Mi május 22-én megyünk Skala-ra!
Szeretnék érdeklődni,hogy tudtok 1-2 infot nekem adni az éttermekről ár ízvilág hova érdemes menni enni?
Köszönöm szépen!!!!!
#2288042015-05-12 11:54:08 Válasz a #228770. hozzászólásra
Skala nem éppen a gastroélményekről híres, de ezen nem azt értem, hogy rosszak a kaják, hanem hogy nem találtam különlegesen király tavernát. Ha a Bozo grill megvan még, azt is ajánlom a főutcán (majdnem mindegyik ott van), de érdemes több tavernát végiglátogatnod, kipróbálnod. Divat a taverna előtti táblára írt napi menü, olcsó és friss!! És próbálkozhatsz még a sétányon is, ott is van jó pár hely!
Sziasztok! Jól néztem hogy Vassiliki és Sami között csak péntektől vasárnapig jár a komp? Mi pont hétfőn reggel mennénk Samibe. A Fiskardoba menő is jó lenne, de ha lekéssük gondoltam mennénk a másikkal úgyis Sami-ben lesz a szállásunk. Van még rá remény hogy júliusban változik szerintetek?
Sziasztok!
A Myrtos beach más úton megközelíthető ,vagy ha nem lesz kész akkor ,nem tudjuk megnézni?!Az nagyon elszomorítana!
Más ,akik járatosak a szigeten ,azoktól kérdezem:kitöltöttem a komp foglalási adatlapot ,valamiért a freemailemmel nem boldogultak ,így küldtek egy üzenetet a telefonomra ,hogy elfogadták a foglalásom.Ezt én nem érezve elégnek küldtem egy másik e-mail címet hogy itt visszaigazolhatnak.Erre annyit írtak ,hogy akkor visszaigazoltak ,mindenféle adat nélkül.Ez elégséges lesz nekünk.Azt gondoltam kinyomtatom majd a visszaigazolást és azt viszem a jegy vásárlásakor.
Még nem vagyok Kefalonián csak Pargán de a társirodástól tudom biztosan hogy idén sem jut pénz arra hogy befejezzék a Myrthos éa Assos közötti aszfalt utat,sajnos.
A kompok menetrendjét ellenőrizhetitek a gtp.gr oldalon!
#2288842015-05-14 12:59:52 Válasz a #228870. hozzászólásra
Tapodyt,nagyon köszönöm a sok segítséget amit tőled kaptam!
Most ahogy nézem a térképet amit feltettél ,meg nézem az útvonaltervezőt,nekünk Efimiából teljesen kiesik a lezárt útszakasz.Mi a hegyeken keresztül Makriotikán keresztül el tudunk jutni a Myrtoshoz.Remélem az út jó arra.
Az sms -t akkor megtartom.
#2288892015-05-14 13:44:48 Válasz a #228868. hozzászólásra
Köszi Dodi!Gmail-ról is küldtem már nekik,onnan küldték vissza azt a semmilyen igazolást ,Tapodyt szerint elég lesz az sms is,na meg az autók rendszáma náluk lesz felírva az alapján csak beazonosítanak.