#1701972011-07-18 22:17:42 Válasz a #170134. hsz-ra
Sziasztok!
Dóra, az ibuszos kislány valóban nagyon kedves és készséges.
Minket annak ellenére, hogy ibuszosok voltunk, Leo vitt kisbusszal a szállásunkra. Azt mesélte, hogy már vagy tíz éve minden évben áprilistól októberig kint van. Akkor nem csoda, ha fásult már, és valljuk be azt is, hogy nem minden utas olyan angyal, mint mi itt a Hellaszon.
beszter!!!!!!!!Nem semmi vagy ...ezeket így bírni...tanító néniként tudnék mesélni egyet s mást a kedves szülőkről...soha nem a gyerek a hibás!
ginaaa79!!!Jó volt olvasgatni a soraidat,de egy ostobának tűnő kérdést feltennék (biztos szégyen,hogy nem tudom,ne tessék kinevetni,de tényleg nem... )Mi az a Tzipurro????? Gondolom biztos jóóóóóóó
arpif91!!Én már írtam erről néhány oldallal visszább (szállás ügyben),próbálkoztam is néhánnyal,írtam nekik,amit kszifiasz is megadott meg néhány helyre,aztán meguntam...szóval mi is úgy megyünk,hogy nem foglaltunk (aug.9-én)2 éve találtunk helyet gyorsan és páran írták,hogy ők is így voltak idén is,tavaly is...tehát szerintem ne aggódj vágjatok bele,tuti jóóóóóó lesz és ki is jön annyiból
Diuskaa!!!!Jaj de jók a képek...gyönyörűűűű
kszifiasz!!Megtaláltam,ill.visszaolvasgattam az utazással kapcsolatos dolgokat,kösziii,mondhatom,nem változott semmi 2 évvel ezelőtthöz képest (talán a benzin ára,görögöknél feltétlenül )Ja és remélem tudtál venni zászlót megjegyzem,nekem is van egy jó nagy meg egy kisebb,az itthoni görög szentélyemet díszíti
Aphrodité, nem bizti, hogy így kell írni (ejtsd: cipurró), pálinka, olyan, mint az ouzo, csak duplán főzik le, meg más íze is van, sokak szerint finomabb, mint az ouzo (nekem egyik se jön be...), Sartin is lehet kapni házaknál.
Diuska, klasszak a képek, jó volt nosztalgiázni...
Aphrodite67.
Szia. Végül nem zászlót vettem, hanem zászló mintáju törölközőt. Ez a célnak jobban meg felel. Az autó hátsó ülésén van a háttámlán. Tervezem, hogy veszek még kettőt a két első ülésre készitünk belőle huzatot.
Köszönöm igazán jól esik hogy tetszenek a képek, igyekeztem mindent megörökíteni amit csak lehetett, hogy legyen mibe kapaszkodni az elkövetkező 365 napban. Legszívesebben már most visszaszámolnám a napokat.
4 éve voltam Görögországban nekem akkor jobban ízlett az ouzo mint most, öregszem meglátszik
Minden nap olvasom a fórumot és sokat lehet tanulni belőle Nagyon tetszenek, a beszámolok amit írtatok, és a képek csodálatosak.
Fakultatív program keretébe valaki volt-e a Meteorákon? Mennyire szerpentines az út? Nem szeretném kihagyni, de attól félek, hogy rosszul leszünk a buszon.
Hát kedves kszifiasz nem vagyok biztos benne hogy 364 napot kell várnom a következő utazásomig vissza erre a csodálatos helyre. Egyre jobb Last Minute árakat találok, s az idő még augusztus végén is csodás Sartin. Egyre jobban mozgatja a fantáziám, a gondolat.
Diuska!
Te is duplázol,mint Kszifiasz??
Ugyanis Kszifiasznak úgy van 25 nap,hogy Ő már volt egyszer az idén!
Tudjátok meg irigy vagyok,mert én tuti nem duplázok!!!!!
Aphrodité!
A Tzipuro törkölypálinka,ha jól tudom!Sartin sok helyen láttam magánházaknál kirakva.Ezek biztos jobbak,mint a gyáriak!
Az Ouzo pedig ánizs pálinka.
Szerintem azért szeretik jobban a Tzipurot,mert törkölypálesz nálunk is kapható és elég kedvelt!A törkölypálinkát a kipréselt szőlő héjából főzik!