#1538912010-11-23 01:13:33 Válasz a #153872. hsz-ra
Szia Sancho!
Szívből sajnálom hogy végül így alakult,de ismerve téged biztos megtalálod ami kárpótolni fog ezért ,hisz vannak még további lehetőségek is.
Ha többet is kell rá várnod de akkor is megmarad neked Sarti,csak kicsit később,mert azért lesz ám újra nyár.
Sajnos mi is csalódottan vettük tudomásul, hogy nem utazunk Sartiba szilveszterezni! Sajnos Stavrosba már nem akarunk menni erre a programra, mert nagyon jól éreztük magunkat, de most valami mást szerettünk volna!
Így most ennyi pénzből úgy döntöttünk, hogy teljesen más országba megyünk, igaz nem szilveszterkor, hanem karácsony előtt, de mégis kimozdulunk.
Azért jobb lett volna Görögországban lenni újra!!!
Nagyon szomorú vagyok....
#1538742010-11-22 18:41:04 Válasz a #153872. hsz-ra
Nagyon-nagyon sajnálom ! Remélem azért Stavrosba még lesz hely és görög honban ér az új év...! Sajnos engem még hosszú hónapok választanak el, hogy lássam Sartit...! De nyáron visszatérek!!!!!!!
Itt a vége... Sajnos nem jött össze a létszám, így elmarad a Sarti szilveszter
Hihetetlenül csalódott vagyok. Én és szerintem még egy páran nagyon készültünk erre az útra. Mindenesetre fura, hogy amikor megemlítettem, hogy Stavrosba lehetne menni szilveszterezni, mindenki letorkolt, hogy ugyan miért Stavros? Miért nem Sarti? Hát ezért...
#1536462010-11-16 17:36:59 Válasz a #153636. hsz-ra
Ginaaa!
Pedig volt és nagyon jól éreztük magunkat. Valóban ahogy elmúlt a nyár a fórum és a kalózos chat is eléggé lelassult. Na de azért mindig vagyunk páran akik ébren tartják azt a pici lángot, hogy ne álljon le teljesen a dolog. Ha megint lesz chat-es tali, akkor majd szólok.
Visszaolvastam... a szilvesztert az alábbi kedves fórumtársak támogatták:
Sancho.dl
Saturn
zso84
vanda
dian77
Ízisz84
Gimoth
busaianiko
GyuriEncsi
Bb62
Vadevezős
Encica
közülük páran jelezték ugyan, hogy nem tudnak menni, de ettől még szerintem nem marad el. A "100 főt" amúgy honnan vettétek/számoltátok össze?
Sziasztok, mi is aggódva nézzük a híreket, rákérdeztem én is Zolinál -lehet már elege van a sok érdeklődőből-, de még nem írt vissza.
Olyan kevésnek tűnik ez a létszám, ami még kellene és mégis milyen sok!
Sajnos az anyagiak biztos sokaknál közbeszólnak, de azért még ne adjuk fel, reménykedjünk!!!
#1536212010-11-14 16:10:04 Válasz a #153618. hsz-ra
Szia bb62!
Azért bízzunk benne, hogy sikerül valahogy összehozni...
A kalóztanyás buli jól sikerült, elég sokan összejöttünk Még Arnoldék is ott voltak Nikivel. Volt Mavrodaphne, cipouro, halva és rengeteg emlék, amit olyan jó volt felidézni. A fórumosok közül is voltunk páran
Megbeszéltük, hogy tartunk még ilyen talit, de akkor olyan udvari, szalonnasütős partit szervezünk
#1536182010-11-14 13:29:46 Válasz a #153605. hsz-ra
Szia Sancho!
Mi is aggódunk, hogy összejön-e a létszám. Zoli azt írta, hogy a jövő hét végéig vár. Én arra bíztattam, hogy tartsunk ki a lehető legutolsó határidőig, mielőtt esetleg lemondaná az utat! Még kellene kb. 15-20 fő.
A fórumot olvasgatva azt gondoltam, hogy napok alatt betelik a létszám. Úgy látszik sajnos tévedtem..... Azért még bízom benne, hogy nem kell lemondani.
A "Kalóztanyás" chat-találkozó milyen volt?
Köszönöm mindenkinek aki tartja bennem a lelket Én továbbra is bíztatok mindenkit, hogy jelentkezzen a szilveszteri útra, szerintem biztos nagyon klassz lesz. De mi lehetne ami miatt nem lenne jó? Max valaki úgy leissza magát, hogy nem tud viselkedni. De szerintem ez a legutolsó amitől tartok. Valóban egy szilveszter itthon is kerül ennyibe vacsival tánccal, hányással és hangoskodással, valamelyik welness szállóban. Nézegettem szilveszteri programokat és bátran állíthatom, hogy az egy napos szilveszteri buli is kerülhet annyiba, mint egy több napos Görögországi kirándulás. Természetesen, akinek akár anyagi, akár bármilyen dolog közbejön az érthető, hiszen sajnos nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy télen és nyáron is kiutazzanak és ez nem az ő hibájuk. Én arra írom ezt, akik amúgy is elmennének valahova egy hivatalos szilveszteri programra, ami szintén kerülhetne ennyibe. És mellékesen az sem mindegy, hogy kinn Göröghonban lehetünk
#1535912010-11-12 18:54:42 Válasz a #153576. hsz-ra
bb62!
Én nem vettem "letolásnak", amit írtál, de én úgy gondolom, ha valaki ilyen szervezésre adja a fejét, sajnos akkor azt is bele kell kalkulálni, hogy a kezdeti lelkesedés alább szokott hagyni. Nem gondolom azt sem, hogy ha valaki jelentkezett, majd később már nem, akkor az azért volt, mert inkább itthon megy el szállodába. Inkább betegség, anyagi gondok vagy családi problémák szólhatnak közbe...
Mindenesetre, aki megy, annak jó utat!
ha pedig még sem jönne össze az út, én biztos vagyok benne, hogy a Dias-nál lesz még hely a Stavrosi szilveszterre.