Szeptember 14-én indulunk az Apollonnal, az Apolloba
Az egyik napra beterveztünk egy Szaloniki városnézést. Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyi idõ alatt ér fel oda a helyi busz ?
Esetleg nem tudotok olyan weboldalt, ahonnan le lehet tölteni olyan Szaloniki térképet, amin az utcanevek és a fõbb látnivalók is szerpelnek ?
Köszönöm, ezt a térképet én is megtaláltam, csak sajnos nem tudtam használhatóan kimenteni a gépemre
Én megvettem ezt: https://www.freytagberndt.hu/terkepbolt/termekreszlet.php?tid=ak_0802 - nagyon jó!
Ezzel együtt elemenként kimentettem a korábban megadott linkbõl a szükséges részeket, beillesztettem a Wordba, ott illeszthetõ, formázható, majd kinyomtattam, összeragasztottam, körbevágtam, beszineztem a tervezett útvonalat. Kicsit macárás, de jobban kezelhetõ volt séta közben, mint a nagy térkép.
Ez a térkép jónak tûnik, köszönöm
én is elkezdtem a kimentést formázást word-be, de az egy-két kockát nem akarta semmogyse kimenteni, így ott abba is hagytam a próbálkozást...
Ha Neked még megvolna a kimentett változat, akkor esetleg átküldenéd az email címemre ? brobert@vipmail.hu
Ez a térkép jónak tûnik, köszönöm
én is elkezdtem a kimentést formázást word-be, de az egy-két kockát nem akarta semmogyse kimenteni, így ott abba is hagytam a próbálkozást...
Ha Neked még megvolna a kimentett változat, akkor esetleg átküldenéd az email címemre ? brobert@vipmail.hu
Sajnos nincs meg, de írd meg priviben, mi nem megy, vagy melyik mezõk kellenének, szívesen segítek, ha tudok.
Szalonikibe a bus-z reggel 1/4 8 kor indul, Toroni- Neo -Marmaras utirányba, és kb:1/4 11-re 1/2 11-re ér oda.
Május végén volt szerencsém kipróbálni, jó a busz és légkondis.
Sziasztok Mi a párommal 27-én indulunk nyaralni Sartira. Annyira izgulunk. Azt szeretném megkérdezni,hogy valaki Ó-Faluban a Panoráma Apartmanházról tud valami felvilágositást mondani??? Köszi Anikó
szió! mi ketten voltunk a lányommal máj.végén. kevésbé forgalmas helyen van a görögök lakta részen. jellemzõ, hogy a szemközti ház a falu papjáé, gondolhatod, hogy milyen nyugis. A szobák kicsik, de hát apartmanról lévén szó ne is várj sokat. Ha a földszinti / elölrõl emeletinek tûnik/ apartmanban vagy a kilátás akkor is jó, de igazán az emeleti szobák a jók. A konyha egy lezárható szekrény,beépitett cuccokkal-kompakt a lelkem -tényleg a legszükségesebbekkel. Ami furcsa volt,de jó értelemben: a váltáskori takaritás 10 szobára 3 ember -a megszokotttól eltérõen alaposnak tünik, nem csak átszaladnak a szobán. mi voltunk az elsõ turnus, és menetközben került a folyosóra asztal, virág, egyebek--otthonosnak tünt. az apartmanok még hüvösek voltak, de az egyik lakó kérése miatt mindegyikbe vittek vastag plédet. Ahhoz vagyok szokva, hogy tényleg csak a nekik is fontos,legszükségesebb kéréseket teljesitik--ez most pozitivan ért. A tengertõl kb.300 méterre, és kb. 20 méter magasan van, lesz egy kis kaptató. hétvégén kisé zajos, mert a diszkók hangja felhallatszik kb.3ig.
nekünk annyiból volt jó, hogy 17e/fõ került, ennyiért qva jó volt,féltem, hogy nem fogok tudni aludni a motoros ahjnali idióták miatt.bolt kb200méter, fõtér kb.250 méter
szerintem jó lesz nektek is.
JÓ NYARALÁST!!