Lafka80,
csatlakozom Gransinjoro véleményéhez: valóban nem egy magyar autópálya, de teljesen feleslegesnek tartom, hogy átszereltesd a gumákat acélfelnire. Kicsit döcög, de hogy a teló felkoppant volna... nekem személyautóm van, én ilyet nem tapasztaltam. A kátyút ki kell kerülni
Nem akarom Encsi véleményét kinullázni, de hogy én teljesen máshogy láttam/látom, mint ő, az tuti. Nekem is alufelnim van, meg jó minőségű abroncs, de eszembe nem jutna átszerelni... hagyd fent nyugodtan.
Nano,
nem értelek. Most ezen a pár órás várakozás miatt tologatod a nyaralást napokkal? Ez neked megéri? Zöld hajnalban menj Tompának bármelyik nap, legfeljebb vársz egy órát...
#1689312011-07-07 10:02:21 Válasz a #168930. hsz-ra
Ahogy gondolod... de amit esetleg megnyersz a magyar határon, azt elbukhatod a macedón ill. a görög határon. Nem lehet ezt így kicentizni.
Zöld hajnal: amikor a bagoly dörzsöli a szemét
(3-4 óra...)
Nano!
Pár éve mi is a szerb-bolgár határon álltunk 10 órát (Macedon háború idején) azóta jobban figyelem a törökök szabadságát, és az utóbbi években a hét elején megyek, ami bevált.Az idén júl 25-27 között indulok, ha gondolod mehetünk eggyütt.
Csabinaágnes! Mielőtt elidulunk írok Neked privit, a találka miatt.
Mindenkinek jó utat, és jó nyaralást!
#1689332011-07-07 10:16:53 Válasz a #168926. hsz-ra
Jómagam is megtettem már az utat, alufelnivel is, és éjszaka is tavaly!
De az tavaly volt. És mint tudjuk a minőség csak romlik s romlik az utakon. S most csak a hsz-okból táplálkozik az ember és itt ugye az röppent fel, hogy egy tgk. 6x felkoppan jogos az aggodalmam. EZ MEG AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
Kösz Bitang a kerülgetés remélem majd beválik.
Jó pihenést!
#1689352011-07-07 10:34:45 Válasz a #168933. hsz-ra
Persze, hogy az röppent fel, hiszen a mac pályán a külső sáv helyenként valóban alkalmatlan a közlekedésre, ilyen volt már ez tavaly, tavaly előtt, meg az előtt, stb is. Ha tgk akkor annak a helye a külső sávban van, ebből pedig egyenesen az következik, hogy bizony párszor kapcsolatba kerültek ilyen-olyan útfelülettel.
Sztem sem kell túl dramatizálni, kerülgetni, figyelni kell és ennyi.
Ha pedig valóban annyira drasztikusan rossz lett az útburkolat minősége, akkor az egy intő jel mindannyiunk számára, hogy tessék az útviszonyoknak megfelelően vezetni.
Átruccannánk Nei Poriba. Paraliától elméletileg nem kell fizetni leptokariáig, ugye? Leptokaria előtt le lehet térni aszem Scotinába, onnan meg Platamonason át visz az út Nei Poriba. Súgjatok már, lécci...
Köszi.
Nem mondom, tényleg használódik az út, de ez max. annyit tesz, hogy "döcög" a szekér.
Kátyú elvétve van egy-egy (bár Bitangné egyet megtalált sikeresen, de semmi felnisérülés vagy felkoppanás nem volt), de hülyeségnek tartom, hogy emiatt kelljen kúpolni.
#1689452011-07-07 11:33:18 Válasz a #168941. hsz-ra
Sztem sem kell ez miatt rosszul aludni, főleg, hogy hazai viszonylatban már rég megtanultunk együtt élni (sajnos) ezekkel a tényezőkkel.
nyah, részemről ennyi, megyek centit vágni :p
#1689472011-07-07 11:36:39 Válasz a #168943. hsz-ra
Szia Barba!
Még 4 nap és nektek is kilövés? Sirály
Paralián már puhítom a Rolexes bangladeshieket
Az első fizetőkapu Leptokarya előtt van, szerintem egyről beszélünk. tavaly ott mentünk le Platamonasnak, onnan meg elméletileg szabad az út Nei Poriba. Délután kiderül.