Tud valaki olyan irodát aki Pargára utaztat az Apollontravel (itt már nincs hely szeptemberre),és a Aeolus-on (itt meg csak 10 napos az utolsó turnus,mi 14-re mennénk) kívül?
köszi
Szia! Nincs másik iroda úgy tudom én is, mi is ezekkel voltunk még idáig. Már januárban sem voltak nagyon helyek.
Tud valaki olyan irodát aki Pargára utaztat az Apollontravel (itt már nincs hely szeptemberre),és a Aeolus-on (itt meg csak 10 napos az utolsó turnus,mi 14-re mennénk) kívül?
köszi
Szia!
Az Anett tours utaztat Pargára is,bár náluk csak a Bakas apartman van.Október 1-én indul az utolsó turnus.
Üdv:
Napfény
beetle,nem kötelező kötni,de semmiképp ne menj el nélküle!!!Nem akarok rémtörténeteket mesélni,de nem éri meg kockáztatni,már csak a baleset és poggyász rész miatt sem!Arról nem is beszélve,hogy az EUs kártyát nem minden orvos fogadja el-betegség esetén sem...
Miskolciutasnak igaza van! Utasbiztositáson nem érdemes spórolni! Sokba kerülhet a nyaralásod nélküle! A nyaralóhelyeken általában magán praxisban dolgoznak az orvosok. Az orvos maga dönti el, hogy melyik biztositóval működik együtt. Vannak helyek, ahol sem az ellátásért, sem a kapott gyógyszerért nem kell fizetni, ha van biztositás. Másutt viszont ki kell fizetni az ellátást, de itthon visszakapod az összeget. EU-s kártyát állami korházakban fogadják el. Igy aztán nem árt, ha mindkettővel rendelkezel.
A biztosítás témakörével kapcsolatban bennem is felmerült egy kérdés:
Tudja-e valaki, hogy melyik biztosítóval áll szerződésben a pargai doki?
Tavaly Toloban nem volt mind1, hogy kinél kötöttünk, mert csak egy bizonyossal volt szerződve.
Pargara kell vinni olyan vizicipőt vagy mit? Még sosem vittem sehová, nem is volt rá szükség, de nem tudom itt milyen a sün állomány például.
Szia!
Szerintem attól függ,hogy melyik strandon fogjátok a legtöbb időt tölteni.A kicsi Piso Kryoneri például elég kavicsos ahhoz,hogy kelljen úszócipő.De a Lichnosnak is van nagyobb kavicsos része,valamint a Valtos vár alatti sziklás részénél is jól jön.Mi mindig viszünk magunkkal.
Üdv:
Napfény