Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9556
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Judiiit_89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140873 Üzenet linkje2010-06-23 16:12:48  Válasz a #140850. hsz-ra

Neeeem...nem Hoola Hoop icon_biggrin.gif Egyelőre mi sem tudjuk miért megyünk icon_smile.gif Majd amit találunk...icon_biggrin.gif Jössz idén is? icon_razz.gif
# 9557
Bajusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140904 Üzenet linkje2010-06-23 19:09:56  Válasz a #140790. hsz-ra Előzmény #140790

a menta koszos és tele van hangyával.Az Ino az szuper.
# 9558
Uandrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140919 Üzenet linkje2010-06-23 20:50:24 

Sziasztok !
Augusztus elején utazunk ki Paráliaba, az Oceánis appartmanba lesz a szállásunk. Aki ismeri az appartmant irjon róla pár szót . Köszi

# 9559
Kriszta9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140924 Üzenet linkje2010-06-23 21:12:48 

Uandrea: az oceanis apartmanba tavaly voltunk, és most már biztos, hogy jövő héten is oda megyünk. Tavaly nagyon meg voltunk vele elégedve. Tiszta, jó helyen van (nem a központban, de néhány perc sétával minden elérhető), csendes, kultúrált, a tulaj jó fej pasi, a családja is normális. A berendezése szép, a konyha a létszámnak megfelelően viszonylag jól felszerelt (mondjuk mi egy nagyobb serpenyőt, kenyérvágó kést, konzervnyitót, egyéb fontosabb konyhai kacatot amúgy is szoktunk vinni, de ezek közül is jó néhány darab volt, némelyik jobb, némelyik viharvertebb, de minden használható állapotban). Közel van kisközért, lidl (reklám helye), part, szinte minden. Ha az utca felöli szobát kapjátok, akkor a nap is jókor süt be, mert reggel süt oda, délután a nagy melegben már árnyékos az az oldal, mi kicsi gyerekkel voltunk, és nem kellett kérni a klimát, elég volt egy egyszerű ventilátor is. Képeket is csináltam, de a kinti kép olyan, mint ami az ibusz oldalán is van, a benti meg olyan, amit a gyerek ugrál az ágyon, a szobából sok nem látszik, de ahogy néztem az ibuszos belső képeket, teljesen valósak. Szép a berendezés is. A tulaj jött minden nap, slaggal takarította a homokot a bejáratnál, rendezkedett, de mindig normális volt, dumcsizgat, míg vártunk a szobára mikor megérkeztünk ott volt a két lánya, az anyja, ott magyarázta, hogy ki kicsoda, bandázgatott. Szóval jó fej. Most már olvastam, hogy net is van, remélem igaz, mert az ibusz irodában elfelejtettem rákérdezni.
# 9560
Ancsa0302
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140930 Üzenet linkje2010-06-23 21:29:17  Válasz a #140919. hsz-ra Előzmény #140919

Szia!

Mi vasárnap jöttünk haza Paraliáról,és az Oceanisban volt a szállásunk. Internetről én nem tudok,de lehet hogy érdeklődnünk kellett volna ezügyben icon_smile.gif
Utcáranéző szobát kaptunk, és mi nem bírtuk ki klíma nélkül,ahogy senki más az emeleten,pedig mi mondhatni szezon elején voltunk,és nem volt az a nagy meleg.
A szobával nekem nem volt semmi kivetnivalóm,minden megvolt,ami kell, úgyis csak aludni megy haza az ember icon_smile.gif
Amit én hiányoltam,az a szúnyogháló a teraszajtóról,de nem voltak szúnyogok,így nem volt gond.
Képeket csináltam,ha gondolod,akkor privátban küldj egy emilcimet,és elküldöm neked szivesen.

# 9561
Uandrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140933 Üzenet linkje2010-06-23 21:34:53 

Sziasztok !
Köszönöm a gyors válaszokat. Örülök hogy jókat irtatok a szállásról.
Ezek után már csak az időnek kell jó lennie.
A partrész homokos , nem kell cipő a vizbe? Mi kocsival megyünk, a parkolásról tudtok valamit mondani?

# 9562
Ancsa0302
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140934 Üzenet linkje2010-06-23 21:37:18  Válasz a #140933. hsz-ra Előzmény #140933

A partrész egész Paralián homokos,szerintem nem kell cipő,nekünk nem lett bajunk nélküle.
Az apartman egy kis utcában fekszik, két oldalt lehet parkolni,az erkélyről rálátsz az autóra. Nagyon sok magyar autó parkolt ott,úgyhogy megoldható icon_smile.gif

# 9563
Kriszta9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140936 Üzenet linkje2010-06-23 21:43:41 

bajunk max abból adódott, hogy a homok nagyon forró volt a parton icon_smile.gif
Mondjuk mi voltunk egyszer kirándulni a chalkidiki félszigeten (sarti a másik nagy kedvencünk), és ott porto koufo-nál kicsit köves a part, de még ott sem kellett cipőt húzni, ki lehetett bírni. A másik "bajosabb" hely állítólag makrigialos, ott a szomszéd kisfiú belelépett egy "dragon fish"-be, és nagyon fájt a kis lába, de másnapra kutya baja lett, azt mondta az orvos, hogy ott vannak csak olyan halak, paralián nincs. Úgyhogy oda mi most sem viszünk cipellőt.

