#1623602011-05-17 21:42:55 Válasz a #162350. hsz-ra
Szia Csilla!
Mi a Campus Club szervezésében egyénileg, autóval utazunk.
Klíma a hátsó két épületben van. Az tuti! Tavaly ott voltunk.
Az idén a főépületben leszünk alul.
Elől a főépületben nem láttam tavaly, de valahol olvastam mintha az idén felszereltek volna oda is. Mi 3-an megyünk. Az asszony a gyerek (11 éves) meg én.
Ja... ha fúj a szél, akkor szuper hullámok vannak!
Sokat olvastam a kalózhajóról. Azt szeretném megkérdezni, hogy egy 7 éves csemetének is ajánljátok vagy ez inkább felnőtteknek való?
Ugyan a honlapukon olvastam hogy kisgyerekes családoknak is ajánlják, de olyan tapasztalatára lennék kíváncsi aki már volt.
Szia! Egy pár oldallal ezelött kérdeztem ezt és Sanchotól elég részletes leírást kaptam róla! Olvasd vissza, Ő ajánlotta, mi is gyerekekkel megyünk és biztos kipróbáljuk!!
Vissza néztem Neked.508.oldal Fate és Sancho írásait keresd!
De ha vissza pörgetsz a tavalyi írásaikhoz,vagy megkeresed élménybeszámolóikat ott még részletesebben találsz róla!
Jó dolog a régi írások között csemegézni!
Én is egész rákattantam erre a fórumra,pedig esküszöm nem szoktam (eddig) órákat tölteni a gép elött,de innen nem tudok szabadulni!
Jó társaságba jól érzi magát az ember!!
#1623942011-05-18 13:16:56 Válasz a #162362. hsz-ra
Szúnyog kevesebb van mint a balatonon... de van...
Mi szúnyogriasztó gyertyát, illetve szúnyogriasztó kenőcsöt szoktunk vinni.
Meg a hagyományos csapkodással tartjuk őket távol.
#1624032011-05-18 15:03:48 Válasz a #162394. hsz-ra
Szúnyogokkal kapcsolatban nekem nagyon rossz élményeim vannak. Parálián este rengeteg van, és nem hat rájuk az elektromos szúnyogriasztó vagy a füstölős megoldás sem...
Off alap felszerelés, és klímát igénybe venni... Nálunk ez vált be.
Régen jártam már erre ... Üdv mindenkinek!
Tavaly voltunk Sartin , úgy fest idén is ide utazunk, az lenne a kérdésem,hogy volt-e vki a Sarti Beach ( Naxos-Paros) apartmanba??? Mi a vélemény róla???
Illetve nem értek sok mindent )) Lehet ,hogy itt vki fel tud világosítani:)))
Az apollon travel oldalán is van egy Sarti Beach apartman az ugyanaz mint ami a utazas.info nevű oldalon van (naxos-paros) néven????? Csak azért kérdezem mert az árak nagyon eltérnek egymástól.....
#1624082011-05-18 15:33:41 Válasz a #162405. hsz-ra
Igen, a Sarti Beach-hez tartoznak.
Elnevezték a hátsó épületeket... (Naxos, Paros)
Mi tavaly ott voltunk a másodikon. Jó apartman. Csak amíg tavaly 3 ágyasként adták, az idén már 4 ágyasnak hirdetik. Ezért lehet drágább.
Klíma, Tv van. A konyharész is jól fel volt szerelve. Bár mi mindenre fel vagyunk készülve.
Az idén a főépületben leszünk.