#1696992011-07-14 14:09:24 Válasz a #169693. hsz-ra
Köszi az infót Melcsi ,
majd csak el leszünk valahogy de a kardanis házat nem dicsérik túl. azért
nyugtass meg nem annyira gáz, mert mi oda megyünk . Szia
#1697192011-07-14 16:00:34 Válasz a #169711. hsz-ra
Sziasztok!
Bakas apartman: nekünk nincsenek nagy elvárásaink, 8 év alatt megismerük, hogy milyenek a görög apartmanok, ez az apartman is, átlagos, alvásra alkalmas. Mi a 6-osban voltunk, két felnőtt és egy 15 éves nagy lány. A franciaágyon a férjem nem fért el, mert kb. térd alattól lelógott a lába, nekem "csak" a bokámtól (és vége is van az ágynak).Az egyszemélyes ágy nagyobb volt, azon aludt. Szerintem minden két személyre van az apartmanban, kevés a tárolóhely, egy szekrény, egy éjjeli szekrény van (kettő be se férne). Takarítás: naponta viszik a szemetet, kivétel vasárnap. Türit egyszer cseréltek, egyszer takarítottak. Nálunk nem volt felmosó, se söprű. DE: ezek minket nem érdekeltek!!!! amit muszáj volt kipakoltunk, a többi böröndben volt :). Saját evőeszközeinket, poharunkat, edényeinket használtuk. (autóval mentünk) Meleg víz szinte mindig volt (egyszer éjjel fél 1-kor már nem :) ). Hely: tengerpart kb. 100-150 m. (vigyetek cipőt), Coop: kevés áru, ami viszont van, sokkal olcsóbb, mint máshol. Pékség: 50m, fincsi sütikkel. Tavernák: próbáljatok ki, minél többet, a Symposiumot ne hagyja ki az, aki szereti a halat (azóta is azt emlegetjük). Kirándulások: Paxos-Anti-Paxoson voltunk, a legjobb az egészben, hogy először láttunk delfint is. Idegenvezető = 0. Parga gyönyörű, minden igaz, amit az előttünk lévők leírnak róla! 1 hét kevés belőle. Ha van kérdés, szívesen válaszolok. További szép nyarat és jó pihenést mindenkinek ! :lol:
Olvasva az idei beszámolókat, az apartman felhozatalt illetően, amit az irodák kínálnak, az a gondolatom támadt, hogy beindult Pargának a sartisítása.
Emlékszem mikor tizenvalahány évvel ezelőtt voltam Sartin, az apartman amit kaptunk (és a többiek is) rendesek voltak, a falu nem volt túlzsúfolt magyarokkal.
Aztán legutóbb 2008-ban voltunk, és döbbenet volt, hogy még a sufniban is magyarok laknak, esténként nincs melegvíz, és occcsóság van.
Elkeserít, hogy Pargával kapcsolatban ilyen gondolataim támadtak. Annyira bíztam benne, hogy a "magyaroknakmindenjó" dömping elkerüli Pargát.
Olvasva az idei beszámolókat, az apartman felhozatalt illetően, amit az irodák kínálnak, az a gondolatom támadt, hogy beindult Pargának a sartisítása.
Emlékszem mikor tizenvalahány évvel ezelőtt voltam Sartin, az apartman amit kaptunk (és a többiek is) rendesek voltak, a falu nem volt túlzsúfolt magyarokkal.
Aztán legutóbb 2008-ban voltunk, és döbbenet volt, hogy még a sufniban is magyarok laknak, esténként nincs melegvíz, és occcsóság van.
Elkeserít, hogy Pargával kapcsolatban ilyen gondolataim támadtak. Annyira bíztam benne, hogy a "magyaroknakmindenjó" dömping elkerüli Pargát.
Szia teljes mértékben osztom a véleményed
Sartiban 1998-ban voltam először minden szép apartman teljesen ok turista kevés
2008-ban ismét de ez a Sarti közel sem volt az amit tíz éve láttam
Azért remélem Parga nem lesz ilyen elég egy görög Siófok is
#1697452011-07-14 19:32:58 Válasz a #169667. hsz-ra
kedve pordanniki!
A fürdővel semmi gáz nincs szokásos görögös:zuhanytálca kézmosó,wc. Minden nap takarítják. Busz az valószínű Setra lesz kitűnő busz kényelmes.A szobát 9-kor kell elhagyni és 1-2 körül indulás attól függ a sofőrök mennyit szeretnének pihenni. Nem lesz semmi gond jó nyaralást
#1697682011-07-14 21:49:45 Válasz a #169737. hsz-ra
Cofffos, jó hír :lol: , azért Parga, még nem Sarti. (nem szeretnék senkit se megbántani, tudom, hogy nagyon sokan szeretik). Szerencsére Pargan még nem lehet rántott húst kapni.....
Szeptemberben leszünk olyan szerencsések, hogy mi is utazunk Pargara.
Idén hazaérkezőktől kérdeznék párat. Láttatok-e piacot idén? Lehet kapni búvár cuccot értek ez alatt pipát, szemüveget, békatalpat ( nem kell, hogy profi legyen)és vízben hordható cipőt (nem tudom a hivatalos nevét vagy inkább érdemesebb innen vinni?
Most hirtelen ennyi jut eszembe. A válaszokat előre is köszi.