#1090002009-07-12 15:35:12 Válasz a #108998. hsz-ra
Szia Orsi! Verginába érdemes szerintem elmenni, mert nagyon nagy értékű feltárás van ott. Királysírok, gyönyörű múzeummal, és palota romok is vannak, van egy színház is feltárva. Persze ezt akkor, ha érdekelnek a műemlékek.
A vízeséses program szerintem Edessa. Az csodaszép kis város, és tényleg tele van vízesésekkel. Arról biztos találsz valamit a neten, nézz utána.
Mi mindkét helyen jártunk már és nekünk nagyon tetszett! Fakultatív is, és egyénileg is érdemes megnézni.
Én már jártam Nei Poriban 2 évvel ezelőtt és holnap is megyünk
most különösebben nem készültünk rá mivel 4 napja még nem is tudtuk hogy hová megyünk majd nyaralni de mivel ezt az utat megtaláltuk és nagyon olcsó , ezért holnap megyünk nei poriba.
Azt nem tudom hogy milyen fakultatív programra menjünk le? mert 2 éve voltunk athénban , skiathoson, előtte lévő évben pedig a meteoráknál. Thesszalonikire gondoltam hogy oda most el lehetne menni. A verginának nem tudom hogy van e sok értelme mert a neten nem sokmindent találtam róla. Találtam még valami vízeséses kirádulást, erről jó lenne ha valaki felvilágosítana ! ja, és nem tud valaki a közelben valami nagyon szép tenderpartot, mint ami például sarti mellet van a narancspart?
remélem tudtok mihamarabb válaszolni mert tudjátok: holnap indulunk
Szia Mindenkinek!
Végre eljött a nap,ma indulunk!
Aki szintén ma indul annak jó utat és kellemes pihenést , aki ezután annak kitartást, mert az az idő is eljön!
üdv !
Nagyon jó utat Pithon!!!!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!
Szia Mindenkinek!
Végre eljött a nap,ma indulunk!
Aki szintén ma indul annak jó utat és kellemes pihenést , aki ezután annak kitartást, mert az az idő is eljön!
üdv !
Mindent visszavonok az időjárásról!!! Meg lehet főni!!! Pár napja olyan meleg van, hogy elolvadsz majd a napon! Naptej, napernyő, Mythos... életmentő kellékek.
#1085892009-07-09 06:14:33 Válasz a #108566. hsz-ra
Szia Katus
Neked is nagyon szépen köszönöm és igyekszem majd jól érezni magam Nektek is nagyon sok szépet és jót kívánok, de ahogy Robi is mondta, a Mythos a jó nyaralás egyik kelléke )))
Ne feledd, nincs olyan nap, amit ne tenne széppé néhány üveg Mythos
Erről apám mondása jut megint eszembe, nincs csúnya nő csak kevés alkohol. Ennek átformálása számotokra (én ugyanis nem szeretem a sört, így Mythost se ittam még)
Nincs rossz idő, csak kevés a Mythos.