Üdv Taousanis Tours itt a hellasz fórumon!
Már annyi jót hallottunk Rólatok,hogy biztos meglátogatunk Benneteket Sartin!!
Már rég itt lett volna a helyetek közöttünk!!!
Esetleg Ti is írhatnátok informácókat a Sartira utazóknak!
Gyugyu. Hétfőn hazafelé Belgrád előtt beszélgettem magyar túristákkal, akik Athénból jöttek haza busszal. Egy téren szoktak gyülekezni a tüntetők aránylag csendben tüntetnek. Persze ott is megjelennek néha balhés csoportok. Ennyit tudtam meg tőlük.
Sziasztok! Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani új játékunkat!
Keresd a delfint és kirándulj kedvezményesen!
Ha megtaláltad, fotózd le és vidd Sarti főterére ( a templom előtt) a Taousanis Tours utazási irodába! Ott csak meg kell mutatnod és máris kedvezményesen vehetsz részt hajós kirándulásokon!
Hol találkozhatsz jó eséllyel delfinekkel? Hogyan juthatsz ingyen apartmanhoz a következő nyáron? A főtéren elárulják Neked!
Csak egy fotó és szaladj a Taousanis Tourshoz!! Megéri, hogy emlékezetes legyen a nyár!
Segítség: A delfint nemrég Sarti focipályája mellett látták pihenni!
Kérdeznék, ha nem gond, valaki járt már a Virozi apartmanban?
Férjemmel aug. 26-án megyünk az Ibusszal Sartiba. Spanosba szerettünk volna menni, de már nem kaptunk helyet.
2009-ben voltunk először Sartin és férjem azonnal beleszeretett, persze utánam. Nekem is nagyon tetszett és már várom, hogy újra ott lehessünk.
#1655392011-06-14 22:00:03 Válasz a #165521. hsz-ra
NANÁÁÁÁ HOGY KLÍMÁS!!!!!! lesz ha találunk megfelelőt. Eléggé telt ház van mindenhol. A két véglet van , vagy minden van de drága, vagy semmi és drága
Már említettem, hogy innen el kellett volna hamarabb indulni, mert Apámak szombaton meló. Így a 22-ei pénteki indulásúakat kell nézni repcsivel. Tehát ha v-ki nagyon ráér és látott v.mit megköszönöm, ha ír.
Sziasztok.A párommal és 2 baráttal augusztus 1-jén a Grand Tours-al busszal megyünk Sartira.Tavaly már voltunk és CSODÁLATOS!!Viszont keresek már egy ideje térképet Sarti környékéről.Az Ófalu, Beach,stb az stimm,az érdekelne,hogy körülötte mi merre van.Esetleg van aki tudja,hogy hol találhatnék térképet a neten?Előre is köszönöm szépen.Szép napot nektek.Sziasztok.