#1740652011-08-24 17:18:15 Válasz a #174046. hsz-ra
Köszönöm! Akkor az Anett Tours-szal nem megyünk. Pedig ott az Erika segített mindenbe nekünk (orvos, gyógyszer, fakultatív, stb...) mert a Bejjának épp nem valami fényes napjai voltak.
Sotiria apatmanról vélemények esetleg, akik idén voltak?
Végre ma sikerült lefoglalnom a szállásunkat Nei Poriban. Mi már ezer éve ott nyaralunk, de most egy számomra tök ismeretlen irodán keresztül foglaltunk szállást. Elég kevés kép van az apartmanról és nem tudom beazonosítani, merre lehet... (az Aeolus-nál sem tudták megmondani) ezért szeretnélek megkérdezni Titeket, tudja-e valaki merre van pontosan a Mytikas apartman? Állítólag egy Mytikas nevű szupermarket felett, de most az sem ugrik be, hogy merre lehet...
Köszi a segítséget.
üdv nektek ma este is,természetesen gondolunk a gályarabokra is ,mint kiderült a heraklia kempingben ingyenes wifi van és erösebb mint a tegnapi a hotel parkolojábol, én már két nap alatt elértem a grillcsirke szint,állati jo idö van még mindig és este kellemesen hüvös a sátorban,jot lehet aludni,persze amikor van rá idö
Köszi a priviket.
Ezek szerint elég jó helyen van a Mytikas. Ami külön szerencsénk, hogy egy nagy, 5 fős, külön légterű apartmant kaptunk, mivel az irodás csaj, akinél elvileg "lefoglaltam" a helyünket, röpke 1 óra alatt eladta a 3 fős stúdiónkat és ezt kaptuk helyette!
Amúgy jön valaki aug.31-szept 09. közötti időszakban Nei Poriba?
#1740962011-08-24 20:20:05 Válasz a #174093. hsz-ra
szervusz Bejci!
Igen mi is augusztus 31-én indulunk és egészen szeptember 11-ig ott leszünk. Sajnálom, hogy a most kinn lévőkkel nem tudunk találkozni. A mi időnkben senki nem akar "mini hellaszos" találkozót???
Pinga és dinnyebubus gondoljatok ránk Márcsak7 napazindulásig.
Ti melyik apartmanban lesztek?
Amúgy nagyon durva, hogy abban az időben mennyire foglalt Nei Pori! Apu ma reggel jött haza Nei Poriból és nem tudott nekünk szállást foglalni,mert minden csurig van . Jó, igaz, hogy nem volt sok ideje szétnézni, de akkor is... szóval sokan leszünk
üdv nektek ma este is,természetesen gondolunk a gályarabokra is ,mint kiderült a heraklia kempingben ingyenes wifi van és erösebb mint a tegnapi a hotel parkolojábol, én már két nap alatt elértem a grillcsirke szint,állati jo idö van még mindig és este kellemesen hüvös a sátorban,jot lehet aludni,persze amikor van rá idö
Jó olvasni, hogy remek az idő Az előrejelzés szerint a következő 2 hétben marad is ez az idő...nap-nap-nap, eső nélkül
Igen mi is augusztus 31-én indulunk és egészen szeptember 11-ig ott leszünk. Sajnálom, hogy a most kinn lévőkkel nem tudunk találkozni. A mi időnkben senki nem akar "mini hellaszos" találkozót???
Pinga és dinnyebubus gondoljatok ránk Márcsak7 napazindulásig.
Veletek tudunk találkozni,mert mi csak 3-án vagy 5-én indulunk haza,a hivatalos nyaralásunk csak most szombaton kezdödik addig csak sütkérezünk
ma reggel is felhötlen az ég, még sosem voltunk aug végén,a sajátossága hogy a viz inkább ugy 11 körül lesz jo meleg,de akkor este 6 ig nem lehet kimászni belöle
nem is meséltem még hogy a kempingben nagyon tiszta minden,föleg a guggolos wc, van egy elönye,ha jol célzol minden eltünik,sosem tudod meg hogy gilisztás vagy e
#1741892011-08-25 16:32:41 Válasz a #174114. hsz-ra
TE "Pinga" az asszonyaink ezért kockásra karmolnak minket. Nem bírsz aludni, hogy ilyen korán irkálsz már nekünk? Érezzétek magatokat jól és kellemesen. Bár csak mi is mehetnénk most is. De se baj volt olyan időszak mikor egy évben kétszer voltam én is.