Köszi az infót, bár egyikőtök azt mondja jó volt a másik azt ,hogy nem így sokra nem jutottam
Egyébként nyilván én sem netezni megyek, de pont erre jó, hogy hazaírjak, meg vacsi előtti pihinél kicsit szörföljek, esetleg ha valamit nem tudom merre van, megnézem.
A Renieri apartman wifi-jéről valami infó esetleg?
A Renieri apartman wifi-jéről valami infó esetleg?
Az én infóm tavalyi. Kaptunk kódot, aztán ez változott kb. háromszor. Utána már jó volt, bár nem volt túl erős a jel.
Nekem is útvonal tervezésre kellett, és erre alkalmas volt.
Szerintem, mindkét ház alkalmas arra, amire kell. Inkább egyéb szempontjaid alapján válassz közülük.
#2106972013-10-17 11:19:14 Válasz a #210695. hsz-ra
"egyikőtök azt mondja jó volt a másik azt ,hogy nem"
Maci, ez így nem igaz, csak 1 negatív véleményt olvastál, az összes többi pozitív volt, a nettel meg mindkét helyen voltak ezek szerint időleges gondok, gondolom ez egy nyaralásnál nem szempont, max ha erre hagyatkozik az ember, bosszantó lehet. Amit pákótól megtudtunk a Hermes gyalázatos mivoltáról, hogy ő már 3 másik helyen is volt jobb apartmanban. Ezek igazán letaglózó érvek, mondjuk komolyan éppen nem vehetőek
Én azt mondom, a 3 grandos szállás közt van különbség, de érdeklődéseim alapján (utasoktól származnak) mind korrekt, későn (este 10-kor ) hazatérő, és ne adj Isten zuhanyozó szomszéd pedig mindenhol adódhat, és egyik apartman sem a vastag falairól híres! Nekem ez a hadititok duma gyerekesnek tűnik, lehet valami oka volt a jeszóváltozásnak, és valakinek túl nagy kihívás volt, hogy megkérdezze, ezt nem tudom, de vicces, hogy ez a fő érv egy apartman értékelésénél Jó lenne, ha végre konkrétumokat is olvashatnánk pákótól, mert ez így nem túl hiteles!! Gondolom, nem lesz, max hogy messze volt a strand vagy sok volt a szúnyog este a sétányon és nem lehet fogni a Duna TV-t.
#2106982013-10-17 11:26:23 Válasz a #210688. hsz-ra
"buszos úttal elérhetők érdekelnek"
Miskolciutas!
Kaptál 1 korfui, 1 santorini és egy zakynthosi szállásnevet. Utóbbi 2 nem buszos elérhetőségű, úgy-hogy sokra nem mész velük!
Mi 2012-ben szálltunk meg a Hermesben, szerintem teljesen átlagos apartman, voltunk már korábban színvonalasabb és kevésbé színvonalas apartmanokban is.
A célnak azonban a Hermes és Renieri is teljesen megfelelő.
Kónyu, Zakynthos busszal is elérhető Korfu mellett. A Grand is szervez oda buszos utakat.
#2107002013-10-17 14:14:29 Válasz a #210697. hsz-ra
Mi idén Thassoson tapasztaltuk, hogy rendszeresen változtatják a wifi kódját.
Egyszerűen azért, hogy csak az arra jogosultak használják (és ezáltal lassítsák) a netet, azok ne akik valahogyan x nappal korábban fél füllel meghallották.
#2107032013-10-17 16:03:01 Válasz a #210700. hsz-ra
Igaz, Niki, hiszen a mi buszunk fele is oda ment tovább - szántuk is őket
Hidalgo!
Akkor a wi-fi rejtély is megoldódni látszik, már csak a nyaraló szomszédokat kell valahogy rávenni, hogy 8-kor ágyba bújjanak - már ha ez Görögországban méltányolható elvárás egyáltalán...mert arrafelé akkor indul a bakterház
Ez a fórum nem egymás fikázására való.......
Zakhyntos elérheto busszal, én még nem voltam, de szeretnék menni, méghozzá busszal
Itt vagy normalisan adjunk egymasnak tanacsot, vagy töröljuk magunkat.
