Én voltam mindkét helyen, mindkettő bejött, de ha a 2 hely közül mehetnék csak valamelyikre ismét, Sartit választanám.
Mindkettő üdülőfalu, sok magyarral, de görög tenger, görög kaják miatt görögös, mégha elvétve vannak görögös épületek.
kedves Beszter! köszi a választ.... eddig még nem találtam olyan fórumot ahol parália vs sarti lenne mindenhol vagy az egyik nyerő vagy a másik, így elég nehéz helyzetben vagyok. Már eldöntöttük hogy Sarti ezért próbálok infót gyűjteni hogy mit várjak..
csak jókat olvastam eddig róla és nagyon tetszik a képek alapján hogy sokkal görögebb .... csupán kíváncsiság hogy kinek melyik hely jött be és miért....
Lady azt még elfelejtettem,hogy mi voltunk Paralián is!Tehát mivel véleményt kértél nekem Sarti jött be jobban,nekem jobban GÖRÖG!Ja és a táj is szebb!!
Szia Lady!
Fogós kérdés,de szerintem nem biztos,hogy jó helyen érdeklődsz!Mi ugyanis itt Sarti imádók vagyunk! De ha még nem voltál Sartin és kipróbálod Te is az leszel!! Hogy mennyire bulizós Sarti?Szerintem teljesen kielégítő.Itt is van disco,koktél bár!Nagyon kiépült az elmúlt években!Elhangzott már Sartiról is ,hogy tiszta Siófok,de nem lopta be magát a szívünkbe az illető!Igen itt is sok a magyar,de mint leírtuk akkor is ez amiatt van ,hogy a magyar turista ezt engedheti meg magának!
Egyszóval ki kell próbálni!
Szoktam írni,hogy Sartit meglátni és megszeretni!No de ízlések és pofonok!
Remélem mások írnak Neked véleményt,de mint az elején jeleztem itt mindenki Sarti Fun!
UGYE????
Kszifiasz!
Irigykedni szabad,mert én is irigykedtem rátok!
Ami a helyszínt illeti tökéletes , a viskót pedig ki lehet pofozni!
Még képet! MÉG,MÉG,MÉG!!!!!!!!!!!!!
Aki volt már parálián és sartin is annak a segítségét kérném. mi már évek óta parálián nyaralunk de most mégis sarti a célpont.
Azt szeretném kérdezni hogy aki volt már mindkét helyen melyik a jobb szerinte és miért....???!!! tudom tudom a kettő össze se hasonlítható de azért ha valaki mégis megtenné megköszönném.
Fiatalok vagyunk látni, tapasztalni, felfedezni szeretnénk amellett hogy pihenni megyünk és egy buli sem kizárt.
Parália olyan mint egy második siófok, minden évben megtapasztalom hogy atya ég elmegyek görögbe és magyarul beszél mindenki, tele bazárral és a néger áradattal, akiket amúgy imádok meg kedvesek de ez sartin is így van?
Sziasztok!
Mi 4 éve vagyunk a görögök "rabjai", viszont eddig repcsivel mentünk...Meg tudná vki mondani, h mennyi idő az út és hogy lehet bírni?
Köszi előre is!!!
Szia!
Mi idén harmadszor megyünk autóval Görögországba. Két kiskorúval utazunk idén is akik most 7 és 14 évesek.
Nagyon jól lehet bírni az utat szerintem. Mi éjszaka utazunk,szerintem akkor jobb. Tavaly este 7 körül indultunk Vácról és másnap de. 10 órakor (Görög idő szerint) Parálián voltunk. Kényelmesen "lecsurogtunk", mindenhol betartottuk a sebességkorlátozásokat.
Ha van konkrét kérdés szívesen válaszolok ha tudok!
10 órátol 12:30-ig szól a Sarti Rádió!Kedvcsináló Görög zenék várnak mindenkit!
28 fok van és a tenger 24,2 fokos és szépen süt a Nap! http://www.sartikirandulas.hu/sartilive.html
berbe82! attól is függ,hogy busszal vagy kocsival mentek.Lafka80 nagyon fainul leírta az egyéni utazás részleteit!
Busszal kicsit kényelmetlenebb és hosszabb viszont olcsóbb is és ez sok utazónak szempont.
#1663202011-06-20 07:09:11 Válasz a #166311. hsz-ra
Szia!
Az útról annyit, ha hétköznapra tudod időzíteni akkor még gyorsabb a dolog! Mi pl.: Szerda 16:00 indultunk hétfő du jöttünk haza. Az idén szerdai indulás csüt haza. Kevesebben vannak a határon. Sarti-kecskemét 1063 km. 10-20 perces gyors határokkal, 4-5 megállással, tankolással, nyújtózkodással. legdurvább esetben is 12-14 óra. Ezen még lehet faragni, ha bátor vagy és nem 120-al tolod pályán, és éjszaka nem tartasz a vadaktól. Persze, ha egy hőérzékelős Volvód van nincs gond. Az út 1általán nem húzós, ha van egy kis gyakorlatod, és szeretsz vezetni akkor akár 1 "seggel" is le lehet nyomni. Szerbiában egy mol-on és Gevgelijában non-stop tudsz tankolni az elég is bármilyen autód van. GPS: Igo 8 szuperül navigált, 1 helyen tévedett Belgrádban a pályáról azt mondja: hajts le balra, ahol ugye jobbra lehet de a képernyőn jól mutatja és ugye a korlátnak sem fogsz neki ugrani akármit is mondd a figura. Esetleg 1-2 energia ital, kávé segíthet a dolgon. De szerintem a legjobb az indulás előtti delelés, meg 1 jó társaság. Szinte alig aludt a csapat lefelé........ Jó utat!
Sziasztok!
Mi 4 éve vagyunk a görögök "rabjai", viszont eddig repcsivel mentünk...Meg tudná vki mondani, h mennyi idő az út és hogy lehet bírni?
Köszi előre is!!!