Szállás lefoglalva Költségcsökkentés érdekében keresnénk 2 főt, akik szeretnének Görögországba eljutni.
Mi Toroniba megyünk, de útközben odafelé bárhol kiteszünk titeket, vagy Sartira is elviszünk.
Szállásunk június 29-július 5-ig van.
Így június 28-án indulnánk (Keleti országrész, de Pestig elmegyünk), ekkor vennénk fel titeket. Visszafelé július 6-án szombaton indulunk, ekkor szintén felkapunk titeket, és irány haza.
Nagy csomagterű, légkondis autó. Iráőnyár: kb. 20 e / fő
Sziasztok! Esetleg van valaki aki a GT-al volt már Marmarason és a Politis Apartmanban szállt meg? Illetve ha valakinek van friss vagy régebbi információja Marmarosról szívesen venném köszönöm előre is, sziaszok
#2010542013-04-14 16:36:36 Válasz a #201050. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly Marmarason voltunk,igaz az Athénébe.Szép város ,kedves Görög emberekkel.Ami számunkra "hátrány " volt,hogy igencsak dimbes- dombos.
Tájékozódási problémánk is akadt De alapjába véve jól éreztük magunkat,,jaa és a Granddal busszal utaztunk!
Szia Monimona! Köszönöm. Egy kérdésem had legyen. Ti mentetek valamerre? Merre lehet menni, ami azért nincs olyan messze? vagy autó/robogó bérlés van esetleg? Görögország ezen a részén még nem voltam/unk. de itt az ideje köszönöm szia
Mi pár éve a GT-szal voltunk a Politis apartmanban.Nagyon szépen felújított,remek helyen lévő szállás,ha újra Marmarast választanánk úti célul,biztosan ismét itt szállnánk meg A 3.emeleten középen volt a szobánk,pazar kilátással a kikötőre.Rendszeresen takarítottak,cserélték a törölközőket,mindennel meg voltunk elégedve. Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
Üdv:
Napfény
Kedves Napfény! Esetleg arról tudsz információt adni, hogy mekkora törölközők vannak és mennyi? Esetleg KVföző volt? illetve robogó/autó kölcsönzésre volt lehetőség? Visszaolvastam de erre nem találtam senkinél infot Illetve hogy van e ruhaszárító? vagy vigyünk ismét valami madzagot? , illetve olvastam valahol, valakinél, hogy nincs pénzváltásra lehetőség? Bocsánat a sok kérdésért ezek merültek fel a hétvége folyamán és ha Te már voltál, és voltál olyan rendes és felajánlottad élek a lehetőséggel köszönöm szia
#2011082013-04-16 07:05:18 Válasz a #201106. hsz-ra
Szia!
Úgy emlékszünk,hogy fejenként 2 db.fehér törölköző járt (1 kisebb,1 nagyobb méretű),kávéfőző nem volt,mikró viszont van.Az erkélyen volt ruhaszárító madzag,csipeszt azonban érdemes vinni,mert sosincs belőlük elég Bank van a városkában,így szerintem van lehetőség pénzváltásra is.Úgy rémlik,hogy motorkölcsönzőt talán a nagy homokos strand felé eső végén láttunk a településnek.De a Grand Tours honlapján lévő fórumban az idegenvezető 100 %-os információt tud ez ügyben nyújtani
Remélem tudtam segíteni,üdvözlettel:
Napfény
Szia Napfény! Egy átjött a Marmaras fotó 2 tárgyú, nagyon köszönöm már ez mosolyra késztetett írtam privátban azért egy másik email címet is
És a kérdéseimre is nagyon köszönöm a válaszaidat, akkor csipeszt viszünk néhány éve Tolóban vettük őket azóta próbáljuk nem itthon hagyni Igen gondoltam, h oda is bereggelek, csak odáig még nem jutottam el
szia
#2011272013-04-16 20:35:47 Válasz a #201125. hsz-ra
Szia, kiegészíteném Napfény segítségét: motorkölcsönzőt találtok abban az utcában, amelyiken a központ felé fogtok menni, a Politistől kb 100 méterre, a bal oldalon, nagyon kedves a kölcsönzős, egyébként ott autót is lehet bérelni, de elég húzós, úgy emlékszem, hogy 50 Euró volt egy napra. Egyébként nekem is Napfény segített, nagyon köszönöm neki még egyszer. Nagyon jól éreztük magunkat a Politisben, tényleg minden szuper volt, minden működött, ilyen apartmanunk még nem is igazán volt, talán egyszer Pargán.Minden úgy van, ahogy a Grand Toursos katalógusban van. Neos Marmaras kedves kis város, szeretnék még egyszer visszamenni.
Jó nyaralást kívánok!
Üdv/Molli
Örülök,hogy Nektek is tetszett Marmaras és a szálláshely is! Valóban,most,hogy írod,igazad van,nem messze a Politistől is van egy kölcsönző.Tavaly Kefalónián voltunk és már teljesen összefolynak az emlékek
Üdvözlettel:
Napfény
szia Molli, Napfény! Köszönöm a segítségeteket. Mi is Kefalónián voltunk tavaly, onnan jött az ötlet hogy utána érdeklődjek itt van e autóbérlésre lehetőség, ott azzal jártuk be a szigetet, fantasztikus volt Köszönöm Molli a katalógus hasonlítást Hála istennek eddig még sosem csalódtunk a GT-ban sziasztok