#1712062011-07-28 10:01:34 Válasz a #171175. hsz-ra
Szia,
a búvárkodást (ha vna rá keret) tényleg nem érdemes kihagyni, tavaly, Sithon -on keresztül 45 eu volt, ahogy a többiek mondják. A srác (Miki) nagyon-nagyon rendes, előtte ingyen kipróbálhatod a palackot, hogy tudsz -e egyáltalán vele víz alatt lélegezni. (Nem mindenki tudja "megszokni" - elfogadni, hogy víz alatt is lehet "levegőt" venni. Ezzel ez szűrhető ki ingyen, hogy ne már az éles merülésnél derüljön ki, hogy nem fog menni. Mi láttunk nem egy embert, aki a próba után viszakozott... )
Ha igaz (márpedig miért ne), amit írnak, hogy Sithon nélkül csak 35 eu, akkor ez nagyon jó hír! Mi is megyünk az idén (szept. 9) és nem szeretnénk kihagyni a merülést, viszont a Sithont igen!
Itt van két link, a tavalyi merülésünkről készített videoról. (A viedot mi csináltuk egy 14e (!) ft -os kis kamerával. Ha nincs kamerád, akkor az a 10 eu nagyon-nagyon megéri! Miki nagyon jól videoz!!)
#1712112011-07-28 10:49:37 Válasz a #171170. hsz-ra
Sziasztok!
Relax,
Mi tavaly augusztus 18-án indultunk Paráliára és amikor odaértünk kb 10 perc alatt találtunk két szobás apartmant napi 40 Euroért. Nincs mindenki leszerződve irodákkal. Szerintem nem kell aggódni. Biztos találtok szállást.
#1712742011-07-28 15:22:30 Válasz a #171149. hsz-ra
Szia Bofefe,
üdv Budapestről, az idő jó szar őszies... itt irigykedünk Pesten....
nagyon jó nyaralást nektek, jó páleszozást! Mi már megint lemaradtunk a koccintásról, de koccintsatok Renaultékkal helyettünk is, és pusziljuk Őket!!!!
üdv
Eduso:-)
Üdvözlet mindenkinek Sartiból! Az idő tökéletes!!! Viszont ha megint erre járok, csak magánúton keresek szállást!!!
Aki csak elindul, jöjjön nyugodtan, ahogy látom van hely bőven! De a mi kedves "magyar" irodáink nem érnek semmit. Minket is átvertek rendesen! Azt gondolják hogy hogy valamiféle kedvezményes szakszervezeti üdülésre jövünk. Szerintem meg nem! Kifizetek kb 60 eurót naponta, akkor kérem a szolgáltatást!!! Nem az Tv a gondom, hanem 3 főre fizetek, erre beraknak egy 2 fős helyre egy pótággyal... naponta 3x kell átpakolni a szobát... Állítólag szombaton mehetünk a rendes szobába... most csak ennyit, de mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!!
Tegnap jöttem haza Sartiról (már 8éve visszajáró vendég/fogadott görög vagyok), de már alig várom, hogy vasárnap indulhassak vissza. Nagyon jó idő volt és remélem jövő héten is az lesz! Ha vannak kérdések szívesen válaszolok. Busszal mentünk, de nem volt hál' Istennek semmi gáz, bár visszafelé láttunk lerobbant Grand-osokat. Határon 1-2 órákat azért álltunk. Kalózhajós kirándulás tényleg a legjobb a többi közül is (már próbáltam mást is még mielőtt nem volt Kalóztanya), bár delfineket mi most nem láttunk A Hotel Phyllisben voltunk, nekem ott van a kedvenc partszakaszom és minden elérhető távban van. Egyszer még pizzát is rendeltünk, mert már lemerült a Duracell nyuszi egy pár beach party után
A Sithonosoknál ott van még Johnny, Dóri és Vince? Mert ők pl. nagyon rendesek voltak velünk.
De ezzel a Leóval hál Istennek nekünk nem volt dolgunk, de már első látásra is nagyon unszimpatikus volt.
#1713202011-07-28 21:03:18 Válasz a #171205. hsz-ra
Linda, Imke és Gyula, köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Már nem is görcsölünk tovább, hogy találjunk szállást itthonról, majd ott kiválasztjuk a nekünk legmegfelelőbbet.
Köszi nektek még egyszer!
Sziasztok! Idén ismét Sartira esett a választás, legutóbb nem volt rá alaklom, de most mindenképpen szeretnénk körbebarangolni a halkidiki középső félszigetét, illetve ha van alkalmunk akkor mindet!
Tudna esetleg valaki, mondani, olyan helyeket, ahová érdemes ellátogatni, illetve hol mit érdemes megnézni, bocsi, sajna sok időm nincs, hogy mindent elolvassak! köszi
Látom már most megtervezhetjük jövőre a közös nyaralást.
a nyalóka fejű nyeg leó és hasonló társai röptetése
külön fakultatív lesz
magyaroknak természetesen ingyen:D
amúgy tényleg annyira zéró az ember hogy kár is beszélni ennyit róla.
fate mikor mentek vissza szeptemberbe?
sziasztok