Kedves Árpi-Kónyu!
Végignéztem NAGYBAN a gyönyörű képeid!Fantasztikusak!!!Ezekután mondja valaki,hogy Zantén szebbek a strandok!Persze,ott is vannak szép számmal szépek,de ez a sziget valóban természetileg a legcsodásabb!Atosznak igaza van!
Kérdezhetek tőled valamit?Lassi-s képet vagy nem találtam,vagy nem fotóztál?Kagylós partot láttatok-e?
Köszi mindent,még az ostoba kérdéseimre adott válaszokat is előre!
Egyébként neked nem is kellene ilyen pályázatokon indulnod,mindenki tudja,hogy te vagy a Number One!OFF-némelyik képeden nagyon hasonlitasz kedvenc szinészemre,Walther Matthau-ra-bocs,ezt muszáj volt... ON
#1440252010-07-14 10:30:53 Válasz a #143899. hsz-ra
Ez szerepel a pályázati kiírásban "...A fotópályázatra, minden regisztrált ügyfelünk egy fényképpel jelentkezhet 2010. 10.31-ig! "
Ez nekem egyértelmű, sakkozni meg nem akarok. Vagy akkor írják hogy 5 képpel!
#1439922010-07-13 21:28:35 Válasz a #143974. hsz-ra
Na igen a kék barlangok.)))
Azt én is szerettem volna látni, de választást most a párom kezében hagytam, Ő pedig a mitológia és a történelem miatt Ithakát választotta.
Mi már láttuk a szigetet....majd egyszer eljutok a kék barlangokhoz is, ha meg nem, akkor ennek így kellett történnie.
Kefalónia így is adott annyi szépséget, hogy nem volt igazán hiány érzetem...csak mélyen tudtam, Zakyntos nincs messze....ha nem volt pára, akkor szépen látszott. Esténként a fényei mint kis ékkövek a tengerben villództak.
#1439742010-07-13 19:43:25 Válasz a #143905. hsz-ra
Remek! Be kell pótolnunk a mulasztást.
Casmir: Tényleg kell az ilyen gyönyörű helyekhez 2 hét. Mi 3 éve 2 hetet töltöttünk Zantén, de mégsem jött össze a Kék barlangok, ezért bepótoljuk , mégha kefalóniáról kell is áthajóznunk. sajnos az idén csak egy hétre telt....
#1438392010-07-13 11:37:02 Válasz a #143759. hsz-ra
Igen, sejtettem, hogy szerdán is megy, mert a Navaggio-öbölben "eljátszották", hogy otthagynak minket és a kapitány azt mondta, hogy találkozunk következő szerdán , csak azért nem voltam biztos benne, mert az ETAM Lassiban csak szombatra szervezi meg a Scalaba való átbuszoztatást.