Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a kérdésem, hogy Nei Pori közelében, az se baj ha akár kicsit messzebb, milyen faluk, városok vannak. Azért kérdezem, mert a fakultatív programot/programokat magunknak szeretnénk megszervezni. Esetleg nemtudtok mondani olyan oldalt, ahol megtudom nézni a busz, és vonatmenetrendet?
Előre is köszönöm.
Hello
Ezek az arak mar az AFA emelkedes utani arak? Nekem nem tunik dragabbnak, mint augusztusban (AFA emelkedes elott) Olympic Beachen... Juj, de jo! Mar olyasmit is hallottam, hogy egy gyros pita 4 euro
#1751852011-09-07 19:47:01 Válasz a #175180. hsz-ra
Sanyi
megnézhetitek az Olympost, Litochorot,Diont,Katherinit igy sorban akár kismotorral is vagy busszal,Larisszába mehettek vonattal,a meteorákhoz kocsival érdemes menni 130 km, Tesszalonikibe megy vonat szintén
nem kell utlevél csak legyen érvényes ujfajta bank kártya személyi
Ezek az arak mar az AFA emelkedes utani arak? Nekem nem tunik dragabbnak, mint augusztusban (AFA emelkedes elott) Olympic Beachen... Juj, de jo! Mar olyasmit is hallottam, hogy egy gyros pita 4 euro
Nei Poriban a parti soron találsz 2-2,50 áron gyrost pitában, mi a panteleimonas beachen a kempingel szemben 2,30 ért ettük nagyon finom volt
#1751872011-09-07 19:55:29 Válasz a #175182. hsz-ra
Sanyi mikor indultok, Vscotinával találkoztunk kint, ök mindenhova gyalog és busszal mennek,hatalmas kirándulásokat csinálnak,szerintem a héten ök is haza jönnek, ö biztosan tud majd buszjáratokat
Sanyiszeged, megnyugtatlak, nem kell útlevél. Elég az újtipusú személyi. Augusztus 31-én értunk haza. Busszal voltunk és a határátkelőknél gyorsabb volt az ellenőrzés, ha személyi volt és nem útlevél. Volt, hogy a söfőrök külön kérték, hogy akinél van útlevél és személyi is, azok is inkább a személyit adják oda. Volt olyan is, hogy az útleveleket begyüjtötték, a személyire meg csak egy pillantást vetettek, el sem vették.
Cinthya én is nagyon jó nyaralást kívánok,legyen neked is olyan jó mint nekem!!!!Nagyon irigy vagyok,bármikor vissza mennék!Te is így leszel ezzel,de ez biztos természetes!