#2293992015-05-26 21:48:54 Válasz a #229361. hozzászólásra
Köszönöm, akkor lehet, hogy ez a szakasz kimarad az idő rövidségére tekintettel, mert a gyaloglás oda-vissza egy félnapot "elvinne". A távolság nem brutális, bár volt már rossz tapasztalatunk hasonló terepen a vadóc házőrző jószágokkal:)
Esetleg Porosban bérelve moutain bike vagy kis motoros csónak jöhetne számításba, de ezekről nem találtam érdemi információt.
Ezért is szerettem volna most az egyszer terepjárót foglalni (ha már busszal elzötykölődünk a szigetig), de azt már nem lehetett.
A lányomnak még biztos nagyon tetszene egy hegyi (Aenos) vadló cserkészés, de gondolom főszezonban elég nehezen találni rájuk.
#2294112015-05-27 09:21:26 Válasz a #229407. hozzászólásra
Nem csodálom, miután a Myrtos-Assos közti szakaszt még mindig nem tudták megjavítani. A képek és videók alapján egy helyen szinte az egész út leszakadt a hegyoldalon. Tavaly azt hiszem, erre volt terelve a forgalom, és inkább leaszfaltozzák, hogy rendesen járható legyen.
Sziasztok! Mi a véleményetek arról az Assosba vezető útról ami Karya-t köti össze a másik parton haladó úttal? Az is köves? Samiben lesz a szállásunk, és mivel a másik út le van zárva erre gondoltunk. Igaz kicsit kerülő, de nagyon alacsony a kocsink.
Koszi Tapodyt! picit tanacstalan vagyok. ha foglalunk a legkorabbira helyet es lekessuk, a kovetkezo jaratra meg mar megtellik a foglalasok alapjan..akkor? azt nem vilagos hogy elonyben reszesitik e azokat akik elore foglalnak, vagy az kapja a helyet aki elobb odaer es sorbaall?
#2296202015-06-01 19:31:35 Válasz a #229618. hozzászólásra
Szia Wucy!
Nem akarok bele okoskodni, de: Ha a foglalásod lekésed, valszeg ti lesztek a következőre az elsők! Szerintem annyi foglalás még főszezonban sem lehet, hogy ne férjetek fel rá...én ezt gondolom, persze nem biztos!
Ha szorosnak érzed az érkezéseteket, foglalj a későbbire. Ha meg túl korán értek oda, lehet felfértek a korábbira is (ha van hely, gondolom fel fognak rá engedni, attól, hogy a későbbire van foglalásod)ha nem, akkor még mindig ott van ott Vasiliki beach...pár órát ott is el lehet ütni...nagy duzzogva!