Szia Napfény!
Nagyon szépen köszönöm az infót biztos ott fogjuk akkor kipróbálni mert nekünk csak 1 hetünk lesz a tesztelgetésekre. Amúgy képzeld mi is a Bakasba leszünk, úgyhogy akkor ezek szerint tőlünk se lesz messze. Tudsz amúgy írni valamit az apartmanról mert igaz már olvastam de volt abba jó is meg rossz is. Bár én sokat nem várok el mert tudom, hogy ezek az apartmanok teljesen egyszerűek és épp ez a jó. Milyen a házi néni? És szerintetek a gyros hol a legjobb?????
Szerintem jó helyen lesztek ,a Bakas elég közel van a központhoz (nem kell hegyet másznod,hogy bejuss a kikötőhöz) és elég távol,hogy éjjel lehessen pihenni.Nekünk sok problémánk nem volt,az alsó szinten voltunk,kifejezetten tágas,két helyiséges szobában.Az erkélyünk volt az egyetlen furcsaság,a ház és egy tűzfal között volt,hát sok nézelődésre nem lehetett használni De nem sok időt töltöttünk egyébként sem a lakásban,így ez sem volt nagy gond.Akik mellettünk voltak az utcafront felől,azok panaszkodtak zajra éjjel+a csatornafedő zajára.Fent az emeleten van egy nagyon picike szoba,ott csak az erkélyen tudták a bőröndöket tárolni,na Ők panaszkodtak rendesen.A házinéni elég furcsa,éjjel a kertben matat,meg hasonlók Utolsó nap a férjemmel és egy másik utassal szereltette meg az eldugult lefolyókat,hát ez is érdekes volt
Most ennyi jutott eszembe,mennem kell,de ha van még valami szívesen válaszolok!
Szép napot!
Napfény
Köszönöm szépen a válaszokat! Most egyenlőre ennyi jutott az eszembe. Már nagyon várjuk a nyaralást. Jó nézni, hogy ott legalább verőfényes napsütés van míg itt lassan 3 napja a viharok váltják egymást.
#1870552012-06-11 12:30:54 Válasz a #187051. hsz-ra
Egyik kedvencem... Először egy útszéli kis grillezőben ettem isteni finomat és hatalmas adagot. Később egyre kisebb lett az adag, és helyenként egyre rágósabb is, de az ára ment felfelé, kár érte...
Máris összefutott a nyál a számban a képek látván és ha arra gondolok milyen isteni finom volt mikor legutoljára én is ettem. Csak nekünk mindenhol eddig karikára vágva tálalták de így nagyon látványos. Ezt tuti nem fogom kihagyni.
Máris összefutott a nyál a számban a képek látván és ha arra gondolok milyen isteni finom volt mikor legutoljára én is ettem. Csak nekünk mindenhol eddig karikára vágva tálalták de így nagyon látványos. Ezt tuti nem fogom kihagyni.
Az nem inkább a tintahal volt? Azt szokták karikázni... (Az is egyre kevesebb, egyre rágósabb és egyre drágább. )
Nem tintahal volt, azt is ettünk több helyen volt ahol nagyon finom volt az is volt ahol viszont tocsogott az olajban. Viszont nekünk a polipot ilyen kb. 2cm vastagra vágták és apróra szeletelt salátára tették. Jól nézett ki az is. De Sartiba is hasonlóképpen kaptuk.