én is csak kukkolok, minden nap... de valahogy nincs erőm írni. bejött a rossz idő is. ez már szinte tél, nem ősz
Nekem is voltak s, vannak eléggé súlyos lelki problémáim de erőt merítek és írok, így is feledem a gondjaimat addig.
Hurrá Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni..csak engem.
minden évszaknak megvan a maga szépsége, összel esik és ez igy jol is van, mégis mekkorát utazunk minden évben a nap körül hogy ismét elérjük a nyarat,lubickolhassunk a tengerben
#1763952011-10-09 20:15:38 Válasz a #176393. hsz-ra
igen, ez igaz. igazából, mindegyik évszakban szeretek valamit, és nemszeretek valamit...
de a szeles, ködös, nyálkás, szürke semmilyen időt nem szeretem akkor inkább essen na meg a hideget is elég nehezen viselem
Én meg "néha" eljárok dolgozni, meg a Hellasz fórumra írogatok! Olvasni nem tudok mert analfabéta vagyok.
És szerintem azért van a fotó album, hogy nézegessük a hideg, nyirkos, nedves, locsogós téli estéken, hát nem igaz?
Sziasztok!
Szerintem a legtöbben itt vagyunk a háttérben.Olvasgatunk,emlékezünk és tervezgetünk,vágyakozunk a jövő évi nyaralásról.Nálam 3 lehetőség lehetséges 1:Parga 2:Nei Pori 3:maradok itthon.
Ha olyan kérdés merül fel amiben tudok segíteni,akkor megszólalok,de ha olyan téma van amihez nem konyítok,akkor nem kotyogók feleslegesen.Senkit nem akarok félrevezetni.Most is csak azért szólok,hogy lássátok,hogy hűséges vagyok hozzátok.
#1764132011-10-10 21:03:15 Válasz a #176407. hsz-ra
na, most nézegetem rendesen a régi képeket... bedöglött a nyomtatüm, de legalább kellett venni újat, ami multis. és most szkennelem be a régi, nem digis képeket... jó nézegetni, de fáj a szívem, annyira vágyódom a napos tengerpartra...
#1764142011-10-10 21:06:38 Válasz a #176412. hsz-ra
hát igen, én is tervezgetem. konkrét még nincs... ha kevéske pénz jön össze, akkor tuti NeiPori. ha több, ami elég repcsire, akkor talán más... de kitudja még, mi lesz. lehet, kenyérre se lesz
csak, hogy mindenkit felvidítsak! Nektek csak a nyaralásért fáj a szívetek, amit ha a pénztárcátok enged, újra megvalósítotok. Csak hogy tudjátok, van aki nálatok is jobban szenved, itt vagyok én. Idén el sem mehettem. Pontosan egy éve jöttem haza 5 hónap után. Nem akartam. Haza kellett jönnöm, tisztességből, becsületből. Azóta is minden nap belehalok kicsit. Még egy év után is sírok, most hogy írom ezeket a sorokat. Szóval, fel a fejjel mindenkinek!