Én ugye mindenképpen az Apollon Travelal szeretnék utazni, ezért várakozom csak Ugye az ár megjelenés miatt. Azt sajnos nem tudom hogy akkor előtte lehet -e foglalni vagy sem. Minden esetre többször is megnézem hogy vannak e már Nei Poriba aktuális lehetőségek.
És akkor a kép lényege... másnak is ezt adja be ha rá akar menni az oldalra ? :O Vagy csak velem "szívózik" ? :/
#2253182014-11-22 07:35:07 Válasz a #225312. hsz-ra
Unic több irodának is vannak szállásai N.Porin, nem csak az Apollonnak. Így miért is ne fizethetett volna be Csarlsz már valamelyiknél? Nem értem mire jó az, hogy kétségbe vonod a szavahihetőségét. Miért is akarna bárkit is félrevezetni? Csak tudja már, mit fizetett be.
De az is lehet, hogy teljesen magának intéz mindent, és magán úton foglaltak le szállást.
Egyébként például az Anett Toursnál már jó ideje lehet foglalni. Náluk, ha dec. 12-ig 40 %-kal leelőlegezed az utat, akkor idei áron tudsz a jövő nyáron utazni velük.
Sziasztok.
Az Apollon katalógusából lehet foglalni két fős apartmant. Fizetni nem kell csak januárban. Agentura irodájában tegnap előttem foglaltak két főre Nei Poriba.
Csarlsz! Ne legyen félre vezetés! Nem egyszer voltam bent az irodába és írtam is nekik. Csak akkor lehet foglalni ha megjelennek az árak. Kivétel csoportos foglalás. A csoportok foglalhatnak már az árak megjelenése előtt is. De 2-4 személyes párok illetve családok csak az árak megjelenése után!
Yakumo mi imádjuk nei porit,2006 ota folyamatosan odajárunk,ami nyüzsi ott van az nekünk pont elég söt néha sok is de még elviselhetö,a vizpart és a tenger meg tökéletes
Én 3 ágyas szobába voltam és a mellettem levő szoba is 3 ágyas volt. Elég tágas és jol felszerelt konyhával és az erkély is nagy volt. A másik szoba ami mellettünk volt az ha jol emlékszek nagyobb lehetett 4 szobás de meg nem tudom írni, hogy nézett ki. Amikor én voltam 2011-be az Apollon a legfelső szintet bérelte. Még annyit írok ha ketten mentek akkor is 3 ágyas szobába lesztek mert a Dorába nincs két ágyas de lehet rosszul tudom.
wifi van de csak az erkélyen használhato. De kitünő vétel a földszinten van ahol a tulajok is laknak.
#2252532014-11-19 23:17:05 Válasz a #225223. hsz-ra
Szia Unic !
Volna egy kérdés ami felmerült az utazótársaim körében... és mivel Te már jártál a Dora apartmanban, így hozzád fordulnék.
6 főről lenne szó végül is. Én és a párom biztos hogy a 2 fős stúdiót választjuk. De olvastunk egy olyat hogy : "valamint 4 és 5 fős apartmanokban (egy
hálószoba és nappali)" Ez úgy értendő hogy egy szobában van 4 ágy, és külön egy kis nappali ? Vagy a szobában 2 és nappali részben is 2 ágy ?
Lehet hogy mi vagyunk túlságosan analfabéták De én inkább biztos ami biztos alapon maradnék,és kérdeznélek téged
Yakumo18!
Larissa pont ellenkező irány, mint Katerini. Mi 2011-ben voltunk. Nei Poriból vonattal mentünk át. Minössze 2 megálló. 20 perc a menetidő. Nei Poriban felszálltunk a vonatra, egyszer állt meg és a következő megálló már Larissa volt. Nem is ment tovább a vonat. Jegyet válthattok az állomáson, de ha nincs nyitva a jegypénztár, akkor a vonaton a kalauztól is lehet venni.
Kijöttünk az állomásról és az állomással szemközti útcán indultunk el. Jó hosszú, egyenes utca volt. Az utca végén egy nagy kerek tér volt. Innen balra indultunk és egy ókori görög színház romjaihoz jutottunk. Tovább mentünk és egy dombon hatalmas templomot találtunk. Innen jó kilátás volt a környékre. A templom parkjában rengeteg szobor, emlékmű található. Itt magasodik Larissa szobra is, aki város védőszentje. Larissa eléggé nagy város. Rengeteg exkluzív üzlettel, igazi cukrászdákkal. A külvárosi rész nem igazán szép. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy itt is begyűrűzött a grafiti. Szerintem azért érdemes rászánni egy fél napot. Egy programnak ez is jó. Csak ötletként írtam.
A nevem alatt a fotóalbumot ha megnézed találsz képeket is.
Paraliara első sorba azért szerettünk volna átmenni, mert szintén abban az időben amit kinéztünk, lesznek ismerőseink.
2. éve ugye volt szerencsém ott is eltölteni egy hetet. Igazából jó érzésekkel jöttem haza onnan is. Paralia után Tolo tényleg nagyon nyugodt kis hely volt. Bár egyáltalán nem zavart, ott is voltak bárok ahová be is ültünk. Tökéletesen elég volt. Disco, és tömeg az nem baj ha Porin nincs. Nekünk már az is elég ha van egy beülős bár ahol este lehet lazítani, iszogatni, beszélgetni.
Platamont is mindenképp meg kell nézni, kis vonattal pedig még nagyobb élmény lenne.
Viszont örömmel olvastam hogy tisztább a víz Nei Poriban mint Paralian. Toloban is iszonyat mód megfogott a víz tisztasága, a gazdag élővilág. Így volt értelme használni a búvár felszerelést. Remélem Poriban is tudom majd
Illetve még ami most szöget ütött a fejemben, az Larissa. Ott esetleg volna valami érdekesség amit meglehetne tekinteni ?
Sajnos róla még nem sok infót találtam.
És ahogy írtad Unic, Skiathos felé vettünk fel utasokat Poriból... és valóban egy halom Románt. Mi is akkor Emőkével mentünk, aranyos idegenvezető. Vele szívesen mennék egy Meteora fak. programra is. Mindenképp felakarom majd vele venni a kapcsolatot hogy volna e lehetőség a Lemonas keretein belül menni oda.
Sajnos eddig még nem volt lehetőségem a Meteorákhoz eljutni, jövőre nem szeretném kihagyni. Biztos vagyok benne hogy gyönyörű, és hatalmas élmény lesz majd mindenkinek.
Mivel most teljesen rám hárul minden ( Többiek még nem jártak ebben a csodaszép országban ) így szeretném nekik is feledhetetlenné tenni ezt az egy hetet amit ott töltünk . Egyébként két helyet néztem ki. Sartit és Nei Porit...a többség az utóbbira voksolt
Bár teszem hozzá valamikor szeretnék Sartiba is eljutni.