Csilla1977!
A Grand Tours honlapján is fent van a Sarti Bach apartmantelep.
Ezt írják róla:
Klíma: 6 EUR/nap
WIFI: 10 EUR/hét
Fekvése: Sarti Beachen a tengerparttól 150 m-re a központtól 1400 m-re található az apartmantelep és azon belül a két új apartmanház: Paros és Naxos.
Felszereltség: Minden apartman rendelkezik tv-vel, saját fürdőszobával, minikonyhával, elszívóval,szúnyoghálóval és saját erkéllyel. Található az apartmantelepen egy medence is az utasok számára. Minden apartman légkondícionált (extra fizetendő ). Wifi extra fizetendő.
Véleményünk: Jó, tágas szobák, melyek oldalról látják a tengert, (kivéve a földszinti szobák, melyek terasza fél szinttel a kert szintje alatt van) Az apartmantelep hangulatos beach bárja mellett napágyak, -ernyők állnak a vendégek rendelkezésére fogyasztás ellenében. Saját strand-röplabda pályával rendelkezik.
15 órátol 18 óráig ismét Sarti Rádió!
Webcam ismét működik!
Az időjárás csodálatos! 30 fok van és a tenger is melegszik ahogy írta Buffy is már 21 fokos!
Sziasztok!
Június 18-tól megyünk nyaralni Sartira.Autóval megyünk,és olyan kérdésem lenne ,hogy Görögországban mindenhol lehet-e LPG gázt tankolni?Mert az autónk gázüzemű.
Válaszokat előre is köszönöm.
#1641292011-06-02 16:01:50 Válasz a #164031. hsz-ra
Sancho!
A Renátában nem voltunk, azt nem ismerem. Megvallom nem is tudom merre lehet.
Az idén tervezzük mi is hogy Sartiról ellátogatunk Neos Marmarasba.
Az az igazság hogy a Gyros-Mythos páros ott a tenger közelségében verhetetlen!
#1641322011-06-02 16:13:18 Válasz a #164060. hsz-ra
Szia Csilla!
Nem egyszerű nektek ez a klímás dolog...
Megnéztem a tavalyi képeinket... igaz a főépület nincs rajta teljesen egy képen sem... de pár helyen látszanak a klímák kinti egységei.
De nincs mindenhol. Nem tudtam megállapítani hogy hová tartozhatnak....
De inkább a jó oldalait keressétek Sartinak.
Ha megérkeztek, sétáljatok ki a Sarti Beach-nél a tengerpartra...
olyan gyönyörű kék vízet ritkán látni... szemben az Athos hegység emelkedik ki a tengerből.. szóval fantasztikus a látvány... nem a klíma fog egyből az eszedbe jutni....
#1641332011-06-02 16:23:58 Válasz a #164031. hsz-ra
Szia Sancho!
Most olvastam.... a Nei Pori hozzászólásoknál.... fel a fejjel!!!!
Mire mentek addigra remélhetően nyugodtabb leszel!
Maximálisan élvezzétek ki azt a 2 hetet!!!
#1641402011-06-02 16:52:04 Válasz a #164129. hsz-ra
Gyula!
A Renata a Ovelix-szel párhuzamos utcában van, arrafelé, amerre a kalóztanyára mennél. A sarkon található a Karpouzaki koktélbár. Nagy tábla van kinn és fa borítású pultja van. A táblán egy sütőrúdra felszúrt gyros látható és oda van írva, hogy Renata. A képeim között megtalálod, így könnyebb lesz megkeresni. Igen amit írtam sajnos teljesen váratlanul ért, senki nem tudott róla, így fel sem tudtam készülni, de most a nyaralás miatt egyelőre nem tudok lépni, várom, hogy visszaérjek, addig meg nézelődöm hátha akad valami. Szerencsére sokan próbálnak segíteni, így talán szerencsém lesz. Mindenesetre most főleg a nyaralásra koncentrálok és a jó hangulat kedvéért ma felbontottam az utolsó doboz Mythosomat...
#1641422011-06-02 16:55:50 Válasz a #164132. hsz-ra
Sziasztok!
Gingike köszi!
Gyulám igazad van teljesen! De látod az ellentmondásokat. Ma is futottam egy kört, a dias, a közvetítő azt mondja van, de fizetős ! Ok! Semmi gond tudom!
Ti akik voltatok ,és a kinti képviselő meg azt , hogy nincs.
Akkor most van vagy nincs?
Ebből a legcarabb, hogy ugye én választottam a másik családnak is. Semmi kikötésünk nem volt, még csak település se csak ez és ez is ellentmondásos.
Én az a típusú vagyok, hogy szeretek mindent készre intézni, nem szeretem a meglepit (csak ajándéknak). Voltam én nem klímásba augusztusba Neo-poriba, hát döglés volt , nem lehet pihenni.
#1641442011-06-02 17:03:11 Válasz a #164142. hsz-ra
Csilla!
Fel kellene venni a kinti partnerirodával a kapcsolatot, és kijárni egy, vagy két klímás szobát. Valamiféle furfangot ki kellene találni. Amit akceptálnának.... Szerintem van ott annyi rugalmasság.....
Stavros és Sarti szerintem olyan 120-150 km-re lehet egymástól...
Kb. 2 óra út kocsival.... de lehet több is.
#1641462011-06-02 17:04:10 Válasz a #164129. hsz-ra
Gyula!
Marmarasba érdemes ellátogatni, erről sokszor írtam. Már maga az utazás is kalandos, főként ha valaki közelebbről is meg akarja tekinteni az anyaföldet, ahogy majdnem én is tettem Ott a kikötő közelében van az a gyrosos amiről beszéltem, asszem Port a neve, de biztos megtaláljátok Van még egy remek fagyizó is, ami a fő úton van és a kerthelység belóg a tengerbe és csodálatos kilátást biztosít
#1641492011-06-02 17:15:22 Válasz a #164104. hsz-ra
Ginginke!
Mi is tavaly voltunk a Sarti B. apartmanban a Diastól a főépületben és az ő ap.-ban se klíma se TV. Az épületen van klíma de az biztos más irodáé.mert a feljárat is máshonnét van. Mobil klímát lehet, hogy lehet kérni. A Wifi az 10E/hét amint írod.
Csilla!
Én is szeretek idehaza mindent letisztázni, hogy kint mire számíthatok és én is tiszta ideg vagyok hogy mi lesz a meg lepi. Most is kérdezgetek mindenkit, hogy Stavrosban mire számíthatok, tehát nagyon megértelek.
Mi nem hiányoltuk annyira a klímát. Csak pozitívan! A tenger mindenért kárpótol!
Fel kellene venni a kinti partnerirodával a kapcsolatot, és kijárni egy, vagy két klímás szobát. Valamiféle furfangot ki kellene találni. Amit akceptálnának.... Szerintem van ott annyi rugalmasság.....
Stavros és Sarti szerintem olyan 120-150 km-re lehet egymástól...
Kb. 2 óra út kocsival.... de lehet több is.
Szia Drága! Felvettem, ők mondták, hogy nincs klíma.
Köszi! Csak azért kérdezem, mert ismerősök pont ott lesznek mikor mi Sartin.