# 9564
Uandrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140939 Üzenet linkje2010-06-23 21:49:16 

Azt hallottam hogy a kalózhajóra érdemes elmenni, ti voltatok kalózkódni?
A környékben mi az a hely amit nem szabad kihagyni ?

# 9565
Kriszta9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140940 Üzenet linkje2010-06-23 21:57:33 

A Pöpi féle kalózhajó nagyon jó volt tavaly. Remélem idén is olyan lesz, mert a gyerek nagyon élvezte a kalózkodást, és szeretnénk mi is idén is elmenni rá.
Tavaly nem voltunk, csak hallottunk róla, hogy jó a sólepárló makrigialos után, idén mi is szeretnénk meglátogatni, valahol nei porinál van valami kagylóház, az is idén lesz nekünk, az olympos mindenképpen jó program, nagyon szép helyek vannak, itt olvastam én is, hogy korinosnál jó búvárkodni, van mit nézni a víz alatt, olimpic beach-re is át lehet sétálni, kisvonatozni is, kisfiam azt is imádta. Van aki esküszik a skiathos kirándulásra, van akinek nem tetszett, mi azon nem voltunk, talán idén, bár én jobban szeretem a nem kötött programokat, nem szeretek 40 emberhez alkalmazkodni, inkább kocsikázok, megállok, ahol tetszik, fürdök, ahol tetszik, stb. Úgyhogy ha tehetitek kocsival vagy robogóval a környező partszakaszokat is végig lehet látogatni. Mi pl tavaly átmentünk a chalkidiki félszigetre, és ott a sithoniát körbejártuk, nagyon szép helyeken voltunk. 2008ban voltunk sartin, akkor ez kimaradt, de tavaly pótoltuk.

# 9566
Kriszta9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140944 Üzenet linkje2010-06-23 22:02:38 

Még eszembe jutott, hogy a chalkidiki-n van egy cseppkőbarlang is petralona-ban. Ugyan nem a legközelebbi hely paraliától az sem, de nem vészes, és egy napi programnak nem rossz (bár a jelenlegi benzinárakat nézve, hát elgondolkodtató). Nem kell egy aggteleki-re várni, mert annál lényegesen kisebb, de érdekes ez is. A faluból egy ingyenes busz visz fel a barlanghoz (fel is lehet sétálni), ott egy idegenvezető csaj angolul meséli el a dolgokat, van a barlangban olyan szűk hely, hogy alig lehet elférni, érdekes. Azt hiszem 7 euro volt a felnőtt belépő, és félóránként vagy óránként indítják benne a csoportot.
# 9567
Uandrea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140945 Üzenet linkje2010-06-23 22:11:33 

köszi a tippeket, a Pöpi kalózhajót már több helyen dicsérték.Valószinű mi sem fogjuk majd kihagyni.
Milyen nyelven beszélnek inkább arra felé, németül vagy angolul esetleg megértik a magyar szót is?

# 9568
BettyGyőr
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140952 Üzenet linkje2010-06-24 07:03:23  Válasz a #140936. hsz-ra Előzmény #140936

Sajnos Paralian is van Dragon Fish, nekem tavaly sikerült belelépnem. NEm volt nagy gáz, csak 4 injekciót kaptam, és 2 napig volt megdagadva a lában, de azért az Akropoliszt megmásztam! icon_smile.gif
Én a Panos féle Quad-túrát ajánlom mindenkinek, kihagyhatatlan - kiwi, gyapotföldek, flamingók, teknősök, és elhagyatott part, ahol kagylól lehet szedni! icon_smile.gif

# 9569
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140957 Üzenet linkje2010-06-24 08:08:25 

Ezzel a dragon fish-sel minket is riogattak 2 éve. Miután a telepített id.vez. elmondta az első nap, a nyaralás alatt alig voltam a tengerben. Nem volt túl jóicon_sad.gif

Betty, téged melyik tengerparti részen csípett meg? A tömegnél vagy az elhagyatottabb részen?

# 9570
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#140958 Üzenet linkje2010-06-24 08:11:37 

Uandrea írta:
köszi a tippeket, a Pöpi kalózhajót már több helyen dicsérték.Valószinű mi sem fogjuk majd kihagyni.
Milyen nyelven beszélnek inkább arra felé, németül vagy angolul esetleg megértik a magyar szót is?

Magyarul sok minden ki van írva, sőt vannak magyar eladók is pár üzletben, de a közértekben inkább angol (sztem). Bár ahol mi voltunk két éve, ott a tulaj németül beszélt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 637 638 639 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu