Útitársat keresnék jövőhéttől szabad vagyok, 27 éves lány vagyok, mennék bármerre csak tenger legyen.Nagyon kezdő fórumozó vagyok még, nem tudom pl,hogy hogy lehet másokkal felvenni a kapcsolatot? Akik pl útitársat kerestek szeptemberre Moniq, B. Valent vagy Emy nem tuom találtak-e, szívesen csatlakoznék bárkihez
Tud valaki segíteni, hogy lehet feltenni fotóalbumot, mert többszöri próbálkozás után sem sikerül. A Picasa albumot megcsináltam, nyilvános is , be is illesztem oda ahova kell, és mégsem engedi!
Sziasztok ! Akit esetleg érdekelne ! A facebookon nem rég létrehozott csoportban szívesen várunk mindenkit ,aki volt már vagy esetleg tervezi ennek a gyönyörű szigetnek a meglátogatását. https://www.facebook.com/groups/339488326216475/
Szombaton este jöttünk haza Kefalóniából. Olvasgattam itt a véleményeket korábban, hogy mennyire veszélyes a robogó, ill. hogy ki milyen sérüléseket szenvedett. Ennek ellenére mi a párommal 3 napra béreltünk Lassiban az egyik kölcsönzőben 60 euroért egy Kymco People 50 cc- robogót. Mivel tavaly is Kefalónián nyaraltunk (akkor Kateliosban), így kb. tudtuk mire számíthatunk. Nekem csak B-s jogsim van, nem akartam 50-esnél nagyobbat bérelni (bár elvileg kicsivel nagyobbat is kiadnak B-s jogsira). A lényeg: semmilyen gond nem volt, szerintem egyes szűk utakon sokkal előnyösebb a robogó, mert sok helyen két autó nem is fér el rendesen egymás mellett. Ha az ember nem hülye, benőtt már a feje lágya, óvatosan veszi a kanyarokat, sok baj nem történhet. A kis 50-es moci ha nem is simán, de jól bírta az emelkedőket is. Igaz, volt néhány hely, ahol csak 20-szal ment fel (2 személy + 2 hátizsáknyi cucc nálunk), de így legalább több időnk volt a tájban gyönyörködni, és gyakorlatilag bárhol meg tudtunk állni fotózni, ami egy autóval ugye már nehézkes. Főleg az Argostoli - Sami és az Argostoli Myrtos beach közötti utakon szenvedett a kicsike, de megbirkózott ezekkel is.
Az autósok szerintem sokkal toleránsabbak, mint itthon. Próbáltam mindig az út szélén haladni főleg a nagy emelkedőkön, de türelmesen kivárták, amíg meg tudnak előzni, nem szorítottak le egyszer sem az útról, mint ahogy ahhoz itthon sokszor hozzászokhattunk. Lényeg a lényeg: bátran ajánlom a robogót bárkinek. (egyébként hegyekben álltak a kölcsönzőkben, és autót is simán lehetett volna bérelni előzetes foglalás nélkül)
Az autósok szerintem sokkal toleránsabbak, mint itthon. Próbáltam mindig az út szélén haladni főleg a nagy emelkedőkön, de türelmesen kivárták, amíg meg tudnak előzni, nem szorítottak le egyszer sem az útról
Tavaly én is. És mivel már nagyon idegesített a mögöttem lévő autós, hogy szinte letol az útról ezért túlságosan is lementem a szélére és lecsúsztam a padkáról. Szerencsére pár karcolással megúsztuk a dolgot, de óvatosan a robogózással
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk haza Kefalóniáról, fantasztikus volt
Egyszer megálltunk Emblisi beachen, nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a parton a büfé mögött egy kis ösvényen el lehet sétálni egy tengerbe kinyúló sziklanyelvig, ami tele van fehér kövekből épült tornyokcskákkal. Némelyik egész magas, szerinte 100 biztos, hogy van. Nem tudjátok, hogy mi ez a hely? Miért építették oda ezeket? Mi is építettünk egyet, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy miért kerültek oda
A street view-n téli kép van, jelenleg nem így néz ki természetesen. Az előtérben van egy csomó robogó/quad, de a háttérben is van nekik valami tároló valahol, mert mindig tettek ki mocikat a kikölcsönzöttek helyére.
Bankkártyát nem kértek, csak jogsit. Kp-ben kicsengettem a 60 eurot, adott egy papírt róla + egy térképet, amelyen rajta volt a telefonszámuk, amit hívni kell, ha bármi gebasz van. Ja és adott két bukósisakot is, amiért nem kellett semmi plusz eurot fizetni, letétbe helyezni vagy ilyesmi, csak a papírra ráírta, hogy 2 helmets.
Viszonylag jó állapotban volt a moci, csomagtartó is volt a hátulján amibe az egyik hátizsákot be tudtuk tenni.
Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet skalan a legjobb koktélokat kapni? És hol lehet jókat enni Skalan?
És a pefanis kölcsönző hol található?
Köszi előre is.
Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség magunk szervezte hajókirándulásra? Több Görög üdülőhelyen tapasztaltuk, hogy a tengerparton megállítanak, és hajóutat kínálnak. Ilyesmire gondolok. Ha valaki volt ilyenen kérem, írja meg a tapasztalatait, hogy mit nyújtott a kirándulás, és nem utolsó sorban az árát. Mi szept. 19.-én indulunk busszal a Renieri apartmanban. Jön valaki ebben az időpontban?
Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség magunk szervezte hajókirándulásra? Több Görög üdülőhelyen tapasztaltuk, hogy a tengerparton megállítanak, és hajóutat kínálnak. Ilyesmire gondolok. Ha valaki volt ilyenen kérem, írja meg a tapasztalatait, hogy mit nyújtott a kirándulás, és nem utolsó sorban az árát. Mi szept. 19.-én indulunk busszal a Renieri apartmanban. Jön valaki ebben az időpontban?