Sziasztok!
Nálatok volt e megbeszélt integetés a Kalóztanya webkamerába? Mert görög 20 órakor integetőket rögzítettem. Három hölgy integetett haza. Az egyiken világos szalmakalap. Közben az egyik telózott is.Szivesen kiteszem a YouTube -ra, ha Hellaszos integetők voltak.
Enaszelinolatrisz ( IMÁDJUK SARTIT! Λατρεύουμε τη Σάρτη Fb)
Igen kedden borús volt szerda szép idő csütörtök borús szeles hideg, utána pedig végig meleg Nekem meg sikerült már kipakolnom 2 csapat ruhát már ki is mostam
Szia Ginginke!
Először is gratulálok nektek!Nagyon tuti képek lettek:D Ahogy látom az elején még borús volt az időtök. Nekünk már csak 9 nap:) Alig győzzük kivárni! Már a 3/4-e a táskának be van pakolva! XD
#1632102011-05-25 19:03:02 Válasz a #163209. hsz-ra
Köszönöm a válaszokat!
Én is furcsállottam a lekenyerezést, de gondoltam, a tapasztaltabbak többet tudnak.
A horvátoknál sem volt ilyen, főként mikor meglátta a határőr, hogy tele van pakolva a csomagtartónk.
Nem látta értelmét kipakoltatni. Bár biztosan mondtam volna neki, hogy szívesen kipakolom, de vissza ő fogja.
Buszos úton így még nem voltam, azért is kérdeztelek titeket.
#1632092011-05-25 18:57:04 Válasz a #163184. hsz-ra
Szia Vickycsibe!
Dehogy kell lekenyerezni a határőröket!!! Még megszoknák a végén! Türelmesnek és nyugodtnak kell lenni, mosolyogni, nem bámulni, grimaszolni. Köszönni kell (lehetőleg nem "Helló"-val, hanem németül, angolul, vagy az anyanyelvén. Kikészíteni a szükséges papírokat, és mindent a kezébe nyomni. Ha busszal mentek, akkor meg a sofőr tudja a dolgát.