Ismerős az érzés!
Ugye jó lenne még az a viskó is valamire!!
Ilyenkor már nem szabad a katalógust nézegetni,nem épp elég,hogy mi ,akik még csak most megyünk fájdítjuk a szívedet?
De ígérem ,majd gondolunk rátok,amikor isszuk a Mythost,fekszünk a tengerparton,vagy megyünk a kalózhajóra!
Bocs de ez járt a képért cserébe!Amúgy nem vagyok ilyen!
#1662622011-06-19 17:49:02 Válasz a #166249. hsz-ra
Szia Klara!
Tegnap elmondták, de mivel mi nem akarunk bérelni, nem is igazán jegyeztem meg. A quad 50, a bicikli 5-6, a motor 20 euró körül van Sassosnál egy napra (ami reggel kilenctől este kilencig tart, ezt megjegyeztem), úgy rémlik, de ha arra járunk, kérdezek pontos árakat.
Köszönjük a jókívánságokat!
Nagyon jó idő van ma is, a víz is kellemes. Reggel nyugodt volt a tenger, de délutánra fújni kezdett a szél, és most megint hullámzik.
#1662492011-06-19 16:15:36 Válasz a #166158. hsz-ra
Szia Ibissz!
Ha nagyon szépen megkérlek, akkor megnéznéd nekem, hogy mennyibe kerül most az autó, motor, illetve kerékpár bérlés kb. 3-4 napra? Autóból a legkisebb kategória érdekelne.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és nagyon-nagyon szuper nyaralást kívánok Neked, Nektek.
sziasztok.ami a kalóztanyával szembe van egy apartman nagy medencével annak valaki tudja a nevét illetve hol tudnám megnézni a linkjét a neten ha van neki egyáltalán.