#1762772011-10-06 08:30:40 Válasz a #176252. hsz-ra
szia Jamasz. csak 2 napja kezdtem fórumozni, nem tudom magyar vagy-e vagy görög. Én is irigykedem, mert a szívem Nei-Pori és Platamonas között maradt. Te legalább ott vagy, ha tudsz nekem egy apró kivánságot teljesíteni, kérlek írj vissza. kedden és péntek reggel tudok csak visszanézni.köszönöm.
#1763012011-10-06 20:11:44 Válasz a #176187. hsz-ra
szervusz Pinga!
10 nap=150 km, az éves szinten 5400 km. Azt hiszem 7-szer megjárhatjuk a Szent Jakab zarándokutat. Igen, azt is tervezzük, de ahhoz több szabadidő kell. Ja és még nincs szponzorom aki a bakancsomat állná, ha tudtok valakit szóljatok
Jamasz!
Nagyon irigy vagyok rátok, ma meghallgattam az időjárás-jelentést, és max. 15 fokot mond napközben brrrrr! Rosszul vagyok már a gondolatra is....
Úgy látom mindenki nálam akar dolgozni,csak azt nem tudom hogy ebbe az ínséges időbe hogy alkalmazzak ennyi embert!!!Igaz ti még ingyen is dolgoznátok csak a tenger közelébe legyetek,Igaz??? Azért tényleg jó hogy bevállalnátok,csak valami csoda kellene hogy teljesüljön!!
Sziasztok Bubuka,Tallér és mindenki aki Görögországot szereti!
Tényleg sajnálom,hogy lemaradtam a jó társaságról és persze Nei Poriról . A Fotíni ház 8-as szobájában készült a kép,és nagyon remélem,hogy hamarosan újra ,,berendezkedhetünk" ott.
Bár már 2x voltunk ebben az üdülővároskában, még is mindig akadt látnivaló bőven . Az árak is vonzóbbak mint a szigeteken. A partja meg Isteni. Mi kell ettől több?? Hja persze a jó társaság!!!!
Biztos akadnak majd közöttetek olyanok is akik összehozzák a ,,kinti randit"mint ahogy már előttetek is oly sokan.
és az annyira jóó.
Katus