Athénban, vagy attól egy kicsit északra keresek 1-2 éjszakára szállást, nem kell szuper hotel, megtenné egy olcsó kis panzió is.
Hazafelé jövet szeretnénk még ott valahol megpihenni. Tud valaki ajánlani egy olcsó, tiszta, és viszonylag csendes helyet? Elõre is köszönöm!
Fantasztikusak voltak a képeid, nagyon tetszettek. Ügyesen fotózol, van érzéked a jó pillanatokhoz.
A Meteorákhoz mindenképp menj el, nem szabad kihagyni, de ezt már a többiek is mondták.
Félelmetes, hogy ott állsz a szikla szélén, sehol egy korlát, csak a mély szakadék....! Fantasztikusan szép!
Szia Monalisa!
Néztem a képeidet. Nem találok szavakat, mert olyan gyönyörü képeket készitettél. Én holnap indulok, igaz nem oda (Paraliara) de a szivem már fáj a képeid láttán.
Sziasztok.
Igaz a beszámolómban is olvashattok az athéni napjainról, de gondoltam felteszek ide pár adatot.
Reptérbuszjegy 3,2 és sookal rövidebb a menetidõ éjjel mint a kiírt. Pl Syntagma-Reptér elvileg 70p, gyakorlatilag 35p
Ugyan olyan városi busz mint amilyenek itthon is vannak. A reptéren a buszmegállóban van jegyárusító bódé. Az idulási idõpontok nekünk pontosak voltak. Visszafelé pl metróaluljáróban tudtok jegyet venni. Visszafelé is pontos volt az indulás. Az indulás és az érkezés a reptéren egy épület, jó nagy hosszú épület, és ha kiléptek az ajtón akkor a jobboldali vége felé kell menni, onnan indulnak a buszok. A Syntagmán ha szembe állsz a parlamentel akkor jobbkéz felõl a sarokról indul a busz.
Szállást nem érdemes elõre foglalni mert rengeteg szálloda van, ez úgy értendõ hogy pl 100m járáson belül az Omoniánál van vagy 6-7 db. 0-24ig van recepció, ugyhogy bármikor érkezhetsz. Nekünk a csomagokat gond nélkül megõrizék ingyen a recepción.
Az Omoniánál az Alma Hotelban laktunk. Ha szembe állsz a térrel akkor jobbra a mekinél kell bemenni a sétálóutcába, és már látni fogod a tábláját. 60 EUR/éj/3 fõ reggelivel, de igazából egy 4 fõs szobát kaptunk. Tisza volt, TV, klíma, hûtõ. tudom mindnekinek ajánlani.
Píreuszban asszem Achilleon Hotel, vagy valami ilyesmi. Nem nagyon ajánlom. Olcsó volt (42 EUR/3fõ, fürdõ nélküli) de rossz volt a klíma és hiába volt mellékutcában nagy volt a zaj. Nekünk a célnak megfelelt, de legközelebb nem ott szállnék meg. Egyébként Notara utca talán 63 szám. A kikötõ pár perc gyalog. Itt is van több hotel, de mi beestünk az elsõbe amit megláttunk, nem akartunk tovább cipekedni....
Ha valakinek van kérdés szívesen válaszolok. Ha tudok