nem tudom nekem semmi bajom nem volt azzal,hogy õk albánok!!! nagyon kedvesek voltak
talán ezért is ilyen nehéz ezt a telet kibírni!!! azt hittem már elfelejtettem,de éjszaka rá kellett jönnöm,hogy mégse!!! és ami a legrosszabb az egészben,hogy a távolságot nem lehet legyõzni....
Hát az tény, hogy nem verik nagy dobra a származásukat.
Csak õk azt hiszik azzal, hogy õk albánok kevesebbek lesznek szemünkben.Pedig nem.
Én mikor hazjöttem tudtam, meg tõle. Bár feltünhetett volna
Azóta csukott szemmel is már meg tudom különböztetni õket
A nyomozás meg jól bevált dolognak tünik igen. De télleg ne várjunk el egymástól túl sok dolgot az elején, ritka dolog ha mükõdik hosszú távon.
Én a 2. év végén jobbnak láttam befejezni, mert nem akartam gyötrödni
Az biztos,hogy nagyon jó nekik! de azért nyáron nekünk is könnyebb dolgunk van!!! én Siófokon is nagyon jókat szoktam partyzni!!! persze inkább nem hasonlítom össze a kettõt!!
Én is biztos nyomoztam volna ha a helyedben lettem volna Christee
Igazából az a legrosszabb az egész dologban, hogy nem várhatod el tõle, hogy ne legyen barátnõje, és õ sem várhatja el tõled, hogy ne legyen barátod..mégis ha megtudnád, hogy van neki valakije...hát kegyetlenül rossz érzés lenne az biztos!!!
a más név az az csak azért van, mert mikor átmennek görögországba, görög nevet válsztanak a legtöbben. most azért, hogy ne nézzék õket albánnak, vagy görögök akarnak lenni nem tudom, mindenesetre a görögök nagyon nem szeretik az albánokat. nagyon nem.
Na Jányok belekezdek...bár így kicsit bonyolult és hosszú! Van ez a nemzetközi oldal,amit már említettem,ahol mi tartjuk a kapcsolatot Leonnal.Ott fedeztem fel hogy van egy másik magyar lány is az ismerõsei között ...hát egybõl kíváncsi lettem,fõleg hogy azt is kiderítettem h van egy kép amin Leon a csaj kutyájával van,márpedig nem hiszem h a csaj magával vitte Görögbe a kutyát.2005ben itt volt Leon Magyarországon,akkor mi még nem ismertük egymást,és szerintem ehhez a lányhoz jött,és akkor lett szerintem a kutyával lefényképezve!!Na mindegy.A lényeg h furfangos módon felvettem a kapcsolatot ezzel a lánnyal,és õ valami más néven emlegeti,nem Leonként !Azt megtudtam h tartják a kapcsolatot,bár a lánynak van itthon barátja!Egyszerûen féltékeny lettem,és Leon megharagudott,hogy miért nem tõle kérdeztem,de azt megtudtam h ez a lány Leon eredeti nevét tudja,szóval nem vágom ezt most .De tegnap este "kibékültünk",és 4 órán kersztül messengereztünk.Nem mertem megkérdezni,hogy a lány a volt barátnõje e.Pedig hát a mult...remélem.Ez volt a legszebb ajándék,h láthattam õt
Bettiepage!És ha Simóék ismerik,és kiderül h Leonnak van nõje.....végén még magamba zuhanok ,bár biztos akad neki,csak nem komoly! Vici!Én nagyon kíváncsi leszek reagál e! Szeptember még nem volt olyan rég!Most kelett ezt megtenni!!!!!!