Azoktól szeretnék kérdezni, akik már voltak Lefkada-ban.
Nézegettem utazási irodákat, de nem igazán találtam megfelelõ helyet. Vagy a város volt olyan, hogy nem volt szép a part, vagy a szállás volt nagyon rossz.
Aki meg volt elégedve lefkada-i nyaralásán mindkettõvel, az meg tudná írni, hogy melyik utazási irodával ment és hogy hol szállt meg?
Azt gondoltam,hogy éjjel alszol.Nagyon rendes vagy,hogy még képekkel is ilusztrálod.Köszönöm. Tudod így apránként állítom össze legfõképp a te leírásaid és képeid alapján a majdani fontossági és az érdemleges látnivalóinkat.Ha spontán jön nálad valami amit feltétlen megkéne stírölnünk vagy így,vagy amúgy írd már le légyszi.(klasszak ezek a képek!!!)
És Elia cape-nél a világítótoronynál lévõ Atherinos bay se csúnya éppen (Kastost és Kalamost idén vesszük a nyakunkba, oda kirándulóhajók mennek, de Meganissibe olcsó menetrendszeû kompjárat megy).
Azoktól szeretnék kérdezni, akik már voltak Lefkada-ban.
Nézegettem utazási irodákat, de nem igazán találtam megfelelõ helyet. Vagy a város volt olyan, hogy nem volt szép a part, vagy a szállás volt nagyon rossz.
Aki meg volt elégedve lefkada-i nyaralásán mindkettõvel, az meg tudná írni, hogy melyik utazási irodával ment és hogy hol szállt meg?
Mi ezt vettük kint és nagyon jól használható térkép,teljesen jó útjelölésekkel:
http://utikonyv.eu/shop_artdet.php?shop_id=2218&cikk=k_729565
Szerintem ez egy nagyon jó honlap rengeteg térképpel,igaz kicsit drágább mintha kint venném meg mert pl a Lefkadás térkép 4.2€ volt Nidriben