megnézve a bookingos értékeléseket, valóban igencsak sikerült. viszont, ha szabad ilyet kérdezni: ti is olyan összegért kaptátok az apartmant, mint ami most látszódik júliusra? mert azért az thassos-szinten sztem elég drága. sőt, akármilyen szinten is az.
(ha meg nem szabad, akkor simán ignoráld a kérdésem, és elnézést érte!)
Nincs benne semmi titok. Én négyünkre 100 Euro/nap határt szoktam megszabni.
Az 7500 Ft/fő. Annyiért mint itthon, sőt nálunk sokszor többe van, ha el akar az ember tölteni egy 3 napos hétvégét valami pancsizós szálláson. Ha jól emlékszem, most valami 90 euro körül jött ki az ár. De több száz szállást végignéztem még valamikor február márciusban, és hihetetlen nagy volt a foglaltság.Alig találtam találtam 6-8 szabad helyet a mi időpontunkra.Pedig a lényeg annyi volt, h ne legyen messze a parttól a gyerekek miatt, legyen légkondi, parkoló, meg azért valami normális szállás legyen, ne egy koszfészek.............Sajnos sokan lefoglalnak egy rakat szállást egyszerre az ingyenes lemondási lehetőségek miatt, és csak a végén mondják le, sokáig fenntartják.
Az a vicc, h emiatt ilyenkor szabadul fel sok szálláslehetőség, de én nem kockáztatok, nem próbálkozok ilyeneket kivárni, mert kötött a szabadságunk időpontja, és nem szeretnék a végén lemaradni mindenről. Le szoktam foglalni mindent általában márciusban.
megnézve a bookingos értékeléseket, valóban igencsak sikerült. viszont, ha szabad ilyet kérdezni: ti is olyan összegért kaptátok az apartmant, mint ami most látszódik júliusra? mert azért az thassos-szinten sztem elég drága. sőt, akármilyen szinten is az.
(ha meg nem szabad, akkor simán ignoráld a kérdésem, és elnézést érte!)
#2301452015-06-10 23:19:52 Válasz a #230144. hozzászólásra
Ebben reménykedem én is, bár a mi kislányunk még csak 11 hónapos lesz addigra, de hátha jó lesz az alvókája a kocsiban.
Mi harmadjára megyünk vissza a szigetre, nagyon szeretjük, mi is a centrumban szoktunk megszállni, jó, hogy minden közel van, és gyerekkel most pont ott lesz a legideálisabb partszakasz.
Tavaly nem voltunk, igy most alig várom, hogy újra kint lehessünk.
Krétán mindkettőt megtaláljátok, semmiért én sem mentem volna ha ... kicsit nagyobb, és több a tengerpart, meg a dombok, ami között van teljesen kopár is, választhatsz a hegyek között, kopárt, v. erdőset
Krétán mindkettőt megtaláljátok, semmiért én sem mentem volna ha ... kicsit nagyobb, és több a tengerpart, meg a dombok, ami között van teljesen kopár is, választhatsz a hegyek között, kopárt, v. erdőset
Accord ne izgulj, ha ennyiért elvisznek Krétára nem jársz rosszul én 3X voltam ott, utoljára egyedül motorral, hidd el megéri
Krétát nem ismerem.............
Olyan helyet szoktunk keresni, ahol gyönyörű a tenger, és nagy hegyek vannak. Ennek a kettőnek lennie kell, mert itthon ahol lakunk nagyon nincs egyikből sem. ))
Görögben ilyen volt tavaly Lefkada, idén meg Thassos.
A jövő évi uticél még nincs kitalálva, de annak is ilyennek kell lennie.
Ha jól emlékszem, Thassos 1, és 2 van rájuk irva, egy piros, és egy kék komp. Tehát kettő megy. Illetve lehet, hogy idén már egy harmadik társaság is indit, de ez nem tuti...
Én még ott másfelé indulót nem is láttam. Úgyhogy ne aggódj Kréta miatt.
Kb. háromnegyed óránként mennek.
Köszi!
Már alig várom. Legszívesebben már indulnék is!
Majd összeszedem ici-pici angol tudásomat, hátha érti valaki mit akarok pampogni!
Az orosszal már annak idején se mentünk sokra, ma meg már végképp nem!
#2300482015-06-09 20:45:25 Válasz a #230046. hozzászólásra
Ha jól emlékszem, Thassos 1, és 2 van rájuk irva, egy piros, és egy kék komp. Tehát kettő megy. Illetve lehet, hogy idén már egy harmadik társaság is indit, de ez nem tuti...
Én még ott másfelé indulót nem is láttam. Úgyhogy ne aggódj Kréta miatt.
Kb. háromnegyed óránként mennek.