#1399702010-06-18 11:28:57 Válasz a #139966. hsz-ra
Skala-ban nem nagyon van éjszakai mozgás; a Lassi-i és Svoronata-i éjszakai életről nem tudok, de Skala-nál csak hangosabb lehet
persze az éttermek üzemelnek, el lehet üldögélni bennük a parton.
ez tényleg egy nagyon pici falu.
Mi 20on évesek vagyunk, még annak is az elején, de szerintem Kefalónia lehet nagy élmény fiataloknak is!
Persze ha az ember discocba akar járni esténként nem feltétlenül ez a jó választás, ez igaz... de szerintem találunk itt annyi éjszakai életet ami nekünk pont elég
Csajozni-pasizni (kinek mit ugye) én sem ide jönnék, de pároknak szerintem még ha huszonévesek is ideális
#1399642010-06-18 11:09:09 Válasz a #139961. hsz-ra
no igen...
Kefalonia-Lefkada azoknak ajánlott, akik látni szeretnének sok csodát; aztán nyugodtan pihenni este
Zakynthoson nagy az élet, de akad látnivaló is (főként ugye a hajós kirándulásokról beszélek; amik elvisznek a kék barlangokhoz; meg áthoznak Kefaloniára)
Korfuról nem tudok nyilatkozni, még nem jártam ott.
#1399602010-06-18 10:33:06 Válasz a #139958. hsz-ra
Inkább visszakérdezek!
20-on éves fiatalokat miért erre a két sziget egyikére akarod hozni?!
Korfu és Zakyntos a bulizás szempontjából szerintem élménydúsabb!!!!!!
#1399552010-06-18 10:16:00 Válasz a #139951. hsz-ra
Van két gyermeked, melyiket szereted jobban?!
A kérdésed valami ilyesmi lehet.
Egyik ilyen, a másik olyan....mivel Jón tengeri szigetekről beszélünk így nagyon nagy különbség nem lehet. (mivel csak jövő hét pénteken indulunk, az én tapasztalataim váratnak még magukra)
De ha van két gyönyörű szigeted, akkor hogy tudod behatárolni, melyik a szebb?!
Ha azt kérdezed, hogy Korfu és Lefkada....bár Jón tengeri mind kettő, még is Lefkada (számomra!).
Azok a színek, az a nyugalom, ami Lefkadán az nem található már meg Korfun.
De mondom, ez szubjektív vélemény.
Kónyu képeit elnézve, félek tőle, hogy Lefkada és Kefalonia esetében nem fogok tudni ilyen szinten különbséget tenni.))))
Az ilyen játék nem korfüggő és nem is magasságé!
De igen, igazad van...értelek!
Én csak ötletet adtam, hogy lehet a csemetét magunkhoz közel tudni!
Egy 13 éves fiú esetében még akár megvalósítható is!
kónyu írta:
Jól mutatnék 52 évesen ahogy a 190 centis fiammal cicáznánk a vízben
#1399172010-06-17 23:29:04 Válasz a #139872. hsz-ra
Zsanna!
Mint írtam, reggel 9-kor indultunk, és délután 4 körül már vissza is érkeztünk. A hajóra vittünk reggelit, mert előtte még nem voltunk éhesek, a főétkezésünk meg csak este 8-9 után esedékes Görögországban. Napközben nem bírunk enni, akkor inkább fagyasztott citromos (igazi görög citromból, nem mondom meg, honnan volt ) vizet ittunk, vagy frappét, ha épp úgy adódott. Mondjuk az asszony a sört is elviselte
Casmir!
Jól mutatnék 52 évesen ahogy a 190 centis fiammal cicáznánk a vízben
Visszaolvastam, tuti félreérthető voltam.
Nem a búvárkodáshoz gondoltam a labdát, hanem a vízben játékhoz.
Ezek a pici marokban elférő szivacs labdák nagyon jók dobáláshoz, három ember esetén "cicázáshoz" (középső embernek el kell kapnia a ide-oda dobálás, pattogtatás közben a labdát, míg nem kapja el, addig középen marad) teljesen tökéletes ez a kis szivacs labda.
Mi mindig nagyon jól elvagyunk így, még a 16 éves kamaszlányommal is.