#1699922011-07-17 13:06:24 Válasz a #169958. hsz-ra
Teljesen egyetértek veled! Mi az elmúlt két évben Parálián nyaraltunk (kéretik nem fújozni! ) és mi jól éreztük ott is magunkat. Hazudnék ha azt mondanám bármi rossz élményem is volt. Nem bulizunk, félreértés elkerülése végett... Innen eltudtunk menni a Meteórákhoz, az Olimposzhoz, és Thessalonikibe. Mi szinte minden második nap kirándultunk. Most is ezt tervezzük. Tehát nem gondolom hogy mások véleménye vérmesen komolyan számít. Persze az ember szívesen elolvassa az élménybeszámolókat és a szívemet melengeti, amikor ezen a fórumon olvasom a hozzászólásokat.
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy jól fogjuk magunkat érezni!
3hét és indulunk mi is. Már alig várom! A nemrégiben hazaérkezőktől várom az infókat bármiről bármilyen mennyiségben és képeket is. Ez az első Sarti utunk még nem jártunk ott de nagyon nagyon várom.
#1700302011-07-17 19:45:45 Válasz a #169992. hsz-ra
Kedves OdeLinda!
Én is max.egyetértek veled,nekem is bejött Parália (kérem nem megkövezni,de én szeretem a nyüzsis helyeket) Egyébként meg nekem teljesen mindegy,hogy ezt a települést hogy hívják,csak görög legyen Bár kicsit most hazudok,mert Makrigyalosra nem biztos,hogy visszamennék...de ha csak ez az egy lehetőségem lenne Görögországban,azt is bevállalnám Ill.Evia szigete sem jöhetne szóba,bár annak köszönhetem,hogy jártam végre Athénban,mert az közel volt hozzá,így csak hajnalban kellett indulni Egyébként onnan az olymposi riviéráról tényleg jól megközelíthető minden,mi is jártunk ott,ahol te írtad.
Lavinát meg nem akartam indítani a negatív fórumról,csak tényként közöltem,hogy vannak ilyen emberek is és kissé megdöbbentett (nem is értettem,miért megy oda,ha semmi sem jó neki)na de nem érdekel,nem tud eltántorítani,mert már minden porcikám átitatott a görög életérzéssel
Ti mikor,mivel és hová indultok??Mert mi is 9-én vagy 10-én (szállásunk nincs,majd ott
Sziasztok, ma hajnalban értünk haza Sartiból, kocsival voltunk, oda 18, vissza 14 óra volt az út. A család másik része busszal jött haza, ők 22 órát utaztak. Sarti csodálatos, gyönyörű napos idő, kristálytiszta tenger, homokos part. A SartiBeach apartmanban voltunk, nekem maga az apartman túl egyszerűnek tűnt, ahhoz képest, hogy jó drága... Viszont 50 méterre van a tengertől, saját édesvizi medencéje van, szépen gondozott kert. Szerdán voltunk Kalózhajózni, SENKI NE HAGYJA KI, ha akar egy életreszóló élményt. Elvittek minket a környező öblökbe, delfineket láttunk közelről, Szív-öböl, Narancspart is benne volt. Lehetett búvárkodni, kagylót gyűjteni olyan helyeken, ahova egyéb úton nem lehet eljutni. A hajón volt játék, egyik öbölben szuflakit kaptunk, a másikban frappét, közben folyamatosan kínáltak borral, üdítővel. Elvittek egy olyan helyre is, ahol különböző vizisportokat lehet űzni, ezért már persze fizetni kell.
Banánozni, fánkozni lehet a SartiBeach partszakaszon is, mi mindent kipróbáltunk:)
Az árakról: korsó Mithos kalóztanyán 2E, koktélok 3E-tól, dinnye 0.19E a nagy sárga Supermarketben, mi ott vásároltunk általában, mert minden egy helyen van. 6x1,5L víz 1.05E, stangliszerű valami 0.2E, fél kilós kenyér 0.8E, gyros pita Ovelixnél 2.5E, tál 4.5E. A parton a kajáldákban 6-10E egy jó nagy kaja. Mi 2x is voltunk az Emanuelle Papa étteremben, finom a kaja, nagyon kedvesek, beszélnek magyarul is. Banánozás, fánk 10E/10 perc, de ha többen mentek, akkor olcsóbb. Jetsky az öbölben 20E, ketten is rá lehet ülni, 120 LE-s a gép, nagy élmény.
Benzin maciknál Makpetrolnál 71MKD/L, szerbeknél ÖMV-nél 134.50RSD-ért tankoltunk. Éjszaka is nyitva vannak, kártyával is lehet fizetni. Érdemes a görög határ előtt tankolni, mert a Görögöknél a benzin 1.6-1.7 euró. Autópályadíjak: szerb 3.5+2.5+7.5+2, maciknál 1+1+1, de van akitől többet kérnek. Nyújtsd oda az 1 eurót, és átenged!
Összességében Sarti nagyon jó hely, jövőre is oda megyümk!
szia beszter! üdv. itthon, mi volt a gond a busszal? ezzel kapcsolatban mindent megértek mert mi busszal soha! autósok vagyunk, ez az én véleményem de van akinek a busz jön be és nem dorgálom le ezért!
#1700392011-07-17 20:28:20 Válasz a #170030. hsz-ra
Sziasztok!
Aphrodite,
Augusztus 9-én indulunk családostul (2 gyerek 2 felnőtt) Thassos szigetre, ott 6 éjszakát fogunk eltölteni, utána megyünk át Sartira egy hétre. Oda érkezik édesanyám a két keresztlányommal. A Holiday apartmanházban leszünk.
Nektek hol lesz a szállás?
Kicsit tartok tőle, hogy túl nyugis lesz Sarti Beach Parália után. Szerettem a teraszon ücsörögve késő este nézegetni a forgatagot.
#1700422011-07-17 20:36:03 Válasz a #170030. hsz-ra
A nektek hol lesz a szállás kérdést visszavontam.
Mi tavaly mentünk Paráliára úgy hogy nem volt szállásunk, és kb 20 perc alatt találtunk egy olyan apartmant, ahol 2 szoba volt konyha, fürdő nagy terasz napi 40 Euróért.
Visszaolvastam egy kicsit.
Biztos ti is fogtok találni szállást jó áron. Nincs rajta az utazási irodák jutaléka.
Szia Márta,Diuska!
Nektek is lejárt?
Azért üdv itthon!
Egyébként szuper,hogy mindenki pozitív élményekkel telve jön haza nem?
Nekem is egyedül a busz volt problémás,de Sarti az CSÚCS!
#1700592011-07-17 22:27:26 Válasz a #170042. hsz-ra
Én is úgy gondolom,hogy csak jól járhatunk 2 éve Olimpyc Beachen a 6 személyes apartmanunk volt 50 euro/nap,ez azt hiszem nagyon jó ár volt és sokat nem is kellett keresgélni meg több ajánlat is volt,meg is nézhettük mindet,mielőtt döntöttünk,nem beszélve róla,hogy nagyon kedvesek voltak velünk Most nézegettem bele Thassosi oldalakba...húúú...lehet,hogy a következő úticél ez lesz majd elmondod kedves Linda.Na mire ti Sartira értek,mi már szinte hazafele megyünk (aug.18-án indulnánk vissza)na de hátha összefutunk