#1554042011-01-27 07:47:14 Válasz a #155387. hsz-ra
Én is inkább a robogót javasolnám! Azt is vegyétek számításba, hogy 35 fokban és fülledt időben nem a legkellemesebb dolog bicajozni Még odafelé talán, na de onnan vissza is kell jönni!
Szerintem előszezonban még szép a Narancspart, de főszezonban nem feltétlen szívderítő látvány. Bár a víz akkor is csodaszép!
#1553922011-01-26 19:11:10 Válasz a #155391. hsz-ra
Inkább elhagyatott volt, mint lelakott. Legalábbis mi szeptemberben így láttuk. 2005-ben júniusban voltam ott, akkor a tömeg miatt sokkal több volt a szemét meg a "barnamaci".
A tavaly arra járóktól kérdezem: nem volt nagyon lepusztulva a narancspart? Mert 2009-ben elég szemetes-csikkes-tábortűzmaradványos-"barnamacis" volt... Nem mondom, rendbe lehet hozni, de ha évről évre lelakják... A víz mindenesetre kristálytiszta
#1553842011-01-26 17:17:16 Válasz a #155364. hsz-ra
Hát ha ti minden nap bicajozni akartok Sarti környékén, akkor igen edzett emberek lehettek....Húzósak a dombok, nem igazán ajánlom, mi kipróbáltuk...A robogó jó ötlet, szeptemberben azzal barangoltunk. Sassosnál kölcsönöztük 10euro volt egy napra. A bicajokat is nála béreltük 2005-ben, nem volt panasz egyik járműre sem.
bicajjal ? hát amennyiben elég combosok vagytok egész nyugodtan emlékeim szerint 5 km tuti van, bár elég régen voltam ott, igaz háromszor nyaraltam már Sartin a km távolság még szerintem nem is gond még ha több is mint 5 km (szerintem több) leszámítva a lejtőket és hegymeneteket szóval gyúrjatok combra
haliho emberkek
nekem is lenne nehany kerdes.
hany km-re van a Narancspart Sartitol? mennyire ajanlott bicajjal nekivagni az utnak mondjuk minden nap?
vagy esetleg robogoval konnyebb? mennyi a robogo es bicaj berles?
Szia egyedke
1: x=6km
2: Teljesen ajánlott, egészségileg indokolt.
3: Nyilván könnyebb (tudod, nem kell tekerni )
4: ...
(na, hagyok másoknak is)
nekem is lenne nehany kerdes.
hany km-re van a Narancspart Sartitol? mennyire ajanlott bicajjal nekivagni az utnak mondjuk minden nap?
vagy esetleg robogoval konnyebb? mennyi a robogo es bicaj berles?
#1552922011-01-23 20:23:55 Válasz a #155253. hsz-ra
Szia Bofefe
Már nem is annyira sok van hátra. Elég szép nagy konvojt toboroztál össze , kaphattál volna nagyobb kedvezményt. Ha Sarti mellet döntünk mi is maradunk még pár napot Neos marmaroson vagy Potidaea - án.
Köszi a pálesz meghivást , élek vele , de viszont is él a meghivás.
Azért vacilálok , mert egy baráti társaság Bulgáriába csábit , nem tudom még melyiket válasszam.
Mi a Parost válasszuk ha még lesz hely , ha nem , akkor Holiday a 2 számú.
Mi július 23.-án megyünk Sartiba egy hétre repülővel.
Egy gond van, hogy az Ibusz idén nem szervez repülős utazást ezért a transzfert Thessalonikiből nekünk kell megoldani.
Valakinek van valami ötlete, hogyan?
Ugyanis a taxi transfer 250 euro lenne négyünknek egy útra mait kicsit sokallok.
Előre is kösziii
É.
Szia!
Legutóbb 2008-ban közlekedtünk busszal Tesszalonikiből Sartira.
Akkor 16,50 volt a buszjegy/fő. Az út kb. 3 óra.
A KTEL buszpályaudvarra kiközlekedést helyijárattal, csak a vasúttól tudom, de azt is tudom, hogy a repülőtér közelebb van a buszpályaudvarhoz. Tehát, ha a reptérről taxival kimentek a KTEL-re és onnan busszal Sartira, lehet, hogy jobban jöttök ki. De az is lehet, hogy helyijáratos busz is megy a reptérről a KTEL-re. Ennek érdemes utána nézni.
Még nagyon sok van hátra! A szállást a Holiday Apartmanba már lefoglaltuk és ki is csengettük, így megspóroltuk a tengerre néző erkélyes apartman felárát az előfoglalási kedvezménnyel. Eredetileg úgy volt, hogy két család indul neki az útnak, de mára már felszaporodtunk 5 családra, de lehet hogy lesz egy hatodik is.
Az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy ha lesz kedvünk és időnk (az idő az pénz) akkor még valahol ráhúzunk három napot, de így nem biztos, hogy lesz belőle valami.
Ha arra lesztek a közelben a pálinka meghívás természetesen még áll !!!
Miért vacilálsz? Azt hittem a Naxosba vagy a Parosba már foglaltatok.
Mi már voltunk Sartin 2007.-ben, én itt szerettem bele Görögországba, és most kocsival bejárnánk a környéket, ami akkor még nem volt lehetséges.
#1552472011-01-22 23:22:45 Válasz a #155097. hsz-ra
Szia napis !
Valami rendszerhiba lehet mert láttam hogy jött 1 üzenetem de amikor rányomok azt írja nincs üzenet. Esetleg elküldenéd még egyszer. Köszönöm