Diuska!
Te is duplázol,mint Kszifiasz??
Ugyanis Kszifiasznak úgy van 25 nap,hogy Ő már volt egyszer az idén!
Tudjátok meg irigy vagyok,mert én tuti nem duplázok!!!!!
Aphrodité!
A Tzipuro törkölypálinka,ha jól tudom!Sartin sok helyen láttam magánházaknál kirakva.Ezek biztos jobbak,mint a gyáriak!
Az Ouzo pedig ánizs pálinka.
Szerintem azért szeretik jobban a Tzipurot,mert törkölypálesz nálunk is kapható és elég kedvelt!A törkölypálinkát a kipréselt szőlő héjából főzik!
#1702972011-07-19 18:00:53 Válasz a #170289. hsz-ra
beszter!
sajnálom a buszos dolgokat, látod ezért kell autóval menni mert a magad ura vagy lehet, hogy drágább de valamit-valamiért!
Kérdezem, hogy Sartin sem adtak a tavernákban vacsi után valami " ajándékot " dinnye vagy pálesz? mert tavaly még volt Stavroson viszont sehol???
T.Márta.
A delfines gyrososnál, azt hiszem argario a neve, minden alkalommal kaptam valamit. Ouzot, sört, mikor meglátott a tulaj messziről már töltötte is. Nagyon jól össze barátkoztunk. Egyébként ő Sarti kapusa. Most biztos meg fogom látogatni. Viszek neki egy kis eper pálinkát. 9-éves fa hordóban érlelődött.
#1703112011-07-19 19:43:51 Válasz a #170308. hsz-ra
kszifiasz! hirtelen nem tudom melyik a delfines de több helyen voltunk ott sehol senkinek nem hoztak semmit, Tasszoszon azonban kaptunk egy kis fagyit.
Szia Renault.
Osvosi rendelő, mellette sithon travel iroda, és az mellett 15 méterre. Ott a sarkon van az idős néni, aki sült kukoricát árul. A gyrosos tulaj úgy néz ki, mint a Barcelónában a Pujol. Egész éjjel dolgozom, de sűrün benézek.
Valószínűleg tompa felé megyünk. Egyébként levadásztalak az iwiwről és örülök, hogy szinte mindenben hasonló kondícióval rendelkezünk, kivéve a testsúlyt.
Én is 70-es vagyok egy csemete és egy asszony.
És remélem nem leszek az ellenséged (Meteorás fénykép )
Várom a találkozást, és remélem mindenkinek sima útja lesz oda és haza fele is.
(Sartiban már voltunk 2007.-ben és akkor is pont a magyar nagydíj ment a Forma 1-ben, és volt egy pizzéria a parton ahol az RTL-en meglehetett nézni a futamot. Az asszonykám már pakolgat és folyton kérdezget ezért befejezem az írást.)
Szia Bofefe!
A Relax pizzériánál láttuk kiírva,hogy meglehet nézni a magyar futamot!Mária a magyar hölgy a tulaj!
Mi kint leszünk a Hungaroringen ,úgyhogy majd gondolunk Rátok!De jó lesz Nektek!!!!Sarti,tenger,pizza,koktél,Forma 1!!!Most hogy így végig gondolom szivesebben nézném én is inkább ott a versenyt!!