Hello Andra!Mi aug3 Rodoszra megyünk és 12 napra!Ti már akkor nagyon készülödtök
Szia!
Ne is mondd! Már semmi kedvem dolgozni, legszivesebben máris indulnék, de olyan piszok lassan telik az idõ. És még egész jövõ héten dolgoznom kell.
Ti nagyon jó helyre fogtok menni. Azt mondják Rodosz is gyönyörû sziget. Már az is mindjárt itt lesz. Két hét és repülhettek.
Nem tudom a piac pontos nyitvatartását. 6 év alatt változhatott is, az ilyen jellegû emlékeim is megfakultak kissé.
A férjem ízlésérõl csak annyit, hogy ki akarja enni G.o.-ot az összes gyros-ából. Nem tud betelni vele. Birka- bárány nem kell neki, mert azt itthon eleget lát és akkor eszik amikor a kedve tartja.
Van egy hevenyészett térképem Vrasnáról. Ha érdekel elküldöm emailben.
Azt már tudtam, hogy van busz Stavros és Vrasna közt, de kifejezetten az érdekelt volna, hogy este van-e. Megnéznék szívesen egy Stavrosi éjszakát.
De végül is ha nem nagy táv, vissza lehet este sétálni. Gondolom ott nem kell éjszaka attól félni, hogy elrabolnak.
Piac mikor van?
Úgy látom hasonló az ízlésünk a férjeddel, csak mondjuk én kibirok 2 hetet magyar kaja nélkül is. De a halat én se birom megenni.
Amúgy a Vasilis apartmanban leszünk, tengerre nézõ szobával, két hétig!!!!!
A tiétek merrefele esik? Mondjuk az enyémet se tudom, hogy hova esik, de állítólag közel van Asprovalta fõteréhez. Talán 800 méterre van, azt hiszem.
Szia Andra!
Van busz Vrasna és Stavros között. Csak arra nem emlékszem, hogy este is járnak-e. Ha késõ délután átbuszoztok, este vissza sétáltok. Nem nagy a távolság. Stavrosban a piacot mindenképpen nézzétek meg.
Asprovaltában az éttermekbe magyarul invitáltak bennünket, volt néhány magyaros étel is, magyar nyelven kiírva. Szerintem ez még most is így van.
Egyébként, én jobban szeretem az apartmant. Szállodában ha fél vagy teljes panzióra fizetsz be, akkor kötött az étkezések ideje, na meg a menü is. Inkább napközben gyümölcsöket eszem, egy gyors levest, este meg azt kóstolok meg amit akarok. Ráadásul, ha a férjemnek kedve szottyan egy kis hazaira, elkészítjük. Neki sajnos elég magyar a gyomra.
A halon kívül, mindent megkóstol a nyaralásokon, de két hét alatt biztosan szüksége lesz egy kis rántott husira.
Még nem írtad, hogy melyik apartmanba mentek. Mi a Rózsa házban voltunk.