Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8821
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174500 Üzenet linkje2011-08-29 16:01:58  Válasz a #174485. hsz-ra

Jaszu "Brobert" {koma} icon_redface.gif
Egy kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok nektek jó utat, jó pihenést-kirándulásokat, és főképpen kellemes a nyaralást úgy összességében.
Üdvözlettel egy Nei Pori---imádó.

# 8822
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174501 Üzenet linkje2011-08-29 16:09:11 

Cinthya írta:
sziasztok!
pár napja találtam erre a fórumra, és olvasgatlak titeket...
sajnos, mi csak szeptemberben érünk rá nagyobb nyaralásra, és hirtelen ötlet volt Nei Pori... kicsit félek tőle... eleve későn indulunk /szept. 9.én-18.ig/. ahogy elnézem, még jó időt mondanak, 30fokot. bár, esőre lehet számítani...
a városkáról olyan sok jót és szépet írtatok, hogy megnyugodtam icon_smile.gif
mi is a Dimitra-ban leszünk, ahol CsabinaAgnesék.
nagyon sok szép képeket készített mindenki icon_smile.gif

Üdvözlünk a a Hellasz-os fórum nagy "családjában", de főként a Nei Pori fórumosok között. Mert mi egy megszállott Nei Pori imádok vagyunk. 16-éve járok Nei Pori-ba, ha valamiben tudok szívesen segítek!
Szeptember még kiválóan alkalmas fürdőzésre és napozásra, de kirándulások szervezésére is, mivel nincs már az a nagy hőség.
Tehát ha kell segítek... icon_lol.gif

# 8823
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174502 Üzenet linkje2011-08-29 16:10:53  Válasz a #174501. hsz-ra Előzmény #174501

icon_lol.gif "Cinthya"
Látogass meg bennünket minél sűrűbben itt a fórumon. icon_wink.gif

# 8824
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174503 Üzenet linkje2011-08-29 16:12:35 

Pinga írta:
sziasztok

üdv Poribol,még nem diszidáltam,de sajnos a dimitra apartmanban elromlott valami és nem müködik a net,most Anették irodájánál vagyok és irogathatok, a találkozonk jo volt és hamarosan lesz a következö,ma horgásztunk a folyonál,de semmit se fogtunk, a helyiek sem,ma szeles idö volt sok hullával icon_smile.gif
finom a gyros és a dimitrában alul a pizza

icon_eek.gif Hát a peca botot sem fogtátok? Mert elvitte a halacska? icon_rolleyes.gif

# 8825
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174504 Üzenet linkje2011-08-29 16:20:58  Válasz a #174502. hsz-ra Előzmény #174502

köszönöm a kedves fogadtatást icon_smile.gif
igazából, mi is imádjuk Görögországot. sajnos, nem jutunk el minden évben tengerpartra...
Leptokarian voltunk vagy 15éve, és akkor bele is szerettem az országba... Később Korfun, Krétán jártunk, és most ismét a szárazföld icon_smile.gif
kicsit féltem NeiPori-tól, de ahogy olvasgatlak titeket, és nézegetem a képeket... szóval, nem hiszem, hogy csalódni fogok benne.
nem tudom miért, de Paralia és Olympic Beach nálam szóba sem jöhetett icon_sad.gif
már csak az utazás miatt izgulok, mert elég hosszú út, na meg az időjárás... de, bízom benne, minden megfelelő lesz icon_smile.gif
csak már ott lennénk végre! icon_biggrin.gif

# 8826
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174507 Üzenet linkje2011-08-29 17:23:39  Válasz a #174504. hsz-ra Előzmény #174504

jaszu "Cynthia"
Mivel mentek autóval vagy busszal? Ha már voltatok Görögországban akkor mitől kellene tartani. Tudod a görög emberek kedvesek, a Nei Pori-ban élők meg kimondottan. Egy aránylag "új" település egyszerű de szép apartman házakkal aránylag széles utcákkal. a tenger kiváló, nincs tengeri sün vagy egyéb ami zavarhatna a lubickolást. Széles homokos selymes part, parti sétány, tele éttermekkel, kávézókkal, fagyizóval. Csendes utcák de azért a szórakozás is bele fér a sétányon lévő tavernákban.
Hurrá Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni.
Üdv Gyula! icon_wink.gif

# 8827
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174515 Üzenet linkje2011-08-29 18:53:07  Válasz a #174507. hsz-ra Előzmény #174507

icon_smile.gif
busszal megyünk. egyszer voltunk már busszal, de marha hosszú volt az út...
de, azt hiszem, megéri a fáradtságot icon_biggrin.gif
tudod, új hely, szállás... én ilyen lüke, aggódós vagyok icon_biggrin.gif de azért nem viszem túlzásba, és nincsenek nagy igényeim... icon_smile.gif
tisztaság legyen, és szép környezet. ahogy a képeiteket nézem, ez meg is lesz. nagyon szépek a képek. felidézi az első nagy utunkat icon_smile.gif el is határoztuk, hogy átmegyünk Leptokariara, megnézzük, mi változott, és hátha meg van még "Jorgosz" is icon_biggrin.gif
úgyhogy, NeiPori miatt már nem aggódom, hála nektek. már csak az út, és az idő maradt... icon_biggrin.gif
most mennem kell, de majd benézek még ide párszor indulásig icon_smile.gif
és ígérem, ha hazaértünk, beszámolót tartok. persze, csak ha érdekel valakit.
tanácsokat, ötleteket szívesen veszek, bármivel kapcsolatban! köszönöm!

