#1108312009-07-24 09:10:44 Válasz a #110829. hsz-ra
De gonoszak vagyunk! Még a végén tényleg vihetem utána a betonkeverőt.
De nem rossz ez a szolgáltatás. Ettől függetlenül kell mellé biztosítást kötni, mert a károdat a biztosító fizeti. Már amennyit fizet.
A SEAT Mobilitás Szolgáltatás a megbízható országúti segítségnyújtás teljes körét biztosítja Önnek teljesen díjmentesen, bárhol az Európai Unió
területén, illetve a szomszédos országokban.
Minket mindig felhívhat segítségért, a nap 24 órájában, bármely napon. Hívjon minket, az esemény napján, de legkésôbb másnap, ha a gépkocsija meghibásodik, ha balesetet szenved vagy rablás áldozata lesz, ha nem indul be a gépkocsija vagy kockázatos továbbmenni vele, és emiatt nem tudja folytatni útját, vagy, ha egyszerűen nincsen a gépkocsiban pótkerék vagy csak váratlanul kifogyott az üzemanyag. Gyors és hatékony szolgáltatásunk azt jelenti, hogy a segítség haladéktalanul úton lesz Önhöz.
Csutek, cserrobi, milyen biztosítás ez tulképpen? Ilyeneket írtok hogy "garancia lejárta után is jár" "addig kapom amíg fizetek" "meg vagyok elégedve"
Hol lehet ezt megkötni? Vagy ezt kaptátok a kocsival? Minden új kocsihoz jár? Írhatjátok privátra is (ha esetleg kellemetlen ide beírni a Hammer-t, az SLK 500-at, az A8-at meg a Lexust... )
#1107462009-07-23 20:10:27 Válasz a #110737. hsz-ra
igen, van, ha magának dolgozik az ember iiigen, csak én vagyok az, aki mindig mindent intéz. én vagyok a csapatban a "nagymenő". mindenki rám bízza magát. én meg nem szívesen bíznám másra
#1107372009-07-23 20:03:00 Válasz a #110735. hsz-ra
van ilyen munkahely
de félre a tréfával, biztos van valaki aki -ha megkéred- neten keresztül elintézi Neked, és a díjat lehet átutalással is
lehet fura, de én így intézném
#1107302009-07-23 19:52:20 Válasz a #110726. hsz-ra
a biztosítás kötéshez nem kell szabad nap, ha van nett a melóhelyen
azért légyszi írd le mit mondott ismerősöd, már én is kértem valakit, hogy nézzen utána, amint kapok választ közzé teszem
#1107262009-07-23 19:37:55 Válasz a #110621. hsz-ra
Igen engem is ez a része érdekelne jobban a biztosításnak. és holnap elszaladok a biztosítómhoz, hogy ő tud-e ajánlani valamit. az a baj, hogy én mostmár utazásig szabadnap nélkül dolgozom, azon a héten leszek 1 napot itthon, mielőtt utazunk. ugyhogy én emiatt nem szeretném az utolsó napokra hagyni az intézkedést.