#1728062011-08-11 06:39:49 Válasz a #172792. hsz-ra
Már nem szakad Asszem még sosem áztunk el Sartin, de az idei nyaralásunk alatt már három vihar volt szakadó esővel.
Semmi baj nincs vele, mert leginkább éjjel volt, de utána zavaros a tenger Tele van hordalékkal.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Véleményetek szerint érdemes arra várni, hogy lejjebb megy az euró árfolyama, vagy ne kockáztassak, inkább váltsak most?
Szeptember elején megyünk, tehát még van idő.
Csak hogy mi lesz ennek a vége?!
Szia vickycsibe mi is szeptemberben megyünk de mi már megvetük az eutot szerintem most érdemes még venni mert ha igy folytatodik csak drágább lesz szerintem ez az én véleményem.
#1728172011-08-11 09:34:55 Válasz a #172809. hsz-ra
Szia V.csibe!
Most a váltás elég húzós lesz, jól fent van az Eur. Esetleg, ha van kamionos vagy benzinkutas ismerősöd próbálkozz nála. Én még nyár elején vettem egy nagy adagot, ami jövő nyaralásra is elég bőven, nagyon jó áron (255). Bár már annyiért biztos nem adják át Ők sem, de vételin is jól jársz. Amúgy ne halogasd szerintem se, mert hét végére legkésőbb jöv. hét elejére ígérik az elemzők a 280-as EUR-t és CHF-et.
Mert kb annyit ér mintha piacon vették volna.Nem sok mindent lehet látni rajta és ha esetleg be is van kapcsolva akkor csodálhatod az ernyőt amit kitekernek.Gyenge próbálkozás volt ..........
#1728442011-08-11 16:24:26 Válasz a #172817. hsz-ra
én még várnék az euróval, mert a svájci jegybank be akar avatkozni és szerintem lefelé indul majd.. de ne lincseljetek meg, ha mégis magasabb lesz az árfolyam.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csodát természetesen én sem várok, de már egy olyan 270-es árnak örülnék. De természetesen csodák mindig is voltak, vannak és lesznek
További szép napot!
Szia kedves Pintyőke.
Nagyon jó napsütéses nyaralást kivánok nektek. Érezzétek jól magatokat, és legyen nagyon szép időtök.
Szia Kszifiasz !!!
Én is hasonló jókat kívánok , bár egy kicsit távolabb leszünk egymástól, de remélem Stavroson is ugyan olyan szépen süt majd a nap mint Sartin !!! Nagyon jó utat , és kellemes időtöltést nektek is !!!!