle!
Szeretném megkérni azokat akik már voltak a margarita apartmanban, hogy írják le a tapasztalataikat és a véleményüket. Nagyon örülnék neki mert így könnyebb lenne dönteni. köszi