# 8828
Nagyfotos
Aktív fórumos
Aktív fórumos
158 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174516 Üzenet linkje2011-08-29 19:23:49  Válasz a #174501. hsz-ra Előzmény #174501

Hali
Most megyünk Platamon-ba ugyan nem Nei pori de azt szeretném tudni van-e olcsó robogóbérlésre lehetőség esetleg 1 tipp hogy kinél érdemes próbálkozni több napra szeretnénk és kettőt ....
köszönöm előre is válaszod
ui:sürgős lenne 31-én indulunk
Akár:nagyfotos0@gmail.com

# 8829
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174520 Üzenet linkje2011-08-29 19:58:01  Re:

nagyfotos írta:
Hali
Most megyünk Platamon-ba ugyan nem Nei pori de azt szeretném tudni van-e olcsó robogóbérlésre lehetőség esetleg 1 tipp hogy kinél érdemes próbálkozni több napra szeretnénk és kettőt ....
köszönöm előre is válaszod
ui:sürgős lenne 31-én indulunk
Akár:nagyfotos0@gmail.com

Annyit tudok segíteni, hogy van robogó bérlés Platamonasba. Személy szerint én még ott nem béreltem de ha több napra veszel ki akkor olcsóbb és ami fontos ALKUDJ... egyet tudok és elég nagy számu robogóval és nagytestű motor parkot látok mindig. Azon a fő út és Nei Pori-ból vezető út sarkán meg találod...és jó nyaralást. icon_wink.gif

# 8830
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174521 Üzenet linkje2011-08-29 20:01:25  Válasz a #174520. hsz-ra Előzmény #174520

jaszu "Cynthia"
Ne légy már ilyen aggódó el ne rontsd már nekem előre ezzel a fölösleges aggódásoddal a saját nyaralásod. Mert Nei Pori egy csodálatos hely...és ezt nem lehet megunni...hidd el nekem icon_lol.gif én már csak tudom én vagyok Nei Pori "szelleme". icon_wink.gif

# 8831
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174522 Üzenet linkje2011-08-29 20:03:54  Válasz a #174521. hsz-ra Előzmény #174521

"Cynthia" Holnap írok egypár dolgot ha nem baj. De most KALINIKTA mindenkinek, mert hajnalban ébresztő és gályázás.
# 8832
Diddli
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174526 Üzenet linkje2011-08-29 21:25:54 

Szia Cinthya!
Üdv köztünk.Tutira tetszeni fog nektek is Nei Pori.Természetesen mindenki beszámolóját szívesen olvassuk,ahogy a tiedet is.Kíváncsi vagyok olyan személy tapasztalatára aki még nem volt Nei Porin.Mi "Nei Pori ősnyaralói" már csak elfogultan tudunk beszélni,de nektek ezek a dolgok még újak.Persze mi közben reménykedünk,hogy ti is szerelmesek lesztek Nei Poriba icon_smile.gif Előre is kellemes nyaralást kívánok.Legalább veled nem járok úgy,mint BRobertel.Neki is kellemes nyaralást akartam kívánni,de nem vettem észre,hogy rohan az idő.A múltkor még 5 nap volt kiírva nála,most meg már itt hagyott minket (de jó is neki).Most kívánok mindenkinek nagyon jó nyaralást aki még az idén megy,így tutira nem csúszok le senkiről.
Aztán januárban meg mindenkinek aki 2012-ben nyaralni megy icon_biggrin.gif Sajnos nekem nem biztos,hogy összejön icon_sad.gif De hát addig rengeteg napfelkelte lesz még Nei Poriban,és még sok minden változhat icon_smile.gif
Jó éjt pusy mindenkinek.

# 8833
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174531 Üzenet linkje2011-08-29 21:57:41 

Sziasztok régi és új fórumtársak!

Köszönöm az elismerő szavakat a képekért. Igyekeztünk mindent megörökíteni. Több géppel fotóztunk, így lett ilyen sok kép készítve. Igen a nagylány nagyon szeret pózolni, kedves Didli. A kisebbik a keresztlányom. Ő is sok képen szerepel, de ha mindet felraktam volna, több mint 1000 képet kellett volna feltöltenem. A hideg téli estéken nagyon jó lesz majd nosztalgiázni a nézegetésük közben. Egyébként rengeteget szenvedtem a feltöltéssel, akár csak Gyula. De vannak még jó emberek akik segítettek nekem ebben. ( Jox, Isti26) Az ő közreműködésükkel végül nagy örömömre sikerült.

Cinthya!!

A szállás miatt ne aggódj, nagyon szuper hely e Dimitra apartman. Ami kicsit zavaró lehet, az az esti, ill. éjszakai tömeg a pizzériában. De ha ti is sokáig tekeregtek mint mi, meg ha kellő képen elfáradtok, akkor el tudtok majd aludni tőle. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

Mindenkit üdvözlök: Ági!!

# 8834
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174547 Üzenet linkje2011-08-30 08:22:01 

sziasztok
Itt vagyok még Nei Porin. De sajnos ma indulunk vissza, itt van Pinga az ő gépéről irok, csodálatos volt minden. Majd mesélek ha otthon leszek és a gépem be indul. icon_biggrin.gif Üdvözlök mindenkit, most megyek még egyet kettőt csobbanok. Pusz

# 8835
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174564 Üzenet linkje2011-08-30 11:55:54  Válasz a #174520. hsz-ra Előzmény #174520

Platamonasban a nagy fehér supermarket közelében van a kölcsönző, azon az úton, ahonnan Nei pori felől be lehet menni Platamonasba. A legelején van, könnyen meg lehet találni. Az árakat Platamonban én sem ismerem, mivel mi Nei Poriban béreltük a robogót. De ahogy Gyula is írta mindenképpen alkudni kel!!!!

Sokadszor leírom a varázs mondadtot amit mindenhol el kell mondani icon_smile.gif

Borite na kopszete ligho apo tin timi?

Sok sikert!!!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 588 589 590 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu