Van nagyon sok szállás lehetőség Sartin.2008-ban én este 10-re értem Sartira és kb 10 perc alatt találtam szállást.Érdemes kérdezősködni ahol ki van írva.És érdemes alkudni is!a falu vége felé a szuterén szintes apartmanoknál míndig van hely és míndig lehet alkudni.Van egy apartmanház Irene Haus egy német idősebb hölgyé.Nagyon kedves megvendégelt egy frappéra és alkudoztunk és elég barátságos árat lehetett vele kialkudni.
Ez a térkép nem jó igazábol de a 34-es szám alatt van az Irene House.Narancssárga Napernyők vannak kirakva.
#1688182011-07-06 15:07:55 Válasz a #168815. hsz-ra
Szia!
Mi Tiszaújvárosan szállunk fel Ti merre? Időben mikor indultok? Mi 7-50kor reggel:)
Izgalom itt is van és a csomagolás is elkezdődött
Apartmann melyik?
#1689202011-07-07 08:44:13 Válasz a #168859. hsz-ra
merszia!
Múlt nyáron nem volt nagyon olcsó az arany Én úgy emlékeztem, hogy nagyon jó árban van, de meglepődtem. Én vettem egy aranyláncot, ami nem túl vastag és hozzá egy medált, amin az Akropolisz van, körben pedig a meander vonal. Nos ez 400 EUR-ba került, és ez már az az ár volt, amiből lealkudtam vagy 50 EUR-t.
Amikor hazajöttem, kiderült, hogy itthon vastagabb láncot lehetett volna ennyi pénzért venni. Persze körbe kell nézni, hiszen Sartin több ékszerbolt is van. Az egyik ha jól emlékszem abban az utcában, ahol az Ovelix kajálda van, egy másik pedig a Karpouzaki koktélbár mellett, szemben a buszmegállóval. Mindenesetre alkudjatok ammennyit csak lehet
Igazán nem akarlak fárasztani, (részletekbe jut eszembe ez az )de a nyakláncod+medálod súlyát nem tudod véletlenül?Nem indiszkrét akarok lenni ,csak tippelgetem a gramm árat.Köszi.
3 főre kért tőlünk Irene 55 eurót.Ezt sikerült lealkudnuk 42 euró 3 fő/napra és úgy hogy a klímáért nem kellett felárat fizetni.Igazábol 40 re akartam de a 42 alá nem ment de így is megspóroltunk 190 eurót mert akkor 10 éjszakát voltunk ott és a klíma 6 euro per nap lett volna. olyan 50 ezer forint körül jöttem ki jobban.