Ez a térkép jónak tûnik, köszönöm
én is elkezdtem a kimentést formázást word-be, de az egy-két kockát nem akarta semmogyse kimenteni, így ott abba is hagytam a próbálkozást...
Ha Neked még megvolna a kimentett változat, akkor esetleg átküldenéd az email címemre ? brobert@vipmail.hu
Ez a térkép jónak tûnik, köszönöm
én is elkezdtem a kimentést formázást word-be, de az egy-két kockát nem akarta semmogyse kimenteni, így ott abba is hagytam a próbálkozást...
Ha Neked még megvolna a kimentett változat, akkor esetleg átküldenéd az email címemre ? brobert@vipmail.hu
Sajnos nincs meg, de írd meg priviben, mi nem megy, vagy melyik mezõk kellenének, szívesen segítek, ha tudok.
Szalonikibe a bus-z reggel 1/4 8 kor indul, Toroni- Neo -Marmaras utirányba, és kb:1/4 11-re 1/2 11-re ér oda.
Május végén volt szerencsém kipróbálni, jó a busz és légkondis.
Sziasztok Mi a párommal 27-én indulunk nyaralni Sartira. Annyira izgulunk. Azt szeretném megkérdezni,hogy valaki Ó-Faluban a Panoráma Apartmanházról tud valami felvilágositást mondani??? Köszi Anikó
szió! mi ketten voltunk a lányommal máj.végén. kevésbé forgalmas helyen van a görögök lakta részen. jellemzõ, hogy a szemközti ház a falu papjáé, gondolhatod, hogy milyen nyugis. A szobák kicsik, de hát apartmanról lévén szó ne is várj sokat. Ha a földszinti / elölrõl emeletinek tûnik/ apartmanban vagy a kilátás akkor is jó, de igazán az emeleti szobák a jók. A konyha egy lezárható szekrény,beépitett cuccokkal-kompakt a lelkem -tényleg a legszükségesebbekkel. Ami furcsa volt,de jó értelemben: a váltáskori takaritás 10 szobára 3 ember -a megszokotttól eltérõen alaposnak tünik, nem csak átszaladnak a szobán. mi voltunk az elsõ turnus, és menetközben került a folyosóra asztal, virág, egyebek--otthonosnak tünt. az apartmanok még hüvösek voltak, de az egyik lakó kérése miatt mindegyikbe vittek vastag plédet. Ahhoz vagyok szokva, hogy tényleg csak a nekik is fontos,legszükségesebb kéréseket teljesitik--ez most pozitivan ért. A tengertõl kb.300 méterre, és kb. 20 méter magasan van, lesz egy kis kaptató. hétvégén kisé zajos, mert a diszkók hangja felhallatszik kb.3ig.
nekünk annyiból volt jó, hogy 17e/fõ került, ennyiért qva jó volt,féltem, hogy nem fogok tudni aludni a motoros ahjnali idióták miatt.bolt kb200méter, fõtér kb.250 méter
szerintem jó lesz nektek is.
JÓ NYARALÁST!!
Úgy tudom, hogy 5 és 1/2 6 körül indul vissza az "gyorsjárat" Sartiban este 3/4 9 körül van.
Én a reggeli 9.15-el jöttem vissza, ami nem volt egy gyorsjárat, mert Poligiros-nál átment Neo-Marmarasba és onnan jöttünk Toroni-SYkia felöl haza Sartiba. Kb: 4 és fél 5 órás út volt, viszont az egész félszigetet lehetett látni, ami nagyon szép volt.
A fõtéren a KARPUSAKI-val szemben lévõ trafikos meg tudja mondani a busz indulásokat, vagy a buszon a kalauzok jól beszélnek angolul.
A busz a tanácsháza elõl indul, ott van a trafik is.
Szept elején utaznánk a párommal Sartira, és nagyon megköszönném ha tudnátok nekem segíteni némi információval.Bella torurssal fogunk menni(legalább is most így néz ki) Szóval ha valaki tud róluk valami infót kérem írja le. A Paris apartmanban lenne a szállás, ha valaki ehhez tud infót, az is nagyon jó lenne.No meg persze ha valaki esetleg tud valami tuti jó last minute utat sartira az szóljon gyorsan, mert még nincs befizetve az út Elõre is köszönöm.