#1723482011-08-07 11:16:16 Válasz a #172346. hsz-ra
Helló "Pinga"
Szorítottam értetek, hogy sikerüljön a nyaralás Nei Pori-ban az idén.
És kérdem én ki mert ilyet írni, hogy meg lehet unni.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
#1723532011-08-07 12:03:34 Válasz a #172265. hsz-ra
Szia Pinga!
Ez a Dimitria apartmanház, mi itt voltunk 1 hete. Térképen a baloldali "S" betűnél találod, alatta az Azzurro pizzéria van, ha kérdésed van nyugodtan kérdezzél.
Ja, ha azt mondják menjél be odafelé Paraliára a kulcsért, akkor ne menj, egyből menjél Nei Poriba az apartmanhoz, ott van a kulcs a pizzériába.
#1723572011-08-07 14:13:27 Válasz a #172265. hsz-ra
Mi pont itt voltunk!!!!! Dimitra! Jeee!!!
A zöldség jó!!!
Teszem hozzá hogy a part kb 30 méter... Nincs előtte semmi, csak a tenger!!!
Csoda szép!
9 es szobába...Minden közel, nagyon jó hely!
Tehát a kép jobb oldali részben volt a szoba, de az erkélyről látszódik a tenger, viszont a szembe lévő "ház" oldalán nincs erkély. Nem néztünk egymás képébe
Ami a tengerre néz direktbe , talán nem is annyira jó, mert ott a forgalom alattad , nem tudsz ki ülni az erkélyre, nyugalomba...
Van klíma lehetőség!
Nagyon irigyellek!!!
Jó nyaralást!!!! !Ez egy csodás, jól kiválasztott hely lesz!
Minden jót!!!
Milyen fura, hogy 2008-ban a most Dimitra ház még a Dias kínálatában szerepelt és akkor Thomas háznak hívták
Lehet, hogy időközben tulajt és nevet váltott ?
#1723612011-08-07 15:23:44 Válasz a #172338. hsz-ra
Én rákocskát, meg mindenféle halakat találtam már. Polipot még csak enni tudtam Sartin picit sűrűbb volt a vízben az élővilág. Nei Poriban sokak örömére nincsenek tengeri herkentyűk. Én is csak néhány kishallal és ha minden igaz egy medúzával találkoztam. Azonkívül csak a motorozás, illetve az utazásaink során találkoztunk állatokkal, de azok a parton voltak... Én megmondom őszintén nem megenni akarom. Meg akarom szeretgetni
#1723622011-08-07 15:41:44 Válasz a #172353. hsz-ra
köszönöm ez nagyon jo tanács volt hogy a kulcs ott van a pizzériában, mivel korábban megyünk pár nappal ,az ottani ügyintézövel ugyis lezsiroztuk volna a dolgot
#1723632011-08-07 15:44:42 Válasz a #172361. hsz-ra
a kishalakon kivül sok kis rákot lehet találni,benne vannak a csigaházban, párat mindig összefogok és tengervizben beviszem az apartmanba, pár nap után hogy ne legyen bajuk visszaviszem a tengerbe,de addig is van háziállatunk
Milyen fura, hogy 2008-ban a most Dimitra ház még a Dias kínálatában szerepelt és akkor Thomas háznak hívták
Lehet, hogy időközben tulajt és nevet váltott ?
rákerestem a dimitra házra ,többen is kiadják nem csak az ibusz ,ezért akármilyen neve is lehet az irodáktol függöen
#1723652011-08-07 16:00:31 Válasz a #172357. hsz-ra
teljesen véletlen választás volt, egyszer csak rátaláltam az ibuszra, velük még sosem mentünk sehova,árában egész jonak tünt és mint kiderült épp akcio is van,egy percet nem gondolkodtam és befizettem ugyis késésben vagyunk már, a turnus dátum is pont jo nekünk
Én rákocskát, meg mindenféle halakat találtam már. Polipot még csak enni tudtam Sartin picit sűrűbb volt a vízben az élővilág. Nei Poriban sokak örömére nincsenek tengeri herkentyűk. Én is csak néhány kishallal és ha minden igaz egy medúzával találkoztam. Azonkívül csak a motorozás, illetve az utazásaink során találkoztunk állatokkal, de azok a parton voltak... Én megmondom őszintén nem megenni akarom. Meg akarom szeretgetni
Én azért melegen javaslom a tengeri sünöcskét te csak ne nagyon szeretgesd mert szúrós kellemetlen élmenyeid maradnak. nagyon sok kellemes házi állat van, cica, kutyus, stb
teljesen véletlen választás volt, egyszer csak rátaláltam az ibuszra, velük még sosem mentünk sehova,árában egész jonak tünt és mint kiderült épp akcio is van,egy percet nem gondolkodtam és befizettem ugyis késésben vagyunk már, a turnus dátum is pont jo nekünk
Hidd el tiszta szivemből örülök, hogy nektek is összejöm NEI PORI
#1723772011-08-07 17:17:41 Válasz a #172372. hsz-ra
Szia Gyula!
Tengeri sünikkel találkoztam Satin, az albumomban van is egy kép ahogy szorongatom. Nekem nem volt velük semmi gondom. Azonkívül, hogy az egyik egy picit összeszúrkélta a kezem, mert véletlenül belenyúltam De azonkívül semmi. Olyan kis aranyosak voltak ahogy a kezemen mászkálgattak és harapdálták a kezem
#1723792011-08-07 17:23:35 Válasz a #172373. hsz-ra
Szia Gyula!
Tudod én mindig azt mondom hogy én egészében Göröghont imádom, mindegy hol vagyok én mindenhol jól érzem magam. Nei Poriban másodszor vagyok de Sartit nem lehet összehasonlítani Nei Porival, mert teljesen más jellegű települések. Mind a kettőnek meg van a maga varázsa, amiért érdemes elmenni Mindegy hol van az ember jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni