Sziasztok!
Valaki lenne olyan szives és belinkelné Sarti webcamját, mert nekem sehogy se jön be, ellentétben ezzel, ami nem annyira érdekel: http://www.sartikirandulas.hu/catscam/index.html
Köszike
#1646962011-06-07 12:52:27 Válasz a #164663. hsz-ra
Szia!
Kétféleképpen érheted el Sart főterét!
Vagy a www.taousanis.uw.hu oldalon, ahol várni kell míg bejön a kép, vagy explorer böngészőt használva a http://taousanis.dyndns.org:8080/ oldalon. Ott viszont be kell írni az Username-hez : visitor Jelszó helyét hagyd üresen!!!! Ezután csak a login gombra klikkelj! Lehet, hogy mégegyszer kéri, de ott biztos, hogy bejön a kép! De ne feledd, használj explorert, és ne írj jelszót!
Sok sikert!
Sziasztok!
Sajnos ezt nem oszthatom! Nekünk, és számos barátomnak csak gondjaink voltak a Sithonosokkal! Csak azért zargatják az embert, hogy fizessen be a kirándulásokra, aztán ha kellene a segítség eltűnnek! Tavaly az egyikük (Leo) folyton tapogatta a Blue Lagoon kiránduláson a 9 éves kislányomat, aki szerencsére szólt nekem. Ha meglátom mégegyszer, kitekerem a nyakát! Egy barátomnak a bokája kicsavarodott, és a Sithonosok az orvos többszöri szólítása után vitték el autóval, az egész úton szitkozódva, hogy nem az ő dolga lenne ez!!! Szerencsétlen kínjában szólni nem mert!
Lenne pár sztorim még, de azt hiszem elég annyi, hogy a Sithonnál egy olyan ember sincs, akinek köze lenne az idegenforgalomhoz!!! Csak a pénzre hajtanak!
Mi véletlenül találtunk egy családiasabb irodára Sarti főterén, ahol Zoliék segítettek rajtunk, és mindenki máson! Na róluk csak jókat hallani! Ők a lovasok, akik az új Amulianis hajókirándulást csinálják! Keressétek a Taousanis Tourst, ahol valóban szeretettel segítenek, és mindig megmondják a frankót!!!!
Mindenkinek nagyon szép nyarat! Mi is indulunk egy hét múlva!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.A Sithonosokhoz nem tudok hozzá szólni de a Taousanis Tourst utazási iroda emberei nagyon profik.Mindig ott vannak ahol a segítség elkel.Nekünk többször kellett mennünk sajnos az orvoshoz ,és minden szó nélkül jöttek azonnal Főleg Brada Zoli .Ha jó szakember kell mindenkinek forduljon hozzá és az irodához.Nagyon segítő kész és nagy tudású emberek.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.A Sithonosokhoz nem tudok hozzá szólni de a Taousanis Tourst utazási iroda emberei nagyon profik.Mindig ott vannak ahol a segítség elkel.Nekünk többször kellett mennünk sajnos az orvoshoz ,és minden szó nélkül jöttek azonnal Főleg Brada Zoli .Ha jó szakember kell mindenkinek forduljon hozzá és az irodához.Nagyon segítő kész és nagy tudású emberek.
szóról szóra igaz...... tavaly is mint mindig a Sithonos volt a kinti fogadó irodánk. Voltunk egy befizetett hajótúrán és sajnos a feleségem nagyon rosszul volt, mert napszúrást kapott. A Sithonosok ránk sem bagóztak, de Brada Zoli segített mindenben.....ápolás, beültették a kabinba és az orvost pedig nem is az ő dolga lett volna. Az utat a Sithonnál fizettük be!!
Le a kalappal, idén csak hozzájuk megyünk pedig megint a Sithon lesz a fogadó irodánk.
Én úgy gondolom mindenképpen életkorhoz vagy legalább is magassághoz kötik.Meg ha nem is tud úszni és véletlenül leesik akkor védi a mellény.Ami miatt különösen nehéz vissza mászni a banánra ha leesünk róla.
Szia Norcsibaba!
Csak azért kérdezem,mert gyerkőceim 11 és 12 évesek ,és már eléggé unják,hogy semmire nem engedik fel Őket ,ami pedig már érdekes lenne számukra!!
Nagyon jól úsznak,nem idegen számukra a mély víz sem,mellény van úgyhogy remélem ez összejön nekik.Bár elöbb megnézem magamnak a dolgot,mert azért felelőtlen sem vagyok.(2 éve Korfun 8 méter mély vízbe ugráltak a kiránduló hajóról!!!)
Gyugyu ! Teljesen megértelek,hogy "irigykedsz" az integetőkre,mivel még nem tudod mentek-e nyaralni.Én a páros éveket utálom nagyon,mert csak minden 2.évben megyünk a tengerhez !!
NA DE EZ MOST PÁRATLAN!!!!!!