Az arcoskodást én sem szeretem.
Megnéztem mindhárom szállást,a látványt tekintve valóban jobbnak tűnik a korfui,mint a Hermesz,vagy mondjuk inkább,hogy szebbnek.Bár,az én szememben az 1 km távolság a központtól és a strandtól már semmilyen szép berendezéssel nem javitható.De ez nyilván egyéni igény kérdése.Úgy látom,paconak fontos a berendezés,a medence,a bár...de ezt láthatjuk a foglalásnál(bár az igazsághoz tartozik,hogy nem mindig az a kép van a prospektusban,amit aztán az ember helyben lát...)
#2107242013-10-18 11:32:49 Válasz a #210695. hsz-ra
Mivel mind 3 szállás majdnem azonos így maradtak az extrák, pl. wifi. Mert a központtól és a parttól való távolság annyira nem érdekel, mert ha messze van akkor felpattanunk a motorra és már ott is vagyunk ahol szeretnénk, mert azzal szinte bárhol le lehet parkolni.
kónyu: Látom tervbe van, hogy jövőre Kefalóniára jöttök. Nagyjából mikorra tervezitek?
#2107252013-10-18 11:37:25 Válasz a #210720. hsz-ra
Miskolciutas!
Én alapvetően arra lennék kíváncsi, hogy a Hermes-szel mi a baj, azonkívül, hogy van rajta 5% felár a buszosoknak (és 10% az egyéni utasoknak). A többi 3 említett apartman nem Kefaloniában van, így azok itt nem játszanak. Én sem a Hermeshez ragaszkodtam, de a Renierit és az Annát sem szidta senki, főleg az előbbiről írtak jókat.
Egyébként a zakynthosi szállást beírtam a gugliba, ezt dobta elsőnek: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=40962
Akit érdekel, olvassa el a linken a 22. CS.z hsz-t! csak azért érdekes, mert ahány utas, annyiféle igény jelenik meg (említett szállástól mindenki óv a hoxa.hu-n!!).
Szóval a lényeg, engem komolyan az érdekelne, mik a Hermes problémái, bár legközelebb én magam is valszeg a Renierire váltok (de csupán az ára miatt, mi csak aludni járunk haza...meg reggelizni).
#2107272013-10-18 11:51:59 Válasz a #210724. hsz-ra
Maci!
Valszeg előszezon, mi mindig ugyanakkor megyünk, az vált be. Bár ugye manapság a melóhelyen is múlik, hogy mikor engedik a nejem.
Sokak a szeptemberre esküsznek, az a vízhőmérséklet miatt lehet nyerő, bár nekem az nem fontos, 18-tól már rendben van Minden más tényező az előszezon mellett szól nálunk.
Látjátok,mennyire mások az igények...engem pl. nem aggaszt a wifi,a Hermes halljában lévő őskövület gépen néhányszor hazaszóltam,egyébre nem kell.Viszont nincs moci,amire minden nap felpattanok,igy nem megyek 1 km-re lévő házba,bármekkora a medence....ha nagyon meleg a szoba,veszek légkondit,főszezonban talán minden szoba nagyon felmelegszik,ezt úgy alapvetőnek veszem!
Szerintem meg jó is egy ilyen kis veszekedés,mert jobban ütköznek az érvek,több mindent meg lehet tudni,mondjuk egy szállásról is...Pl.azt már tudom,ha valaki szállást keres,és mondjuk csak Paco véleménye van fenn az adott házról,hogy kell értelmezni.Neki fontos a mindig működő wifi,az esztétikus berendezés a medence,ilyesmi.Tehát,ha ő azt fogja irni valamiről,hogy nem jó,tudom,attól még nekem akár jó is lehet,mert nekem nem fontos a wifi és a medence.(Az esztétikus berendezés jó lenne,de nem irja felül mondjuk a távolságot a parttól,központtól.)
Ezt a hsz. törlést nem értem,voltam már szembehelyezkedve KÓNYUval,de még nem törölték ki...