Hát Görögben sem normális az idõjárás. Most néztem az elõrejelzést jövõhéten csüt. 17 fok, szombatra meg 27 fok. De remélhtõleg megjönn a nyár és akik most mennek nekik.
Egyet tudok veled érteni, hogy innen jó lenne dobantani. Mi nekünk a buszunk a Soroksári Tecsó parkolóból indul és úgy tudom, hogy az megy végig Paraláira és állunk meg egy két helyen (Szeged, Kecskemét)
Még nem tudom, idáig csak idénymunkával kínáltak az ismerõsök ( katerini, theszaloniki ) de jó lenne végleg dobbantani. Kímákkal, szerelésükkel, telepítésükkel foglalkozom úgy érzem ebben a szakmában könnyû ott elhelyezkedni. Legalábbis könnyebb mint fûtésszerelõnek
Sziasztok! Mi gyüjtõjárattal utazunk Paráliára Gyõrböl. Szeretném megkérdezni, hogy hol kell átszállni? , mert gondolom, hogy nem az visz bennünk végig. Errõl nem olvastam sehol. A busszal utazós tpoicban kérdeztem, de az írták, hogy itt kérdezzem meg. Köszi: bryam
Szia Bryam!
Melyik irodával utazol? A legtöbb utazási iroda Budapesten a Hõsök terén szokta rendezni sorait. Tapasztalataim szerint ott szoktak a gyõri buszok késni, a többi utas legnagyobb örömére!
Hellóka!!
Nekem is elküldhettek bármit,mindennek nagyon örülök csoppvagyok@freemail.hu
Ma eszembe jutott,h milyen rossz lesz hazajönni 2 hét után...
Jó,kicsit bolond vagyok,h már ilyeneken gondolkozok
A matracon akarok ringatózni!
Nekem Mezõkövesd és Eger a lakhelyem. Mikor melyik.
Kedves Aladina ! Nekem is elküldenéd a meglepit, ha szabad ilyet kérnem? hutok@freemail.hu
Imádom Görögországot, és próbálom úgy intézni az életem hogy ki is tudjak menni élni. Egy évem van a fõiskolából, és már semmi tartós terméket nem veszek, csak a pénzem gyüjtöm. Már az autómat is bánom amit 3 éve vettem... Semmit nem akarok ami ideköt. Úgy gondolom a fõsuli után dobbantok ebbõl a világból egy szebbe...
Sajnos nagyon meg vagyok botránkozva a magyar államon.... de ez már egy másik topic témája
Köszi mindnekinek a kérdést, jól vagyunk, már most alig bírom a meleget, ezer fok van, mi lesz, ha feljön a hõség?? Nem baj, már csak két hónapunk van hátra, azt már fél lábon is!!!
A medúzákról annyit, hogy biztos csíp döglötten is a csápjuk. Nekünk is mutogatták tavaly a görög fánkos fiúk, hogy messze menjünk tõlük, még attól is, ami a parton volt, mert a csápjuk olyan, mint a damil, nem is látszik... én féltem tõlük, de alapjából ilyen félõs vagyok
brayem!
Mi Csornáról mentünk tavaly Itt laksz a szomszédban??? Grand torus-sal mentek? MI itt szálltunk fel, Pesten kellett átszállni a másik buszra, király helyünk volt emeleten, egyszerre a lépcsõ mögött, jó nagy hely a lábunknak Aztán Szegeden még szálltak fel a buszra mások (kecskemétiek, szegediek) és így mentünk tovább. Hazafelé szintén, csak pestrõl minket kisbusszal hoztak, páran voltunk csak: 3 gyõri csaj és két soproni. Nagyon tuti kisbusz volt. Emlékszem, mikor jöttünk haza, Paralián akkor lett a legmelegebb egész héten, 40 fok, itthon meg már tudtuk, hogy tél van: befûtöttek, stb... a 3 gyõri csaj eljött haza egy szál pántos ruhába, tátott szájjal nézték õket a gyõri buszvégen, mikor leszálltak Tiszta jó volt.
Na most megyek, mert ebédfõzés közben vagyok PUszi mindnekinek és du., vagy holnap küldök majd meglepit (Imi csak Neked tudom a mail címed), megtaláltam a tavalyi heti programot, scannelem és küldöm, árak minden van rajta...
Hát én is így gondolom, egy nyaralást sok tud rontani, ha az ember negatív dolgokkal foglalkozik. Szerintem sok magyarnak a legtutibb helyet is lehúzza, mert a negatív és a rossz dolgokat keresi. Élvezni kell a jó dolgokat és örülni kell. Ez a lényeg.