Köszi Pinga!Akkor majd megkeresem ezt az illetőt,jobb lesz még most hátha január fele nem is szokott a fórumon lenni!
állandoan van,mert márciusban már menni szoktak utána még minimum kétszer elmennek korfura, hamarosan megint mennek, most nyáron elöttünk egy héttel jöttek vissza, kicsit pargán is idöztek és onnan tovább korfura
Hát igen csak nekünk az is lényeg hogy ebből a megyéből fel tudjunk szállni!Na mindegy majd meglátjuk,majd közben értekezünk hátha te is látsz majd valami jó ajánlatot!
#1760162011-09-25 16:08:58 Válasz a #176015. hsz-ra
Szia Tallér!
Látom elég hamar beindultál. Nézegetem én is a szigeteket, úgy vagyok vele én is mint Te, hogy a megyéből induljon a busz. Olvastam én is, hogy Sidari nem túlságosan csendes, ez nálunk is szempont. Más társasággal ha megyünk, el kell menni Szegedre, azért az se mindegy.
Üdv: Saci
Pontosan ,mi is így vagyunk hogy igen csak 5 fő megy megint és azért az se mindegy ha el kell utazni máshova, hogy elindulj.Egyelőre csak nézelődök végül is majd a január tesz rá pontot.Nekem muszáj előre foglaljak mert az én munkahelyemen már áprilisba le kell adni a szabadság igényt.Tetszett az idén az Ibusznak a mediterrán akciója,lehet annak is nagyon utána járok!Bár ott is az utaztatással volt egy kis gond.Szóval van még idő,de hátha én nyerem meg a mai grandos nyeremény játékot.Csak az a baj hogy el se tudnák az idén már menni
#1760192011-09-25 16:41:08 Válasz a #176015. hsz-ra
szigetnek nevezik thassost is ,közel van északon, szervez oda utat Anett tours is és az apollon is, az apollonnak több háza is van, busszal vagy egyénileg lehet menni
Sziasztok!
Akit érdekel,hogy milyen Nei Pori télen a hó leple alatt,és van iwiwe az megnézheti.
A keresőbe írjátok be,hogy Nei Pori,és a találatoknál lesz egy Gabriella nevű nő akinél az egyik albumban összesen 141 kép található a téli Nei Poriról.
Érdekes volt így látni.Szívesen megnézném egyszer élőbe is.De csak körbe sétálnék aztán irány haza.Még így is felismerhetőek a helyek.Azt viszont nem értem,hogy miért van elzárva a tenger.Aki tudja az mondja el nekem,hogy én se haljak már meg hülyén
Jó éjt